نه اون شماره کاری نمیکنه
شما 10 مگ بگیر یکماه بعد توی سازمان تنظیم مقررات شکایت کن با مشخصات مودم و اینجور چیزا شاید ببندن روی 5 مگ یا 10 مگ
چیزی که مشخصه اینه که روی بعضی از مراکز فیبر مشکلی ندارن که سرعت بالاتر از 2 مگ بدن
نه اون شماره کاری نمیکنه
شما 10 مگ بگیر یکماه بعد توی سازمان تنظیم مقررات شکایت کن با مشخصات مودم و اینجور چیزا شاید ببندن روی 5 مگ یا 10 مگ
چیزی که مشخصه اینه که روی بعضی از مراکز فیبر مشکلی ندارن که سرعت بالاتر از 2 مگ بدن
1 ماه بود سرعتم بالا بود الانم رو 10 مگ بسته شده اما سرعت به زور 100 می رسه
التبه اینم بگم یه شب 8 گیگ زدم از فرداش اینطوری شد
ممکنه به خاطر این باشه؟؟؟؟:|||||
سلام
من طرح ولادت تا ولایتو ثبت نام کردم اینتردتنی اول یه هفته رو 5 مگ بود بعد خودشون 10 مگ کردن اینم عکس
اینم عکس از سرعت دانلود 4 روز پیش که الان به زور به 100 می رسه![]()
منم طرح 10 مگ دارم ولی سرعت مشکلی نداره.این ماله همین الانه:
شما این لینکو تست کن ببین سرعتش چطوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست الان
![]()
اینم تست کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرور داخلیه نباید مشکلی داشته باشه
Last edited by zxzxcvcv; 07-09-2014 at 22:22.
درود بر شما ...
منم سرعتم خوب بود الان از 190 بالاتر نمیره... چند روز پیش با یکی از مسولین منطقه صحبت کردم گفت ما درخواست دادیم که نیازه پهنای باند خطوط فیبر افزایش پیدا کنه اما مخابرات هزینه نمیکند...
از همان روز اول من میگفتم همش انحصار طلبی است همه میگفتن نه چرا انحصار طلبی مخابرات تجهیزاتش بالاتر از 2 مگ نیست اگر هم بشه سرعت همان 2 مگ است اینقدر این جمله را تکرار کردند که خود مسولین هم باورشان شد ... فعلا هم بر اساس نیاز اگر کاربری لازم داشته باشد میتواند به مراکز مخابراتی ثبت نام ADSL مراجعه کند درخواست خود را به صورت کتبی ارائه دهد تا مورد بررسی قرار بگیرد.
وضعت خیلی خرابه پس
این آخریه سرور داخلی بود که نباید سرعتش پایین باشه
احتمال داره منطقتون کمبود پهنای باند داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)