تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 794 از 1746 اولاول ... 2946947447847907917927937947957967977988048448941294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,931 به 7,940 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

My Basic ADC Build

دو تا آیتم اخری ها به دردت نمی خوره چون passvesh unique هستش stack نمی شن.جاشون یه last whisper و bloodthirster خوبه بگیری.چون ایتم بالایی ها با یه frozen heart راحت counter میشه.
    میدونم که stack نمیشه عزیز، ولی phantom dancer که تقریباً stack میشه (بجز Move through units) و infinity هم 25% crit chance استک میشه و کلاً این آیتم ست 100 درصد crit chance و 160 درصد attack speed میده.
    ولی همونطور که نوشتم این آیتم ست basic من هستش و بسته به تیم حریف تغییرش میدم، مثلاً اگه چمپ های حریف تانکی باشن یا Armor ببندن منم آیتم ست ضد تانکم رو میبندم:

یا مثلاً اگه حریف فشار بیاره یا بخام Def بازی کنم اینو میبندم:

2. این کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب شد اقدام شد بر سر ریوت تا ادب بشه کمی سیستم اون لانچر عوض کنه بجای دادن چمپ فرت فرت
    با اون سیستم کد نویسی اد بوقیش امیدوارم بازم بریزن رو سرش

4. 3 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

خودم پیدا کردم فقط باید فایلو از حالت فشرده خارج کنید.
    RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\0 .0.0.141\Data\Sounds\FMOD
    این پستو نوشتم تا شاید اگه کسی مشکل مشابهی داشت به دردش بخوره.
    آقا این روش کار میکنه؟؟؟؟
    از دیروز که یک چترباز افتاد روی کابل برق محل ما و برق وسط دانلود این فایل قط شد و امروز که دوبار اینترنت وسط دانلود این فایل قط شد هنوز نتونستم این فایل مسخره رو بگیرم.
    اصلن هم امیدی به دانلود کردن دوبارش ندارم میخوام یا برم دم در شرکت ریوت فایل رو ازشون بگیرم یا این فایل رو جدا طبق روش شما دانلود کنم.
    آقا این روش کار میکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

از دیروز که یک چترباز افتاد روی کابل برق محل ما و برق وسط دانلود این فایل قط شد و امروز که دوبار اینترنت وسط دانلود این فایل قط شد هنوز نتونستم این فایل مسخره رو بگیرم.
    اصلن هم امیدی به دانلود کردن دوبارش ندارم میخوام یا برم دم در شرکت ریوت فایل رو ازشون بگیرم یا این فایل رو جدا طبق روش شما دانلود کنم.
    آقا این روش کار میکنه؟
    چتــــــرباز؟؟؟افتاد رو سیم برق محلتون؟؟چترباز کجا بوده مگه جنگ جهانیه ؟؟ می خواستی بری دستش را بگیری بش بگی عمو کوری جــا قهده؟!!!!!!
    آره من قبلا با این روش کار کردم کار میکنه

7. 4 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

1ساعت بازی مون طول کشید چون ساپورت بودم 98 تا ایپی بیشتر نگرفتم این بی انصافیه
    36 ASS

9. 2 کاربر از Kheee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

دوستان برای من روی 33 درصد گیر کرده ولی هنوز داره دیتا میکشه چیکارش کنم میره یا استوپ بدم ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

میرهصبر کن

12. این کاربر از Kheee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

مر30 داداش فقط ی سوال دیگه همین آپدیت جدیده هست برای شما رو 33% چقدر طول کشید اگه میدونید بگید اگه هم که شب آپدیتش کردین که هیچ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا این روش کار میکنه؟

آره،من پتچ قبلی رو 90% فایل ها رو خودم دانلود کردم و گذاشتم سرجاشون ولی ... دهنم سرویس شد! تو این پتچ فقط این فایل آخری رو دانلود کردم چون تقریبا کل step2همین یه فایل بود.
    اگه بار اولته که این کار رو میکنی توصیه میکنم یه بکاپ از بازی بگیری! و اما کمکی که از دست من بر میاد اینه که توضیح بدم چطوری این کار رو کردم:
    1-اول میری تو پوشه League of Legends\RADS یه فایل متنی به نام rads_user_kernel که تو اون فایل هایی که دارن دانلود میشن ثبت میشه. ( نکته اینکه هر بار که فایلی رو پتجر دانلود کرد باید این فایل متنی رو ببندی تا آدرس فایل جدید که داره دانلود میکنه بیاد)
    2-برای مثال این فایل تو log (همون فایل متنی) هست و اگه به پتچر نیگا کنی میبینی که داره همین فایلو (VOBank_en_US.fsb) دانلود میکنه

releases/live/projects/lol_game_client_en_gb/releases/0.0.0.141/files/Data/Sounds/FMOD/VOBank_en_US.fsb.compressed

وقتی این آدرسو از تو فایل لگ گرفتی دیگه میتونه پتچر رو ببندی!

حالا برا اینکه با دانلود منیجر دانلودش کنی باید این طوری وارد آدرس بار IDM کنیش:

http://l3cdn.riotgames.com//releases/live/projects/lol_game_client_en_gb/releases/0.0.0.141/files/Data/Sounds/FMOD/VOBank_en_US.fsb.compressed
    دقت کن دو تا خط مورب داره
    حالا بعد اینکه فایلو دانلود کردی باید تو آدرسی که باید بره قرار بدی، مهمترین بخش کاره چون خیلی وقتا پیدا کردنش سخته و دقیقا همین آدرس بالا نیست و البته در مورد این فایل به خصوص باید از حالت فشرده درش بیاری
    که از 332مگ میشه حدود 365 مگ. برای مثال باید فایل بالا رو که از حالت فشرده خارج کردی بزاری تو مسیر زیر:

D:\GAMES\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\manage dfiles\0.0.0.141\Data\Sounds\FMOD
    حالا دوباره پتچر لول رو باز کن(قبلش اون فایل log رو ببندی ها!) تا بعد اسکن فایل ها شروع کنه به دانلود فایل های جدید،البته اگه درست جاگذاری کرده باشی میبینی که اسم اون فایل قبلی رو رد میکنه و میره برا
    فایل جدید! حالا دوباره پتچر رو ببند و برو سراغ فایل log و ادامه قصه...
    و اما تا یادم نرفته اینو بگم که فایل VOBank_en_US.fsb.compressed رو با نرم افزای به نام FSB Extractor یا هر نرم افزار دیگه ای که فرمت fsb رو بشناسه میتونی از حالت فشرده خارج کنی
    و در آخر توصیه مینکم که فقط برا فایل های حجیم این کار رو بکنی و البته برا اینکه بفهمی فایلش حجیمه یا نه نگاه کن به پتچر اگه داره زیاد لفتش میده احتمالا حجیمه! یا اینه بزار تو idm برا دانلود ببین حجمش چقدره!!!
    دوست عزیز msgcpp شرمنده بابت دیر جواب دادنم و کلیه دوستان شرمنده بابت پست طولانی و رو اعصاب!
    Last edited by mey123; 23-08-2013 at 20:08.

15. 4 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

[QUOTE]مر30 داداش فقط ی سوال دیگه همین آپدیت جدیده هست برای شما رو 33% چقدر طول کشید اگه میدونید بگید اگه هم که شب آپدیتش کردین که هیچ ممنون [/QUOTE
    پایین نوشته چند مگ دیگه مونده و اگه نوشتهappyling patchواستا داره اپدیتو درست میکنه و اخراشه داره میریزه سره جاش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •