تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 794 از 1049 اولاول ... 294694744784790791792793794795796797798804844894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,931 به 7,940 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

آیا میشه اسپیکر پی سی رو به تلویزیون سامسونگ وصل کرد ؟ شاید جای پرسیدنش اینجا نبود اما نمی دونستم کجا عنوان کنم.

ممنون

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اخرين قيمتي كه داشتين چند بوده؟ با اين اختلاف قيمت دارم دوباره به ٧٢٧ فكر مي كنم،
    من 1.700 قیمت داشتم البته تا قبل از عید یعنی تو این یک ماهه باز 300 تومن گرون تر شده؟؟؟دیگه نمی دونم چی باید بگم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من 1.700 قیمت داشتم البته تا قبل از عید یعنی تو این یک ماهه باز 300 تومن گرون تر شده؟؟؟دیگه نمی دونم چی باید بگم.
    من دو هفته پیش 1870 گرفتم ، از فروشگاه اکوستیک . یه کابل HDMI که ظاهراً قیمتش 70-80 تومن بود هم اشانتیون دادن ، خرید من غیر حضوری بود ولی احساس میکنم اگه حضوری خرید میکردم اید میشد کمتر هم گرفت ولی در کل من از خرید این دستگاه و همچنین از فروشگاه آکوستیک راضی هستم ، البته اگه پایه هاش رو هم پیدا بکنم خیلی خوب میشه .

به نظرتون تفاوت بین 1312 دنون و 727 پایونیر چقدر هست منظورم اینه که اگه بشه یه درصدی از کیفیت صدای این دو پکیج نسبت به هم بگین شاید تصمیم گیری آسونتر بشه.

داره خودمونی میشه hasan1896's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید.
    1- میخام قیمت مدل hts- 5550 فیلیپس و دیگر مدلهای مشابه رو بنویسید.
    2- میخام بدونم که وای فای بودن سینما خانگی خوبه یا نه؟ آیا بلندگوها وای فای میشن و دیگه نیازی به سیم ندارن؟ (کلا تازه کار هستم و اطلاعات خاصی در این زمینه ندارم )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

وقتی ایکس باکس را به سینما 727 وصل می کنم کاهش کیفیت به خصوص زیاد برایتنس دارم. اشکال 100% از کابل hdmi معمولی بین ایکس باکس و سینما هست؟ (البته سینما با کابل پاناسونیک به tv وصله.)
    یا باید برایتنش و تنضیمات تصویر سینما را تغییر بدم؟
    راهی برای تست کیفیت کابل هست؟ می ترسم 40 50 تومن دیگه خرج کنم جواب نگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به نظرتون تفاوت بین 1312 دنون و 727 پایونیر چقدر هست منظورم اینه که اگه بشه یه درصدی از کیفیت صدای این دو پکیج نسبت به هم بگین شاید تصمیم گیری آسونتر بشه.
    اين سووال من هم هست، من الان دو گزينه دارم:
    ١ - خريد پايونير ٧٢٧ به قيمت ١٣٠٠
    ٢ - خريد پكيج ١٣١٢ دنون به قيمت حدود ١٩٠٠ بعلاوه يك بلوري پلير پايونير به قيمت ٥٠٠ بعلاوه پايه اسپيكر حدود ١٠٠ جمعا ٢٥٠٠
    اين اختلاف قيمت. تقريبا ١٢٠٠(تقريبا دو برابر) چقدر در كيفيت صدا تاثير دارد؟

داره خودمونی میشه mehr463's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

قیمت محصولات پایونیر افزایش یافت
    بعنوان مثال قیمت سینمای ۷۲۷ یک میلیون وسیصد بود والان شده یک میلیون و سیصد و پنجاه و پنج تومن یعنی پنجاه و پنج هزار تومن افزایش !!!!

استاد رایان همیشه جمله جالبی داره که میگه هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
    قطعا مجموعه دنون صدای بهتری داره

داره خودمونی میشه mehr463's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

وقتی ایکس باکس را به سینما 727 وصل می کنم کاهش کیفیت به خصوص زیاد برایتنس دارم. اشکال 100% از کابل hdmi معمولی بین ایکس باکس و سینما هست؟ (البته سینما با کابل پاناسونیک به tv وصله.)
    یا باید برایتنش و تنضیمات تصویر سینما را تغییر بدم؟
    راهی برای تست کیفیت کابل هست؟ می ترسم 40 50 تومن دیگه خرج کنم جواب نگیرم
    بنظر من امین جان از کابل نمیتونه باشه و باید در تنظیمات تصویر تغییر بدی . برای اطمینان میتونی جای کابل تلویزیون رو با کابل ایکس باکس عوض کنی و با پخش کردن یک دی وی دی ببینی که آیا تصویر خروجی سینما تغییری پیدا میکنه یا نه
    Last edited by mehr463; 12-04-2013 at 21:29.

9. این کاربر از mehr463 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به اساتید محترم ،
    من یه سینمای خانواده سونی sz1000 یکسال کارکرده دارم که همه چیزش کاملا" سالمه فقط سابش از روی میز به ارتفاع نیم متر افتاد پایین بالاش یه تیکه کوچیک چوبش بلند شد که من چسبوندمش ولی فنی کاملا" سالمه . البته تماس گرفتم گارانتی گفت سابش هست قیمتش 150 تومن هست .
    و یک دستگاه بلوری پلیر سونی در حد آک دارم که الان تو جعبه هست و استفاده در حد 5 تا فیلم بلوری بوده و بس . راستش چون اصلا" استفاده بلوری ندارم میخوام بفروشمش .
    میخوام کلا" به جای دو تا دستگاه یکی بخرم ، حالا نمیدونم چه مارکی .
    به نظرتون چند بفروشمشون خوبه ؟ اصلا" چند میخرن ؟

Last edited by Artin_xx; 13-04-2013 at 02:15.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید.
    1- میخام قیمت مدل hts- 5550 فیلیپس و دیگر مدلهای مشابه رو بنویسید.
    2- میخام بدونم که وای فای بودن سینما خانگی خوبه یا نه؟ آیا بلندگوها وای فای میشن و دیگه نیازی به سیم ندارن؟ (کلا تازه کار هستم و اطلاعات خاصی در این زمینه ندارم )
    سلام.
    سینماهای فیلیپس الان دیگه تو بازار گیر نمیاد.اگر هم گیر بیاد قیمت های پرتی داره.
    وای فای بودن سینما جهت به اشتراک گذاشتن فایل هاتون از روی کامپیوتر و پخش اون از طریق شبکه هستش.ربطی به بدون سیم نداره.به سینماهای بدون سیم وایرلس گفته میشه.که قطعا اون هم سیم کشی داره.فقط تنها تفاوت اون تو سیم کشی اینه که نیاز نیست از خود پلیر به بلندگوهای عقب سیم برسونی و سیم بلندگوهای عقب به ماژول وایرلس وصل میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •