سلام
یکی از تغییرات جالب ِ اخیر برای من اینه که من نمی تونم کسی رو در یاهو مسنجر ADD کنم!!!
![]()
سلام
یکی از تغییرات جالب ِ اخیر برای من اینه که من نمی تونم کسی رو در یاهو مسنجر ADD کنم!!!
![]()
لطفا اگر اطلاع دارید بگویید.مرسی
منم همین مشکل را دارم ولی اینترنتم ایرانسل نیست/اسیاتک
به تاپیک یاهو سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من هم فن اوا دارم همین مشکل رو دارم
براي من هم ديروز و امروز اينجوري شده با speedtest پينگ گرفتم سرور تهران 70 بود سرور باكو 7000
كلا چند وقتي هستش كه وايمكس ايرانسل خيلي افتضاح شده اصلا ارزش نداره 128 يا 256 از ايرانسل گرفت
فك كنم سرعت هاي بالا 1مگ 2مگ وضيعت بهتري داشته باشن ؟!
دوستان بیایید تو تاپیک یاهو اعلام کنید بلکه به یه نتیجه ای رسیدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان یه هفتس نتم وصل شده 1مگ نامحدود سرعت دانلودم 20 تا 30 وضش خراب شده
میشه پسورد و شناسه یکی دیگه رو وارد مودم کرد بعد کانکت شد ؟ من این کارو کردم وصل میشم ولی انگار همون نت خودمه
مودمت چيه؟؟ كم شدن پهناي باند به توجه به سرعت مورد نظر كم و زياد ميشه. مثل يه اتوبان ميمونه با چند تا لاين. ممكن لاين پر سرعت شلوغ باشه ولي لاين كم سرعت خلوت باشه.
احتمالا اينكه تو منطقه شما سرعت بالا استفاده زياد داره وجود داره .شما بايد مودم رو انقدر جابه جا كنين كه بهترين درصد سيگنال و كيفيت رو از مودم بگيرين.
كلا سرعت هرچي ميره بالاتر كيفيت و ثبات پايينتر مياد.
سرعت شما در حالت عادي با 2 مگ فكر كنم بايد 256 كيلوبايت در ثانيه بايد باشه! حالا ممكنه كمتر هم بشه اين سرعت!
شما سرعت دانلودت درحالت عادي و با آيدي من چنده؟
{اينم بگم . هرچي سرعت ميره بالاتر تنظيمات گيرندگي دقيقتر ميشه. بايد خيلي مودم رو جابه جا كني كه بهترين كيفيت رو بدست بياري }
خب اگه شلوغ باشه تا چه حد سرعت کم میشه مثلا برای من باید سرعت دانلود 128 باشه (1مگ) ولی بین 20 تا 30 فقط ساعت 8 تا 10 . سرعت 130 :\ خب حالا اگه اینجور باشه مگه دارن از سرویس من استفاده میکنن که انقد کم میکنه مگه 8 به 1 نیست؟
آقا من الان وایمکس گرفتم پول هم پرداخت کردم الان وضعیت اینو زده
وضعیت : پرداخت انجام شد
این یعنی چی؟
الان چی کار باید کنم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)