1640 انتخاب خیلی خوبیه البته اگر مدتی صبر کنید با کارت گرافیک 4670 هم به بازار ایران وارد می شه که در اون صورت از نظر گرافیک هم خیالتون راحت می شه.
1640 انتخاب خیلی خوبیه البته اگر مدتی صبر کنید با کارت گرافیک 4670 هم به بازار ایران وارد می شه که در اون صورت از نظر گرافیک هم خیالتون راحت می شه.
با گرافيك 4670 به زودي وارد ميشه ولي قيمتش رو نزديك 2 ميليون حساب كنيد
اگه استفاده مفيد و درست از لپ تاپ داشته باشيد از عمر مفيدش كم نخواهد شد و حالا حالا ها كار خواهد كرد
یعنی پس باید صبر کرد و قید 1199 را زد تا این کانفیگ جدید 1640 بیاد
اگه سوني بخواين و فقط فاكتور گرافيك داشته باشيد و اندازه مهم نباشه بهترين انتخاب زير 1.5 ميليون از سوني يا سري AR هست يا FW كه با اون قيمت بهتره FW خريداري بشه تا AR
تمام لپ تاپ ها حين فعاليت و پردازش حرارت توليد ميكنن و مهم اينه كه درست هدايت بشه به بيرون حالا چه دل باشه چه HP و چه سوني و چه توشيبا
زير 1.5 HP DV6 و Sony FW
ارزش داره صبر كني و بيشتر هزينه كني براي اين تا 1199 بگيري ... 1640 بسي قويتر و پايدارتر از 1199 هست .
میشه بگی با توجه به سی پی یو 1199 و 1640 و رم مشابه، چرا 1640 قوی تر و پایدارتره؟!
دوستان میشه به من کمک کنید بین این مدل ها کدوم رو بگیرم؟
lenovo idea s9
lenovo idea s10
acer aspire one kva
acer aspire one zg5
لطفا اگه میشه با دلیل
من فقط یه لپ تاپ می خوام که خیلی سبک و کوچیک باشه برای نرم افزارهای مثل cad or catia
سلام دوستان.این لپ تاپ با این کانفیگ چند میارزه؟؟؟
Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory
Hard drive 500GB 5400RPM SATA
Graphics card 512MB NVIDIA GeForce G 105M
Display 13.3" diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Infinity Widescreen Display (1280 x 800)
Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support
Personalization [For BrightView Infinity Display] Webcam + Fingerprint Reader
Networking Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card with Bluetooth
Keyboard HP Color backlit Keyboard
Primary battery 9 Cell Lithium Ion Battery
گرافیکش چطوره؟؟؟ واسه بازی ها جواب میده؟؟؟
14اینچش 320 تا هارد داره اما به جاش مودم داره 70تومان ارزونتره.به نظرتون کدوماش بهتره؟؟؟
ورزنش هم 2.3 برای 14 و 1.8 برای 13.3
Last edited by 2.5.8.14.1.13; 29-06-2009 at 02:42. دليل: تصحیح
سلام
سه تا سوال دارم
1- بالاترین کانفیگ لپ تاپ زیر 1.5 میلیون که سراغ دارید چیه؟
2- لپ تاپ زیر 1 میلیون با رم DDR3 و CPU بالای 2.5 و کش 6mg سراغ دارید؟
3- کدوم یکی از این مشخصات در سرعت یک لپ تاپ تاثیر بیشتری داره، داشتن رم DDR3 به جای رم DDR2، داشتن سرعت باس 1066 به جای 800، داشتن CPU با کش 6 مگ به جای کش 3 مگ، داشتن هارد با سرعت 7200 به جای 5400، و یا داشتن سی پی یو 2.7 به جای 2.3 ؟
پ.ن: در رابطه با سوال سوم منظورم اینه که، فرض کنید یه لپ تاپ داریم که مشخصاتش ثابته و مثلا یه بار جای رم DDR2 اون لپ تاپ رو با رم DDR3 عوض میکنیم و سرعت رو میسنجیم مثلا سرعت لپ تاپ قبلا 2 بوده الان میشه 5، ولی وقتی در همون لپ تاپ جای سی پی یو 2.3 رو با 2.7 عوض میکنیم سرعت لپ تاپ که قبلا 2 بوده به 8 ارتقاء پیدا میکنه، در نتیجه ارتقاء از سی پی یو 2.3 به 2.7 بیش از ارتقاء از رم DDR2 به DDR3 در سرعت لپ تاپ تاثیر داره. ( البته چیزی که دارم میگم فقط مثاله، حالا نیاید بگید 2 و 5 و... رو با چی اندازه گرفتم و بر چه اساسی هست و... )
سوال سوم رو به این دلیل پرسیدم تا بتونم راحت تر بین خرید دو تا سیستم که مثلا یکی سی پی یوش ضعیف تره ولی رمش قوی تره و دیگری رمش قوی تره ولی سی پی یوش ضعیف تره تصمیم بگیرم.
ممنون میشم در این رابطه کمکم کنید
سام علک
بعده اینکه به سوال دوستمون (سووووووووت) جواب دادین یه چشم هم تو پست ما بچرخونین
دوستان فک کنین کسی که اطلاعاتی در مورد لب تاپ نداره و میخواد یه لب تاپ خوب بخره (من)
چی راهنماییش میکنین؟
طرف دوست داره که کارت گرافیک لب تاپه قوی باشه
منتظر جوابتون هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)