سرویس 1 مگابیت دانلود دیشب 1 گیگابایت .
سرویس 1 مگابیت دانلود دیشب 1 گیگابایت .
اتفاقا این مودم از نظر کیفیت یکی از بهترین مودم های توی بازار ایرانه. مشککل خاصی نیست. من آخرین فریمور این مودم رو تو همین فروم قرار دادم قبلا، الانم دوباره قرار میدم. به این فریمور آپگرید کنید و نتیجه رو بگید لطفا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. چند مدتی هستش که سیگنال دریافتیم افت زیادی کرده. اوایل 3 تا چراغ مودم روشن بود بعد شد 2 تا الانم یکی فقط روشنه. با جابه جایی مودم تونستم سیگنال رو به وضع اول برگردونم ولی فاصله مودم تا PC زیاده واسه همین یه کارت شبکه وایرلس سه آنتنه گرفتم ولی متاسفانه سیگنال وایرلس مودم خیلی ضعیفه و نوسان میکنه و مدام قطع و وصل میشه. فاصله مودم تا کامپیوتر که گفتم خیلی زیاده 10 متر نمیشه ولی مودم تقریبا نزدیک سقفه و کیس کامپیوتر کف اتاق. هر چی به ذهنم رسید امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم. راهی هست که بشه سیگنال وایرلس مودم رو قوی تر کرد ؟ آیا از دوستان کسی همچین مشکلی داشته ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. مدل مودم ix350p
Last edited by alirezaveis; 24-05-2012 at 12:20.
سلام.این فریمور که گذاشتین مال کدوم یکی از مدلاس؟اصلا فرقی می کنه؟دوم این که چطوری باید نصب کرد؟ سوم اینکه از کجا پیداش کردین؟یعنی قابل اعتماد هست؟
ممنون
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
مثل اینکه یکم وضعیت بهتر شده . واسه منم همینجور بوده . درسته ؟
manam hamin moshgel ro peida kardam ke too sorat tasire ziadi gozashte model e modem ham ix350 hast nemidunam moshgel chie ???!!!!
آقا یه مشکل جدید من توی اهواز هستم و دیروز 91/3/3 داشتم از اینترنت استفاده می کردم اما از حدود ساعت 6بعد ازظهر یکدفعه اینترنت دچار مشکل شد ، یعنی پینک خوبی دارم و تایم اوت خیلی خیلی کم هست ، همچنین پینگ ار سایتی مثل گوگل و غیره که میگیرم هیچ مشکلی نیست اما شکل اصلی اینه که هیچ ساینی رو باز نمی کنه و فقط بعضی سایتا با دامنه ir. رو باز می کنه ، خیلی عجیبه چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم اما فایده ای نداشت پشتیبانی یه بار مودم رو ریبوت کرد ، بعدش دوباره خودوشن گفت یک ساعت طول میکشه تا فیمور مودم رو آپدیت کنن و این کار رو هم خودشون انجام دادن ولی هنوز که هنوزه درست نشده روی سه تا سیستم امتحان کردم با مرورگر های مختلف امتحان کردم، آنتی ویروس رو غیر فعال کردم اما هنوز که هنوزه درست نشده، یه نفر دیگه هم که توی خیابونمون هست همین مشکل رو داره نکته جالب اینکه با سرویس ساکس صفحه ها با سرعت خیلی پایین در حد دیال آپ باز میشن کسی می دونه مشکل چیه ؟
من اطلاعاتم توی این زمینه خیلی ناقصه و تابحال همچین کاری نکردم ولی فکر کنم شما یا باید از پورت فورواردینگ استفاده کنید (البته dmz هم کارش یه جورایی همینه ولی با تجربه ای که من از مودم های قدیمی وایمکس داشتم dmz به درستی کار نمیکنه! حالا مودم های جدید رو نمیدونم.) یا یه بخشی هست توی مودم به اسم virtual server که باید از اون استفاده کنید.
من نمیدونم شما استفاده تون از سایت چیه ولی اگه یه هاست یا vps میگیرفتی هزینه ات نصف نمیشد؟!
ای بابا باز پینگ اینترنت توی اهواز بالا رفته![]()
سلام دوستان !
آیا ساکس برای من فقط قطع هست یا برای همه اینطوره !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)