تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 794 از 1783 اولاول ... 2946947447847907917927937947957967977988048448941294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,931 به 7,940 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شیراز شبانه سرعت چطوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه voldemorti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی این باگ رو تجربه کرده که شارژ اکانت وقتی تموم میشه خودش وصل میشه و میشه همین طوری دانلود کرد تا زمانی سیستم صبانت رفرش بشه یا مودم قطع بشه ؟
    چند روز پیش همبن طوری تو یه روز 7 گیگ دانلود کردم ...
    بله، یک بار برا منم شد.
    یک توضیجی می دید که چطوری همچین چیزی ممکنه و چه کاری باید انجام داد؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

توضیح نداره شانسی دوبار این طوری شد ...
    شارژم که تموم شد ساعت 2 نصفه شب زنگ زدم گفتم 20 مگ اضافه کن کار دارم بعد اضافه که کرد دانلود شبانه که تموم د دیدم هنوز داره کار می کنه فهمیدم باگه منم تا فرداش گذاشتم رو دانلود 7 گیگ دانلود کردم تلافی این همه دزدی رو درآوردم .

4. 2 کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من بعد از یک هفته استفاده از اینترنت صبانت متوجه شدم حجمم با این که کم استفاده میکنم داره زود تموم میشه(حدود 4 گیگ استفاده شده بود)همون روز یه پیام اومد که نوشته بود حجم مصرفی یا زمان شما تموم شده و بعدش به اینترنت وصل نمیشد و منم اول ترسیدم ولی بعد یک ساعت که دوباره امتحان کردم دیدم وصل شد و جالب این جا بود که تاریخ خریدو حجمم به حالت اولیه در اومد(انگار که همون روز خریدم)!!!!!!
    من 2مگ گرفتم سرعت دانلودم چه روز چه شب طرفای120 میچرخه. طبیعیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

تاریخ شروع سرویس شما چه موقع بوده و این که شارژ جا کردین یا سرویس رو تمدید ؟

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

یه ترفند بود قبل از ساعت 1.30 وصل بشید خوبه اما دیگه تا صبح سرعت افتضاح 15 20 سرویس 512 بعد نزدیک صبح تا میخواد سرعت بره بالا اینترنت دیس میشه حدود ساعت 4 و باز کانکت میشه واسه همین دیگه باز سرعت حول و حوش 20 میچرخه اه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تاریخ شروع سرویس شما چه موقع بوده و این که شارژ جا کردین یا سرویس رو تمدید ؟
    اگه سوال رو از من پرسیدین باید بگم که من 20 مهر بود تو نمایشگاه دیجیتال اینترنت یکساله رو سفارش دادم که حدود 10 روز بعد برام نصبش کردن.بعد از یک هفته اینترنت تموم شد (من تمومش نکردم،خودش یهو تموم شد)و من هیچ کاری نکردم(نه تمدید و نه ...) و خودش بعد از یکساعت که تست کردم درست شده بود(یعنی همونطور که توضیح داده بودم حجم به اندزه ی اولیه تغییر کرده بود و زمانش یک هفته بیشتر شد) و مطمئناً باگ بوده و الان دیگه مشکلی ندارم.
    فقط این سوال رو میخواستم بپرسم سرعت دانلود برای سرویس 2Mb تو شب 120KB باشه خوبه؟یعنی کم نیست؟بعد چرا سرعت دانلودم تو شب و روز فرقی نمی کنه کلاً 120 هست؟
    من تو تهرانم
    Last edited by mjm007; 28-11-2012 at 22:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

شیراز شبانه سرعت چطوره ؟
    داغون...یعنی فجیع....من داشتم به بایت هم نمیرسید....

10. 2 کاربر از hamid2134 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کسی مشکل سرعت کم دانلود تک لینک توی شب نداره؟
    من باید چندتا لینک رو همزمان بزنم تا روی هم مثلا 150 دانلود بده...
    شما توی idm قسمت option و Connection این قسمت تعداد کانکشن و Connection type speed رو روی چند میذارید
    که بهترین حالتش باشه؟
    Last edited by fastfind; 30-11-2012 at 19:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یادش بخیر سال پیش بود چه کارا که با این صبا نمیکردیم کلا باگ داره همون 1 سال پیش سر ساعت 6/45 مودمو خاموش روشن میکردیم یه ساعت اینترنت اضافه میگرفتیم اینقدر ما شبا دانلود کردیم که نامردا limited مون کردن
    اگه سوال رو از من پرسیدین باید بگم که من 20 مهر بود تو نمایشگاه دیجیتال اینترنت یکساله رو سفارش دادم که حدود 10 روز بعد برام نصبش کردن.بعد از یک هفته اینترنت تموم شد (من تمومش نکردم،خودش یهو تموم شد)و من هیچ کاری نکردم(نه تمدید و نه ...) و خودش بعد از یکساعت که تست کردم درست شده بود(یعنی همونطور که توضیح داده بودم حجم به اندزه ی اولیه تغییر کرده بود و زمانش یک هفته بیشتر شد) و مطمئناً باگ بوده و الان دیگه مشکلی ندارم.
    فقط این سوال رو میخواستم بپرسم سرعت دانلود برای سرویس 2Mb تو شب 120KB باشه خوبه؟یعنی کم نیست؟بعد چرا سرعت دانلودم تو شب و روز فرقی نمی کنه کلاً 120 هست؟
    من تو تهرانم
    شما که 2 مگ دارید این سرعت واقعا پایینه یعنی سرعت شما حداقلش باید روی 256 باشه چون قاعده کلی سرعت دانلود اینه که شما سرعت پهنای باندتونو به عدد 8 تقسیم کنید و این مقدار باید سرعت دانلود و بهتون بده اگه کمتر از 256 سرعت دانلودتون((در روز))هست باید با صبا تماس بگیرین سرعت شبانه هام باید یه مقداری کمتر از این باشه
    کسی مشکل سرعت کم دانلود تک لینک توی شب نداره؟
    من باید چندتا لینک رو همزمان بزنم تا روی هم مثلا 150 دانلود بده...
    شما توی idm قسمت option و Connection این قسمت تعداد کانکشن و Connection type speed رو روی چند میذارید
    که بهترین حالتش باشه؟
    من الان دیگه صبا ندارم اوضاع جدیدشو نمیدونم چجوریاست اما شما کلا با آی دی ام هر تعدادی که میتونید قرار بدین مثلا 5 تا

13. این کاربر از linuxx2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •