شما می دونید فرقشون چیه؟!!
شما می دونید فرقشون چیه؟!!
سلام دوستان من از اصفهانم.خط من DLC هست كه adsl از مخابرات خرازي گرفتم حالا وقتي من مودم 8840 خريدم خودش اتوماتيك وصل ميشد كه مشكلي نداشت الانم خيلي اذيتم كرده من فقط با Bridge وصل ميشم ولي با اتوماتيك نميشه .من تو ويندوز PPOE درست كردم و وصل شد ولي ماله داداشم وصل نميشه ( دو كامپيوتر به مودم وصل هستند ) حتي اگر كامپيوترم خاموش باشه باز هم مال داداشم وصل نميشه خطاي 691 ميده در حاليكه همه چيز درست وارد كردم.
من مودم رو ريست كردم و تنظيماتش برگردوندم به تنظيم كارخونه.تنظيم داراي 4 تا bridge هست و با VPI و VCI مختلف.با برنامه مخصوص TP-link من متوجه شدم كه با اعداد 0 و33 وصل شده.در حاليكه اگر به 0 و 35 تغيير بدم وصل ميشه.
چرا اصلا اتوماتيك وصل نميشه ؟ اسپليتر ماله مودم بوده كار ميكرد و آيا ناجور بودن سيم ها ارتباطي داره ؟ مودم هم داغ ميكنه و بالاي پاور كيس هست .يك تست تو روتر انجام دادم واسه نويز .بعد مودم تست كرد كه خطا نداد.ميدونيد چي دارم ميگم ؟ اگه بري تو تنظيم روتر يك جايي هست كه كيفيت خط ADSL چك ميكنه كه من روي 60 ثانيه گذاشتم و ديگه ارور بيت داده ها نداد.يعني نويز نداره درسته ؟
تراشه اي كه واسه ذخيره تنظيم تو مودوم روتر هست اينها چقدر عمر دارند ؟ چون ده بار تنظيم عوض ميكنم بايد ذخيره بشه كه خود تراشه خراب نميشه ؟
اينكه اتوماتيك وصل نميشه نشان از دخالت DHCP هست ؟ يا اصلا متهم اول بايد ISP باشه ؟ چون روز 5 شنبه تا شنبه 15 خرداد اصلا به اينترنت وصل نميشد حتي با bridge يعني خصاي 691 ميداد و بعد يكشنبه 16 خرداد زنگ زدم گفت درست كرديم حالا ربطي به سياست داره ؟ من فكر ميكنم يك دستكاري كردن كه باعث شده اين اشكال پيش بياد؟؟ اين معني داره كه بايد پورت را ريست كنند ؟
يادم مياد كه من قبل بايوسش آپديت كردم اين دخالت داره ؟
با تشكر والا اينروزها كل زندگيم ريخته اصلا آرامش ندارم چون شديدا به اينترنت وابستگي دارم كه داداشم غر ميزنه ميگه چرا وصل نميشه من من مجبورم برم درستش كنم وقت ندارم.خودشم وقت نداره.
Last edited by Behrouz_se60; 09-06-2010 at 10:18.
آقا یکی جواب ما رو بده اعصابم داره خورد میشه چندین بار هم ریست فکتوری هم از پشت هم از منو و دوباره کانفیگ کردم ولی بازم نشد
سلام دوستان.
من در مورد استفاده ی رایگان شبانه ی صبانت تو تاپیکش سوال کردم. بهم گفتن بیام اینجا از شما راهنمایی بخوام.
بهم گفتن که باید بری تو IP مودمت و مودم رو تنظیم کنی رو Bridge و بعد کانکشن بسازی.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
مودم من هم Planet ADE-3400 هستش. ویندوز هم 7.
ممنون.
خب چه فرقی داره؟
روش کلی تنظیم PPPOE توی اکثر مودم ها یکیه
شما میتونید برای مودمتون از راهنمای فارسی AM602 پست اول استفاده کنید
تنظیماتش تفاوت زیادی با مودم شما نداره
از چه شرکتی سرویس دارین؟
یه عکس از صفحه ای که برای PPPOE تنظیم میکنین ، بذارین
مشکل چیه؟
نمیتونی توی تنظیمات مودم بری یا کلا راهنمایی میخوای؟
راهنمای مودم رو نگاه انداختی؟؟
ppoe llc
vpi و vci هم از پشتیبانی بگیرید.
مطمئن شوید مودم ب کانفینگ شما به اینترنت وصل شود نه کانفینگای پیش فرض.
این سوال مارو هم یکی جواب بده!
روی مودم باید سکوریتی بذارم یا روتر؟لطف می کنی بگی چه جوری؟راجع به لب تاپ دیگه چی ؟بخوام اونو کانکت کنم،چکار باید بکنم؟
دوستان سلام من مودم adsl مارک d-linkمدل 2640u رو خریدم میخوام اون رو به یک لپ تاپ بوسیله وایرلس و به یک pc بوسیله کابل متصل کنم لطفا کمکم کنید هیچ اطلاعاتی هم در این زمینه از قبل ندارم ممنون
این مشکل چیه ؟؟ من با 0و35 زدم و همه چیز خوبه فقط با bridge بالا میاد ولی با PPPOe مشکل داره اینم عکسش
باز هم از ISP هست یا از روتر ؟؟؟؟
پسورد و یوزر درسته وارد کردم و همه جیز طبق دستوالعمل عمل ولی نشد!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
یک چیز بگم من کانکشن pppoe در ویندوز درست کردم که با یوزر و پسورد فقط روی کامپیوتر من میره ولی کامپیوتر داداشم و لپ تاپ دیگه اصلا وصل نمیشه و ارور 691 میده.چرا روتر به دیگر کامپیوتر وقتی کامپیوترم خاموش باشه اجازه وصل شدن به اینترنت نمیده ؟
Last edited by Behrouz_se60; 09-06-2010 at 18:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)