.gif)
دوستان این لیست کتاب هایی هستش که دارم و لیست کتاب هایی هم که میخوام بخرم را از بقیه تمیز دادم. حال خودم تمامی این 800 صفحه ......... را خوندم حال خوشحال میشم که نظرات شما دوستان را هم بدونم:
ahzo, eshkene, eminem never dies, Mineworld, POUYOL, Vahid-p, lohrasbi, و خیلی عزیزان دیگه بوده اند که بارها با نظرات قشنگشون راهنمایی های بسیار خوبی برایم داشته اند.
زیست:
1) زیست گاج سفید (این اولین کتابی بودش که از برای کنکور 90 خریدمش و بعد از اینکه بیش از 5 بار کتاب درسی مرور کرده بودم و یادداشت برداری های خودم را انجام داده بودم زدن تست هاش خیلی به من حال میداد)
2) زیست جامع گربه (زدن تست های این بیشتر از برای مبحث ژنتیک و یک جور تفریح و سرگرمی میخوام که توی مواقعی که کم حوصله شدم بشینم حداقل تست های این یک کتاب را بزنم که هم مثلا یک مروری کرده باشم و هم کمی تفریح کرده باشم)
3) زیست گیاهی مهروماه (درسنامه های بسیار خوبی دارد که حدود 30% مفاهیم کتاب درسی را پوشش میدهد و من بیشتر عاشق این حالت ترکیب مباحثش هستش که حسابی من را درگیر خودش میکند که بتونم بهتر فکر کنم و این یعنی کسب نتایج عالی!)
4) ژنتیک کنکور مهروماه (من سرفصل های این دو کتاب ژنتیک دکتر آرام فر تخته سیاه و ژنتیک خیلی سبز! را دیدم و تعریف زیادی هم از این ها شنیدم ولی با این حال من یکی که میگم همین کتاب دکتر حامد اختیاری فوق العاده عالی در ژنتیک عمل کرده است و اختصاص 20 فصل در 325 صفحه یعنی آخر هرچه موشکافی در ژنتیک که هم میشه گفت اومده بر روی سه فصل خاستگاه ژنتیک و ژنتیک جمعیت و مهندس ژنتیک (بیوتکنولوژی) فیکس فوکوس کرده و در این میان ریز نکات ژنتیک از هرچی جونور توی لابه لای صفحات کتاب درسی هستش را به خوبی بررسی نموده است)
5) جلد 1 زیست 2 و جلد 2 زیست پیش از سری 5 جلدی 8000 تست گاج (بیشتر به خاطر درسنامه هایی که توی پاسخنامه های فوق العاده تشریحی ای که دارد میخوامش که البته شبیه درسنامه های این کتاب زیست 1 و زیست 1 پیش خیلی سبز! نیستش ولی به حدی برایم من یکی هستش که یک مروری داشته باشمشون و بعد با اطمینان بیشتری برم سراغ زدن تست های خیلی سبز!)
6) زیست 1 و زیست 2 و زیست 1 و 2 پیش خیلی سبز!
فیزیک:
1) فیزیک 1 نشر الگو
2) فیزیک 2 غلامعلی محمودزاده مبتکران
3) فیزیک 3 نشر الگو
4) فیزیک 3 رمزینه (که اگر با این فیزیک فار موتورم راه بیفتد و بتونم مثل زیست و شیمی و ریاضی و زبان توی عمق وارد بشم و شنا کنم شاید بعدش یک راست رفتم سراغ این کتاب فیزیک 3 خیلی سبز!)
5) فیزیک 3 خیلی سبز!
6) فیزیک 1 و 2 پیش نشر الگو در سه جلد
7) فیزیک پایه نشر الگو (بانک تست در دو جلد از سه مولف با پاسخنامه تشریحی)
8) فیزیک 1 و 2 پیش فار در سه جلد
9) فیزیک 1 و 2 پیش فار آزمون (که زیاد عجله ای برای خریدش ندارم و با توجه به صحبتی که با eminem عزیز داشتم ارزش این را دارد که به خاطرش صبر نمایم)
ریاضی
برای ریاضی هم در پست زیر لیست کتاب هایی که خوندم را گذاشتم و چون دیدم زیاد هستن و دیگه من هم ریاضی نیستم هم فقط کتاب هایی که برای تجربی میخونم را در این جا میگم:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6368214&postcount=754
1) ریاضیات جامع تجربی مهروماه
2) ریاضیات 2 گاج
3) ریاضیات جامع تجربی خیلی سبز! (که البته برای این هم زیاد عجله ای ندارم و منتظر میمونم تا این ریاضیات تجربی فار بیاد که شاید برای من بهتر از این باشد)
4) ریاضی 3 خیلی سبز!
5) ریاضیات گسسته فار آموزش (هم از برای مبحث احتمال که از مهم ترین مباحث ریاضی بچه های تجربی هستش)
4) ریاضی 3 خیلی سبز!
5) ریاضی عمومی 1 و 2 تجربی خوشخوان (که به گفته eshkene عزیز بهترین کتاب برای من است)
شیمی
1) شیمی 2 مهندس بازرگان تست
2) شیمی 3 مهندس بازرگان تست
3) شیمی 1 پیش مهندس بازرگان تست
4) شیمی 2 پیش مهندس بازرگان تست
5) شیمی 3 مهندس بازرگان آموزش (هم از برای تسلط بر مبحث استوکیومتری میخوامش)
زبان و ادبیات فارسی (این را هم گفته باشم که من چندین سال هستش که استاد فوق العاده چون دکتر الهی قمشه ای داشتم و دارم و همچنان بارها و بارها به سخنرانی های این عزیز گوش میدم)
1) ادبیات جامع مهروماه
2) قرابت معنایی دکتر هامون سبطی نشر دریافت
3) زبان فارسی دکتر هامون سبطی نشر دریافت در دو جلد
4) آرایه رمزینه
5) املاء و لغت دکتر هامون سبطی (برای این هم زیاد عجله ندارم و شاید الگو و شاید خیلی سبز! و شاید هم هیچ کدام!)
6) ادبیات 2 و ادبیات 3 و ادبیات 1 و 2 پیش و زبان فارسی 3 خیلی سبز! (عاشق تست زدن زبان و ادبیات فارسی هستم)
عربی
1) عربی ایاد فیلی مبتکران (حالا موندم که چرا همین کتاب را برای انتشارات خودش که اندیشه فائق باشه نمیزنه؟!)
2) عربی 2 و عربی 3 گاج سبز (که البته مبتکران یک عربی 2 و عربی 3 جدید هم چاپ کرده اند که سه مولف و شش ویراستار دارن و همچنین نشر دریافت هم یک عربی 3 جدید چاپ کرده که این ها را هم موقع خرید بررسی می کنم شاید اینا برای من مناسب تر باشند)
3) بانک تست جامع خیلی سبز! (میخوام آنقدر تست سخت عربی بزنم که جونم بالا بیاد!)
زبان
1) زبان انگلیسی جامع دکتر علیرضا جابری خیلی سبز!
2) درک متن به زبان ساده دکتر شهاب اناری مبتکران
3) لغات و اصطلاحات تخصصی دکتر شهاب اناری مبتکران
4) گرامر کاربردی دکتر شهاب اناری مبتکران
5) زبان انگلیسی پیش دکتر شهاب اناری (هم فقط میخوام این تست های سختش را که میگن را بزنم!!)
دین و زندگی
1) کتاب درسی
2) دین و زندگی جامع گاج
3) دین و زندگی جامع همگامان