تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 794 از 2199 اولاول ... 29469474478479079179279379479579679779880484489412941794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,931 به 7,940 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

دوستان دانلود شبانه چطور بوده؟؟؟؟
    سرویس 1 مگابیت دانلود دیشب 1 گیگابایت .

2. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا مارو ترسوندید حالا مشکل این مودم چیه بدبختی اینه که همه مودم های رو میزیش همین مدله اگه مشکل داره یه فکری باید بکنم آخه من میخاستم برای فامیلم یه اشتراک ثبت نام کنم
    حالا تکلیف مون با این مودم چیه
    اتفاقا این مودم از نظر کیفیت یکی از بهترین مودم های توی بازار ایرانه. مشککل خاصی نیست. من آخرین فریمور این مودم رو تو همین فروم قرار دادم قبلا، الانم دوباره قرار میدم. به این فریمور آپگرید کنید و نتیجه رو بگید لطفا.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان. چند مدتی هستش که سیگنال دریافتیم افت زیادی کرده. اوایل 3 تا چراغ مودم روشن بود بعد شد 2 تا الانم یکی فقط روشنه. با جابه جایی مودم تونستم سیگنال رو به وضع اول برگردونم ولی فاصله مودم تا PC زیاده واسه همین یه کارت شبکه وایرلس سه آنتنه گرفتم ولی متاسفانه سیگنال وایرلس مودم خیلی ضعیفه و نوسان میکنه و مدام قطع و وصل میشه. فاصله مودم تا کامپیوتر که گفتم خیلی زیاده 10 متر نمیشه ولی مودم تقریبا نزدیک سقفه و کیس کامپیوتر کف اتاق. هر چی به ذهنم رسید امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم. راهی هست که بشه سیگنال وایرلس مودم رو قوی تر کرد ؟ آیا از دوستان کسی همچین مشکلی داشته ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. مدل مودم ix350p
    Last edited by alirezaveis; 24-05-2012 at 12:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

اتفاقا این مودم از نظر کیفیت یکی از بهترین مودم های توی بازار ایرانه. مشککل خاصی نیست. من آخرین فریمور این مودم رو تو همین فروم قرار دادم قبلا، الانم دوباره قرار میدم. به این فریمور آپگرید کنید و نتیجه رو بگید لطفا.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام.این فریمور که گذاشتین مال کدوم یکی از مدلاس؟اصلا فرقی می کنه؟دوم این که چطوری باید نصب کرد؟ سوم اینکه از کجا پیداش کردین؟یعنی قابل اعتماد هست؟
    ممنون

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سرویس 1 مگابیت دانلود دیشب 1 گیگابایت .
    مثل اینکه یکم وضعیت بهتر شده . واسه منم همینجور بوده . درسته ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

8

سلام دوستان. چند مدتی هستش که سیگنال دریافتیم افت زیادی کرده. اوایل 3 تا چراغ مودم روشن بود بعد شد 2 تا الانم یکی فقط روشنه. با جابه جایی مودم تونستم سیگنال رو به وضع اول برگردونم ولی فاصله مودم تا PC زیاده واسه همین یه کارت شبکه وایرلس سه آنتنه گرفتم ولی متاسفانه سیگنال وایرلس مودم خیلی ضعیفه و نوسان میکنه و مدام قطع و وصل میشه. فاصله مودم تا کامپیوتر که گفتم خیلی زیاده 10 متر نمیشه ولی مودم تقریبا نزدیک سقفه و کیس کامپیوتر کف اتاق. هر چی به ذهنم رسید امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم. راهی هست که بشه سیگنال وایرلس مودم رو قوی تر کرد ؟ آیا از دوستان کسی همچین مشکلی داشته ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. مدل مودم ix350p

manam hamin moshgel ro peida kardam ke too sorat tasire ziadi gozashte model e modem ham ix350 hast nemidunam moshgel chie ???!!!!

8. این کاربر از aryan_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا یه مشکل جدید من توی اهواز هستم و دیروز 91/3/3 داشتم از اینترنت استفاده می کردم اما از حدود ساعت 6بعد ازظهر یکدفعه اینترنت دچار مشکل شد ، یعنی پینک خوبی دارم و تایم اوت خیلی خیلی کم هست ، همچنین پینگ ار سایتی مثل گوگل و غیره که میگیرم هیچ مشکلی نیست اما شکل اصلی اینه که هیچ ساینی رو باز نمی کنه و فقط بعضی سایتا با دامنه ir. رو باز می کنه ، خیلی عجیبه چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم اما فایده ای نداشت پشتیبانی یه بار مودم رو ریبوت کرد ، بعدش دوباره خودوشن گفت یک ساعت طول میکشه تا فیمور مودم رو آپدیت کنن و این کار رو هم خودشون انجام دادن ولی هنوز که هنوزه درست نشده روی سه تا سیستم امتحان کردم با مرورگر های مختلف امتحان کردم، آنتی ویروس رو غیر فعال کردم اما هنوز که هنوزه درست نشده، یه نفر دیگه هم که توی خیابونمون هست همین مشکل رو داره نکته جالب اینکه با سرویس ساکس صفحه ها با سرعت خیلی پایین در حد دیال آپ باز میشن کسی می دونه مشکل چیه ؟

10. این کاربر از hooss128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به دوستان
    والله یه مشکلی دارم حتی بعد از 3 4 بار تماس با پشتیبانی هم برطرف نشد
    من یه مودم ایندور دارم روش آی پی استاتیک گرفتم
    سرور هم دارم که روش یه وب سایت راه اندازی کردم
    قبلا که adsl داشتم مشکلی واسه اتصال کاربران به وب سایتم نداشتم
    اما در حال حاضر از زمانی که آی پی گرفتم با توجه به ست کردن آی پی در iis و حتی مراجعه به قسمت nat>dmz و تنظیم آی پی سیستم یعنی 192.168.1.2 در هاست آدرس و حتی تنظیم سابنت مسک به 255.255.240.0 هم مشکل دارم
    مشکلم اینه وقتی تو iis وب سایتم سرچ میکنم یه صفحه تو iis میاد که ازم userوpass مودمو میخواد
    در واقع سیستمو هدایت میکنه به تنظیمات مودم
    موندم چیکار کنم
    اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
    خیلی گیرم
    من اطلاعاتم توی این زمینه خیلی ناقصه و تابحال همچین کاری نکردم ولی فکر کنم شما یا باید از پورت فورواردینگ استفاده کنید (البته dmz هم کارش یه جورایی همینه ولی با تجربه ای که من از مودم های قدیمی وایمکس داشتم dmz به درستی کار نمیکنه! حالا مودم های جدید رو نمیدونم.) یا یه بخشی هست توی مودم به اسم virtual server که باید از اون استفاده کنید.
    من نمیدونم شما استفاده تون از سایت چیه ولی اگه یه هاست یا vps میگیرفتی هزینه ات نصف نمیشد؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ای بابا باز پینگ اینترنت توی اهواز بالا رفته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان !
    آیا ساکس برای من فقط قطع هست یا برای همه اینطوره !؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •