تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 794 از 1137 اولاول ... 294694744784790791792793794795796797798804844894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,931 به 7,940 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیزیک 3 زمزینه ،خوب درس داده و برای اموزش خیلی ها توصیه کرده اند.

برای تست هم ،تست خیلی سبز.در پاسخ تشریحی سوالاش درس میده و به قول بعضیا استادت میکنه.البته فیزیک 3 مبتکران به تالیف دکتر فرین کمانگر هم کتاب خیلی خوبیه ولی مثل اینکه ،خیلی سبز به تالیف احمد مصلایی بهتره.تصمیم با خودته.

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

فیزیک 3 خیلی سبز در مقایسه با فیزیک 3 مبتکران(کمانگر) خیلی بهتره هردوشون رو دارم.
    خیلی سبز واقعا کتاب کاملیه اما متاسفانه من با روش کادر اموزشی تو پاسخ تشریحی نمیتونم زیاد کنار بیام! رمزینه رو دیدم اموزش داره جلسه به جلسه نمونه تست و مثال داره و در اخر جلسه تست. من با این روال اموزش خیلی بهتر کنار میام اما می خواستم بدونم اموزشش کامل هستش و میشه رو اموزش اعتماد کرد یا نه وگرنه کتاب تست اصلی همون خیلی سبز.
    مرسی داداش
    هومن جان .در جلد اول ،ارایه توضیح داده شده.

برای تاریخ ادبیات ،رمزینه هم شاید خوب باشه.

زبان فارسی سبز زیاد جالب نیست فکر کنم. میگن تستاش خیلی سخته و بعضی جا ها حال ادمو از زبان فارسی به هم میزنه.

برای دین و زندگی هم ،همگامان خیلی طرفدار داره.مولف :علیرضا دلشاد.(اینو گفتم که بین این همه کتاب کمک اموزشی برای دینی ،اول بری سراغ این کتاب.)

زیان فارسی خیلی سبز رو من داشتم البته 1 سال پیش و چاپ دوم سومش بود فکر کنم . کتاب خوبیه اما به نظرم بیشتر از زبان فارسی خستت میکنه!
    زبان فارسی نشر دریافت فکر میکنم انتخاب بهتری باشه.
    Last edited by lmohsen; 24-09-2011 at 23:40.

2. 5 کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

دوستان زبان فارسی خيلی سبز واقعا" مزخرف هست ميخوام برم بدم هرچقدر که ادبيات 2 و 3 خوب کار شده و لذت بخش هست اين چرت و پرته
    --------------------------------------------
    دوستان ميشه املا و لغت کلک معلم را با هامون سبطی مقايسه کنين
    -------------------------------------------
    لينک آرايه ی دريافت رو در سايتش نتونستم پيداا کنم!
    Last edited by D_felfelak; 25-09-2011 at 00:06.

4. 4 کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان زبان فارسی خيلی سبز واقعا" مزخرف هست ميخوام برم بدم هرچقدر که ادبيات 2 و 3 خوب کار شده و لذت بخش هست اين چرت و پرته
    --------------------------------------------
    دوستان ميشه املا و لغت کلک معلم را با هامون سبطی مقايسه کنين
    املا ولغت کلک اصلا قابل مقایسه با هامون سبط نیست
    کلک اومده تمام واژه های اخر کتاب های درسی و متن هاشو تو کتاب اورده اما دکتر سبطی کلمه های اخر کتاب رو بیخودی دوباره تو کتابش نیاورده بلکه کلمه های داخل متن های درس ها و کلماتی که شبیه هم هستن رو اورده و کلمات اخر کتاب رو دیگه از رو خود کتاب درسی باید بخونید
    در مورد املا هم کلک اومده یه سر لغت رو ردیف کرده و ازش تست اورده! اما دکتر سبطی اومده کلماتی که مهم هستن و یا از لحاظ تلفظی مثل هم هستن رو کار کرده بعد متن های خوبی اورده.
    اما در کل پیشنهاد میکنم اگه تو املا ضعیف هستین از املا خیلی سبز استفاده کنید چون تمرین زیاد داره و اگر تو املا سطحتون نسبتا خوبه از املا دکتر سبطی نشر دریافت

اینم لینک کتاب همایش ادبیات دکتر سبطی جلد اول که تو این کتاب ارایه هارو درس دادند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    Last edited by lmohsen; 25-09-2011 at 00:13.

6. 5 کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تشکر از همه دوستان مخصوصا جناب eminem بابت راهنماییها...در مورد فیزیک فقط یک سوال میمونه : هر کتاب (سرفصل) فیزیک چه سهمی از سوالای کنکور رو به خودش اختصاص میده؟؟ (مثل مقدمه شیمی مبتکران که توضیح میده هر بخش چه سهمی در کنکور داره) , دونستن این مطلب کمک زیادی میکنه به برنامه ریزی و وقتی که برای هر مبحث میزاریم!
    خیلی ممنون میشم اگه همین اطلاعات رو در مورد ریاضی رشته تجربی هم لطف کنید: سهم کتب دوم,سوم , پیش و هندسه در کنکور.
    +
    در مورد کتابهایی که امسال تغییر کرده یه مقدار اخبار ضد و نقیضه!! لطفا آمار دقیق این کتابها رو هم مرحمت کنید...!

تشکر فراوان..

8. 2 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

هومن جان .در جلد اول ،ارایه توضیح داده شده.

برای تاریخ ادبیات ،رمزینه هم شاید خوب باشه.

زبان فارسی سبز زیاد جالب نیست فکر کنم. میگن تستاش خیلی سخته و بعضی جا ها حال ادمو از زبان فارسی به هم میزنه.

برای دین و زندگی هم ،همگامان خیلی طرفدار داره.مولف :علیرضا دلشاد.(اینو گفتم که بین این همه کتاب کمک اموزشی برای دینی ،اول بری سراغ این کتاب.)
    مرسي از رفع مشكل فني
    اما تاريخ ادبيات
    در حال حاضر بهترين كتاب تاريخ ادبيات كنكور ، كتاب تاريخ ادبيات مصور به تاليف شاهين شاهين زادس!
    پويول جان اون كتابيو كه رفتي سايت تخته سياه ديدي اين كتاب نيست! من اينو امروز متوجه شدم بعد اينكه به سايشون سر زدم! ديدم اون تاريخ ادبيات مولفش يكي ديگس قيمتشم 1200 يا 1500 تومنه! هنوزم اندر عجبم كه چرا اينو تو سايتشون ندارن اين يكي 4800 قيمت داره
    حمیدرضا مسیبی یکی از دو مولف این کتابه كه اومده تاريخ ادبيات كنكور رو به شكل كارتوني يا بهتر بگم كاريكاتوري تاليف كرده!
    تاكيد اصلي اين كتاب رو حافظه ي تصويريه و ویژگی بارز و متفاوتش کمک به یادگیری و ماندگاری مطالب در حافظه كنكوري هاي محترمه

هر چيم كه من بگم بازم خيليا متقاعد نميشن بهتره نظر چند نفرو واستون نقل قول كنم كه از اين كتاب استفاده كردن
    کتاب تاریخ ادبیات مصور شاهین زاد هم مال نشر تخته سیاه واقعا میتونه کمک کنه به اونایی که نمیتونن با تاریخ ادبیات کنار بیان ...
    برای من اوایلش خوندنه تاریخ ادبیات سخت بود ..این کتابو میذاشتم جلوم حدود روزی 30 دقیقه فقط روزنامه وار میخوندم ... میخندیدم و خوش میگذروندم اون 30 دقیقه رو ... روز بعدی که میخواستم بقیه شو بخونم در کمال ِ ناباوری میدیدم هنوز هم اون 30 دقیقه روز پیش تو ذهنم مونده ( با اینکه حفظش نکرده بودم ) ..به من که خیلی کمک کرد ...
    یه کتاب خریدم مال انتشارات تخته سیاه بود."تاریخ ادبیات تصویری".کتاب خیلی خیلی جالبیه.تصویرا باعث میشن خیلی خوب تو ذهنتون بمونه
    یکی میگفت که کامل نیستش ولی هرچی توش هست خیلی خوب تو ذهنتون میمونه.
    تنها مشكلي كه اين كتاب داشت و باعث ميشد داوطلبا نتونن بهش اعتماد كنن همين ناقص بودن كتاب بود!
    ولي امروز وقتي رفتم سايت تخته سياه ديدم كه ويرايش 90 اين كتاب اومده بازار كه مسلما اكثر ايراداتو رفع كردن

آخر از همه اگه باز هم كسي هست كه نه حرف منو قبول داره نه حرف كسايي كه با اين كتاب پيش رفتن بهتره بدونيد كه نظر دكتر هامون سبطي هم رو همين كتابه!
    طبق نظرسنجی که به تازگی از ۳۰ نفر از نام آورترین دبیران کنکور (که همگی از دبیران برجسته بهترین مدارس و آموزشگاه های تهران هستند) به عمل آمده، مفیدترین کتابهای کنکور در هر درس به این ترتیب است:
    (جلوی نام درس، نام انتشارات مربوط به آن آمده است)
    ادبیات:
    زبان فارسی: نشر دریافت تاریخ ادبیات: تخته سیاه آرایه ها و قرابت: نشر الگو / نشر دریافت
    .
    .
    .
    آخه مگه ميشه شهاب اناري تو سايتش راجع به ادبيات كتاب معرفي كنه اونوقت اون نظر ، نظر هامون سبطي نباشه؟؟؟؟
    شك نكنين هر چي اينجا راجع به ادبيات نوشته شده پيشنهاد خوده استاده!

اما راجع به زبان فارسي! من به هيچ كدومتون اجازه نميدم هيچ جسارتي به زبان فارسي خيلي سبز بكنين!!!!!!
    چطووووووور ميشه كه واسه 3تا سوال آرايه دلتون مياد برين يه كتاب با 1200تا تست رو بزنييييد اونوقت واسه 6تا سوال زبان فارسي كه وقت گير ترين قسمت تو سوالاي ادبياته و واسه مسلط شدن بايد يه عالمه تمرين و تست حل كرد وقت ندارن برين 1000تا تست ايده دار و واقعا تكه زبان فارسي خيلي سبز رو بزنييييييد؟؟؟؟؟؟
    بابا دمتون گرم

بابا مرامتونو شكر
    من ديگه نميدونم چي بگم واقعا!!!
    قبول دارم كه زبان فارسي خيلي سبز اصلا يه منبع آموزشي به درد بخور نيست و حتما بايد به عنوان كتاب دوم استفاده بشه ولي اين بد و بيراهايي كه به خيلي سبز دارين ميگين واقعا ديگه تهههههههه نامرديه!!!
    اگه اينجوريه منم حق دارم فحش ناموسي بدم به آرايه ي الگو ديگه

واسه دين و زندگي هم حق با پويول جانه!

برای ریاضی پیش و فیزیک پیش برای ۱بچه تنبل با پایه ضعیف که تازه تصمیم به درس خوندن کنه چی پیشنهاد میدید؟
    براي فيزيك پيش حتما خودت برو كتاب فروشي هم فار هم رمزينه رو نگا كن!! حتما به نتيجه اي كه ميخواي ميرسي!
    رياضيه پيش منظورت ديفرانسيله؟؟
    اگه آره كه براي رياضي پيش كتاب جديد الاتاليف خوبي نيومده ، خيلي سبز هم خيلي الكي سخته!
    ولي اگه سري به خاطرات گذشته بزنيم رمزينه تكه!
    ولي اگه ميخواي سبك تر از رمزينه كار كني كوله پشتي عاليه واست!
    بازم بايد بري كتاب فروشي بين كوله پشتي و رمزينه...

فیزیک 3 خیلی سبز در مقایسه با فیزیک 3 مبتکران(کمانگر) خیلی بهتره هردوشون رو دارم.
    خیلی سبز واقعا کتاب کاملیه اما متاسفانه من با روش کادر اموزشی تو پاسخ تشریحی نمیتونم زیاد کنار بیام! رمزینه رو دیدم اموزش داره جلسه به جلسه نمونه تست و مثال داره و در اخر جلسه تست. من با این روال اموزش خیلی بهتر کنار میام اما می خواستم بدونم اموزشش کامل هستش و میشه رو اموزش اعتماد کرد یا نه وگرنه کتاب تست اصلی همون خیلی سبز.
    مرسی داداش
    آره دقيقا حق دوست عزيزمونه
    خيليا هم با اين روش كنار نميان
    ولي دوست خوبم شك نكن رمزينه + خيلي سبز ( اگه كسي وقتشو داشته باشه ) يعني كولاك
    من بابت رمزينه فيزيك 3 بهت اطمينان خاطر ميدم! البته اگه قبولم داري

تشکر از همه دوستان مخصوصا جناب eminem بابت راهنماییها...در مورد فیزیک فقط یک سوال میمونه : هر کتاب (سرفصل) فیزیک چه سهمی از سوالای کنکور رو به خودش اختصاص میده؟؟ (مثل مقدمه شیمی مبتکران که توضیح میده هر بخش چه سهمی در کنکور داره) , دونستن این مطلب کمک زیادی میکنه به برنامه ریزی و وقتی که برای هر مبحث میزاریم!
    خیلی ممنون میشم اگه همین اطلاعات رو در مورد ریاضی رشته تجربی هم لطف کنید: سهم کتب دوم,سوم , پیش و هندسه در کنکور.
    +
    در مورد کتابهایی که امسال تغییر کرده یه مقدار اخبار ضد و نقیضه!! لطفا آمار دقیق این کتابها رو هم مرحمت کنید...!

تشکر فراوان..
    ممنون دوست گلم
    بودجه بنديه سوالات فيزيك الان 3 ساله يه چيز تقريبا ثابتي شده
    فيزيك سال اول دبيرستان : 4 تست (8.8%)
    فيزيك سال دوم دبيرستان :‌5 تست (11.2%)
    فيزيك سال سوم دبيرستان : 13 تست (28.8%)
    فيزيك 1 و 2 پيش دانشگاهي : 23 تست (51.2%)

ساعت 4 صبحه‌،‌خيلي خستم وگرنه فصل به فصلم واست مينوشتم

10. 6 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

دوستان این لیست کتاب هایی هستش که دارم و لیست کتاب هایی هم که میخوام بخرم را از بقیه تمیز (رنگ) دادم. حال خوشحال میشم که نظرات شما دوستان را هم بدونم:

زیست:
    1) زیست گاج سفید (این اولین کتابی بودش که از برای کنکور 90 خریدمش و بعد از اینکه بیش از 5 بار کتاب درسی مرور کرده بودم و یادداشت برداری های خودم را انجام داده بودم زدن تست هاش خیلی به من حال میداد)
    2) زیست جامع گربه (زدن تست های این بیشتر از برای مبحث ژنتیک و یک جور تفریح و سرگرمی میخوام که توی مواقعی که کم حوصله شدم بشینم حداقل تست های این یک کتاب را بزنم که هم مثلا یک مروری کرده باشم و هم کمی تفریح داشته باشیم که انگاری داریم با گربه مون بازی می کنیم!)
    3) زیست گیاهی مهروماه (درسنامه های بسیار خوبی داره که حدود 30% مفاهیم کتاب درسی را پوشش میده و من بیشتر عاشق این حالت ترکیب مباحثش هستم که حسابی من را درگیر خودش میکند که بتونم بهتر فکر کنم و این یعنی کسب نتایج عالی!)
    4) ژنتیک کنکور مهروماه (من سرفصل های این دو کتاب ژنتیک دکتر آرام فر تخته سیاه و ژنتیک مندلی خیلی سبز! را دیدم و تعریف زیادی هم از این ها شنیدم ولی با این حال من یکی که میگم همین کتاب دکتر حامد اختیاری فوق العاده عالی در ژنتیک عمل کرده است و اختصاص 20 فصل در 325 صفحه یعنی آخر هرچه موشکافی در ژنتیک که هم میشه گفت اومده بر روی سه فصل خاستگاه ژنتیک و ژنتیک جمعیت و مهندس ژنتیک (بیوتکنولوژی) فیکس فوکوس کرده و هم در این میان ریز نکات ژنتیک از هرچی جونور توی لابه لای صفحات کتاب درسی هستش را به خوبی بررسی نموده است به خصوص با تمرکز خاصی که بر روی ژنتیک گیاهان و آغازیان و قارچ ها صرف نموده است)
    5) جلد 1 زیست 2 و جلد 2 زیست پیش از سری 5 جلدی 8000 تست گاج (بیشتر به خاطر درسنامه هایی که توی پاسخنامه های فوق العاده تشریحی ای که دارد میخوامش که البته شبیه درسنامه های این کتاب زیست 1 و زیست 1 پیش خیلی سبز! نیستش ولی به حدی برای من یکی هستش که یک مروری داشته باشمشون و بعد با اطمینان بیشتری برم سراغ زدن تست های خیلی سبز!)
    6) زیست 1 و زیست 2 و زیست 1 و 2 پیش خیلی سبز!

فیزیک: (توی اسفند 89 یک سه هفته ای آنچنان حسابی فیزیک خوندم که خیلی لذت بردم و ای کاش بتونم یک بار دیگه آن تجربه ی خوندن فیزیک را از طریق این کتاب های فیزیک فار بهشون برسم و تنها نگرانی ام از برای یادگیری خودآموز در فیزیک برایم حل شود که دیگه با اطمینان کامل میتونم در رشته دکتری پیوسته بیوتکنولوژی دانشگاه تهران ادامه تحصیل بدم)
    1) فیزیک 1 نشر الگو سید مجتبی سادات
    2) فیزیک 2 غلامعلی محمودزاده مبتکران
    3) فیزیک 3 نشر الگو سید مجتبی سادات
    4) فیزیک 3 رمزینه (که اگر با این فیزیک فار موتورم راه بیفتد و بتونم مثل زیست و شیمی و ریاضی و زبان توی عمق وارد بشم و شنا کنم شاید بعدش یک راست رفتم سراغ این کتاب فیزیک 3 خیلی سبز!)
    5) فیزیک 3 خیلی سبز! احمد مصلایی

6) فیزیک 1 و 2 پیش نشر الگو در سه جلد رضا خالو
    7) فیزیک پایه نشر الگو (بانک تست در دو جلد از سه مولف با پاسخنامه تشریحی)
    8) فیزیک 1 و 2 پیش فار در سه جلد
    9) فیزیک 1 و 2 پیش فار آزمون (که زیاد عجله ای برای خریدش ندارم و با توجه به صحبتی که با eminem عزیز داشتم ارزش این را دارد که به خاطرش صبر نمایم)

10) فیزیک 1 و 2 (پایه) اندیشه سازان ( این هم همان کتاب جادویی هستش که فقط به مبحث نور و گرما و فشار و ویژگی های ماده پرداخته است)

ریاضی (ساده ترین درس برای من هستش)
    برای ریاضی هم در پست زیر لیست کتاب هایی که خوندم را گذاشتم و چون دیدم زیاد هستن و دیگه من هم ریاضی نیستم هم فقط کتاب هایی که برای تجربی میخونم را در این جا میگم:
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6368214&postcount=754

1) ریاضیات جامع تجربی مهروماه
    2) ریاضیات 2 گاج سفید
    3) ریاضیات جامع تجربی خیلی سبز! (که البته برای این هم زیاد عجله ای ندارم و منتظر میمونم تا این ریاضیات تجربی فار بیاد که شاید برای من بهتر از این باشد)
    4) ریاضی 3 خیلی سبز! (چاپ جدیدش تازه دراومده که دقیقا مطابق با آخرین تغییرات کتاب درسی هستش و حجمش هم کم هستش و تست های سخت حسابی داره که نفسم را بگیره!!!)
    5) ریاضیات گسسته فار آموزش (هم از برای مبحث احتمال که از مهم ترین مباحث ریاضی بچه های تجربی هستش که فکر می کنم به جای اینکه خواسته باشم مبحث احتمال را از سه کتاب ریاضی 2 و ریاضی 3 و ریاضی عمومی 1 پیش بخونمش در یک جا آن هم عالی بخونم و مرور کنم خیلی بهتر باشد!!! البته شاید بچه های تجربی دیدن و خوندن همچین کتابی برایشان غیرمنتظره باشد ولی به نظر من کار جالبی هستش که بشود بر روی مبحث احتمال تسلط بسیار خوبی پیدا نمود به خصوص با این سبک آموزشی که مهندس علاء الله صادقی دارد که من ایشان را با مطالعه کتاب جبر و احتمالی که در اندیشه سازان همراه با مهندس فرهاد ابوالقاسمی داشتن میشناسم)
    4) دیفرانسیل 1 و 2 آموزش رمزینه مهندس مهربان (حال می کنم بخونمش!!!)

5) ریاضی عمومی 1 و 2 تجربی خوشخوان (که به گفته eshkene عزیز بهترین کتاب برای من است)
    6) هندسه 1 گاج سفید (این یکی را دیدم این همه شماها دارید ازش حرف میزنید گفتم من هم یک نگاهی بهش داشته باشم باید جالب باشد)

شیمی (در شیمی از تنفر تا عشق برایم فاصله ای است به نام مهندس بهمن بازرگانی!!!)
    1) شیمی 2 مهندس بازرگان تست (نگاه به قطر و کلفتیش نکنین! همش 1588 تا تست بیشتر ندارد)
    2) شیمی 3 مهندس بازرگان تست (این یکی هم 1110 تا تست بیشتر ندارد!)
    3) شیمی 1 پیش مهندس بازرگان و دکتر رضا بابایی تست (این یکی هم 1096 تست دارد!)
    4) شیمی 2 پیش مهندس بازرگان و دکتر رضا بابایی تست (این یکی هم 1068 تا تست بیشتر ندارد!)
    5) شیمی 3 مهندس بازرگان آموزش (هم از برای تسلط بر مبحث استوکیومتری میخوامش)

زمین شناسی
    1) کتاب درسی
    2) زمین شناسی جامع مهروماه

زبان و ادبیات فارسی (این را هم گفته باشم که من چندین سال هستش که استاد فوق العاده ای چون دکتر الهی قمشه ای داشتم و دارم و همچنان بارها و بارها به سخنرانی های این عزیز گوش میدم)
    1) ادبیات جامع مهروماه
    2) قرابت معنایی دکتر هامون سبطی نشر دریافت
    3) زبان فارسی دکتر هامون سبطی نشر دریافت در دو جلد
    4) آرایه رمزینه (که البته من این جزوه آرایه ها از کتاب ادبیات فارسی 1 پیش اندیشه سازان که از دکتر هامون سبطی هستش را خوندم)
    5) املاء و لغت دکتر هامون سبطی (برای این هم زیاد عجله ندارم و شاید الگو و شاید خیلی سبز! و شاید هم هیچ کدام!)
    6) ادبیات 2 و ادبیات 3 و ادبیات 1 و 2 پیش و زبان فارسی 3 خیلی سبز! (عاشق تست زدن زبان و ادبیات فارسی ام!!)

عربی (عربی را دیر شناختم ولی همین را بگم زبان کامل و فوق العاده ای است که به قول دکتر الهی قمشه ای میگه که بهتر است که شمای دانشجو سه زبان را خوب خوب یاد بگیرد: زبان فارسی - زبان انگلیسی و زبان عربی)
    1) عربی ایاد فیلی مبتکران (حالا موندم که چرا ایاد فیلی همین کتاب را برای انتشارات خودش که اندیشه فائق باشه نمیزنه؟!)
    2) عربی 2 و عربی 3 گاج سبز (که البته مبتکران یک عربی 2 و عربی 3 جدید هم چاپ کرده که سه مولف و شش ویراستار دارن و همچنین نشر دریافت هم یک عربی 3 جدید چاپ کرده که این ها را هم موقع خرید بررسی می کنم شاید اینا برای من مناسب تر باشند. که البته منظور از این دو کتاب گاج سبز هم از برای این هستش که از برای کتاب درسی هم خیالم راحت شود و ریز به ریز از هر صفحه کتاب درسی برایم شخم زده شده باشد)
    3) بانک تست جامع عربی خیلی سبز! (میخوام آنقدر تست سخت عربی بزنم که جونم بالا بیاد!)

زبان (یادگیری زبان برای من چیزی جز تفریح و لذت نیست!)
    1) زبان انگلیسی جامع دکتر علیرضا جابری خیلی سبز!
    2) درک متن به زبان ساده دکتر شهاب اناری مبتکران
    3) لغات و اصطلاحات تخصصی دکتر شهاب اناری مبتکران
    4) گرامر کاربردی دکتر شهاب اناری مبتکران
    5) زبان انگلیسی پیش 1 و 2 دکتر شهاب اناری (هم فقط میخوام این تست های سختش را که میگن را بزنم!!)

دین و زندگی (این را هم گفته باشم که چندین سال هستش که این برنامه «این شب ها» علی درستکار از شبکه 1 پخش میشود را دنبال می کنم که عنوان کلی برنامه اش «زندگی سبک دینی» هستش که دیگه خودتون فکر کنین که نشستن پای صحبت اون همه استاد در زمینه های مختلف اسلام شناسی یعنی چه؟!)
    1) کتاب درسی
    2) دین و زندگی جامع گاج
    3) دین و زندگی جامع همگامان
    Last edited by esilovexp; 26-09-2011 at 08:00.

12. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

دوستان این لیست کتاب هایی هستش که دارم و لیست کتاب هایی هم که میخوام بخرم را از بقیه تمیز دادم. حال خودم تمامی این 800 صفحه ......... را خوندم حال خوشحال میشم که نظرات شما دوستان را هم بدونم:

ahzo, eshkene, eminem never dies, Mineworld, POUYOL, Vahid-p, lohrasbi, و خیلی عزیزان دیگه بوده اند که بارها با نظرات قشنگشون راهنمایی های بسیار خوبی برایم داشته اند.

زیست:
    1) زیست گاج سفید (این اولین کتابی بودش که از برای کنکور 90 خریدمش و بعد از اینکه بیش از 5 بار کتاب درسی مرور کرده بودم و یادداشت برداری های خودم را انجام داده بودم زدن تست هاش خیلی به من حال میداد)
    2) زیست جامع گربه (زدن تست های این بیشتر از برای مبحث ژنتیک و یک جور تفریح و سرگرمی میخوام که توی مواقعی که کم حوصله شدم بشینم حداقل تست های این یک کتاب را بزنم که هم مثلا یک مروری کرده باشم و هم کمی تفریح کرده باشم)
    3) زیست گیاهی مهروماه (درسنامه های بسیار خوبی دارد که حدود 30% مفاهیم کتاب درسی را پوشش میدهد و من بیشتر عاشق این حالت ترکیب مباحثش هستش که حسابی من را درگیر خودش میکند که بتونم بهتر فکر کنم و این یعنی کسب نتایج عالی!)
    4) ژنتیک کنکور مهروماه (من سرفصل های این دو کتاب ژنتیک دکتر آرام فر تخته سیاه و ژنتیک خیلی سبز! را دیدم و تعریف زیادی هم از این ها شنیدم ولی با این حال من یکی که میگم همین کتاب دکتر حامد اختیاری فوق العاده عالی در ژنتیک عمل کرده است و اختصاص 20 فصل در 325 صفحه یعنی آخر هرچه موشکافی در ژنتیک که هم میشه گفت اومده بر روی سه فصل خاستگاه ژنتیک و ژنتیک جمعیت و مهندس ژنتیک (بیوتکنولوژی) فیکس فوکوس کرده و در این میان ریز نکات ژنتیک از هرچی جونور توی لابه لای صفحات کتاب درسی هستش را به خوبی بررسی نموده است)
    5) جلد 1 زیست 2 و جلد 2 زیست پیش از سری 5 جلدی 8000 تست گاج (بیشتر به خاطر درسنامه هایی که توی پاسخنامه های فوق العاده تشریحی ای که دارد میخوامش که البته شبیه درسنامه های این کتاب زیست 1 و زیست 1 پیش خیلی سبز! نیستش ولی به حدی برایم من یکی هستش که یک مروری داشته باشمشون و بعد با اطمینان بیشتری برم سراغ زدن تست های خیلی سبز!)
    6) زیست 1 و زیست 2 و زیست 1 و 2 پیش خیلی سبز!

فیزیک:
    1) فیزیک 1 نشر الگو
    2) فیزیک 2 غلامعلی محمودزاده مبتکران
    3) فیزیک 3 نشر الگو
    4) فیزیک 3 رمزینه (که اگر با این فیزیک فار موتورم راه بیفتد و بتونم مثل زیست و شیمی و ریاضی و زبان توی عمق وارد بشم و شنا کنم شاید بعدش یک راست رفتم سراغ این کتاب فیزیک 3 خیلی سبز!)
    5) فیزیک 3 خیلی سبز!

6) فیزیک 1 و 2 پیش نشر الگو در سه جلد
    7) فیزیک پایه نشر الگو (بانک تست در دو جلد از سه مولف با پاسخنامه تشریحی)
    8) فیزیک 1 و 2 پیش فار در سه جلد
    9) فیزیک 1 و 2 پیش فار آزمون (که زیاد عجله ای برای خریدش ندارم و با توجه به صحبتی که با eminem عزیز داشتم ارزش این را دارد که به خاطرش صبر نمایم)

ریاضی
    برای ریاضی هم در پست زیر لیست کتاب هایی که خوندم را گذاشتم و چون دیدم زیاد هستن و دیگه من هم ریاضی نیستم هم فقط کتاب هایی که برای تجربی میخونم را در این جا میگم:
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6368214&postcount=754
    1) ریاضیات جامع تجربی مهروماه
    2) ریاضیات 2 گاج
    3) ریاضیات جامع تجربی خیلی سبز! (که البته برای این هم زیاد عجله ای ندارم و منتظر میمونم تا این ریاضیات تجربی فار بیاد که شاید برای من بهتر از این باشد)
    4) ریاضی 3 خیلی سبز!
    5) ریاضیات گسسته فار آموزش (هم از برای مبحث احتمال که از مهم ترین مباحث ریاضی بچه های تجربی هستش)
    4) ریاضی 3 خیلی سبز!

5) ریاضی عمومی 1 و 2 تجربی خوشخوان (که به گفته eshkene عزیز بهترین کتاب برای من است)

شیمی
    1) شیمی 2 مهندس بازرگان تست
    2) شیمی 3 مهندس بازرگان تست
    3) شیمی 1 پیش مهندس بازرگان تست
    4) شیمی 2 پیش مهندس بازرگان تست
    5) شیمی 3 مهندس بازرگان آموزش (هم از برای تسلط بر مبحث استوکیومتری میخوامش)

زبان و ادبیات فارسی (این را هم گفته باشم که من چندین سال هستش که استاد فوق العاده چون دکتر الهی قمشه ای داشتم و دارم و همچنان بارها و بارها به سخنرانی های این عزیز گوش میدم)
    1) ادبیات جامع مهروماه
    2) قرابت معنایی دکتر هامون سبطی نشر دریافت
    3) زبان فارسی دکتر هامون سبطی نشر دریافت در دو جلد
    4) آرایه رمزینه
    5) املاء و لغت دکتر هامون سبطی (برای این هم زیاد عجله ندارم و شاید الگو و شاید خیلی سبز! و شاید هم هیچ کدام!)
    6) ادبیات 2 و ادبیات 3 و ادبیات 1 و 2 پیش و زبان فارسی 3 خیلی سبز! (عاشق تست زدن زبان و ادبیات فارسی هستم)

عربی
    1) عربی ایاد فیلی مبتکران (حالا موندم که چرا همین کتاب را برای انتشارات خودش که اندیشه فائق باشه نمیزنه؟!)
    2) عربی 2 و عربی 3 گاج سبز (که البته مبتکران یک عربی 2 و عربی 3 جدید هم چاپ کرده اند که سه مولف و شش ویراستار دارن و همچنین نشر دریافت هم یک عربی 3 جدید چاپ کرده که این ها را هم موقع خرید بررسی می کنم شاید اینا برای من مناسب تر باشند)
    3) بانک تست جامع خیلی سبز! (میخوام آنقدر تست سخت عربی بزنم که جونم بالا بیاد!)

زبان
    1) زبان انگلیسی جامع دکتر علیرضا جابری خیلی سبز!
    2) درک متن به زبان ساده دکتر شهاب اناری مبتکران
    3) لغات و اصطلاحات تخصصی دکتر شهاب اناری مبتکران
    4) گرامر کاربردی دکتر شهاب اناری مبتکران
    5) زبان انگلیسی پیش دکتر شهاب اناری (هم فقط میخوام این تست های سختش را که میگن را بزنم!!)

دین و زندگی
    1) کتاب درسی
    2) دین و زندگی جامع گاج
    3) دین و زندگی جامع همگامان

اينقد ساكت بودي ، ساكت بودي ، يهو ريختي بيرون
    تركوندي ديگه پسر!!!
    Last edited by eminem never dies; 25-09-2011 at 04:43.

14. این کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

اينقد ساكت بودي ، ساكت بودي ، يهو ريختي بيرون
    تركوندي ديگه پسر!!!
    دوست خوبم حداقل اجازه بده که جوهر قلمم خشک بشه بعد شما ..........

حقیقتا سرعت العملت فوق العاده است و امیدوارم که بتونی همین سرعت العمل از برای پاسخ به تست های کنکور سراسری داشته باشی که بعد از تسلط بر مفاهیم مهم ترین مساله سرعت هستش که من یکی میخوام که سه ماه بهار کامل به افزایش سرعت در تست زنی اختصاص بدم و همین دیشب هم این فیلم Fast Five را دیدمش که خیلی بیشتر از همیشه عاشق سرعت شدم.
    Last edited by esilovexp; 25-09-2011 at 06:27.

16. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

دوست خوبم حداقل اجازه بده که جوهر قلمم خشک بشه بعد شما ..........

حقیقتا سرعت العملت فوق العاده است و امیدوارم که بتونی همین سرعت العمل از برای پاسخ به تست های کنکور سراسری داشته باشی که بعد از تسلط بر مفاهیم مهم ترین مساله سرعت هستش که من یکی میخوام که سه ماه بهار کامل به افزایش سرعت در تست زنی اختصاص بدم و همین دیشب هم این فیلم Fast Five را دیدمش که خیلی بیشتر از همیشه عاشق سرعت شدم.
    ببخشيد
    چنتا "كه" داشت جملت
    ولي 70-80% خود سرعت با همون تسلط كامل روي مفاهيم خود به خود به دست مياد!
    يه رابطه ي مستقيم بينشونه

18. این کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jamalagha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض بهترین آموزشگاه یا جزوات برای قبولی در کنکور ارشد کدام است؟؟

بهترین آموزشگاه یا جزوات برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر کدام است؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •