Kaspersky Anti-Virus 2011 11.0.2.548 CF2 Beta
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.548 CF2 Betaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky Anti-Virus 2011 11.0.2.548 CF2 Beta
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.548 CF2 Betaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ,5روز از تریال kis2011 من باقی مونده دو-سه بار از تریال ریست استفاده کردم ولی همون 5 روز رو نشون میده,میشه یکی راهنمایی کنه؟لطفاً
سلام
اگه میخوام حجم کم نشه تیک رو برداریم یا فعال کنیم ؟
-------------------------------------------------
یه سؤال دیگه : وقتی کاسپر ویروسی رو پیدا میکنه آیا پاک میکنه یا میفرسته به قرنطینه؟
Last edited by Phonix Live; 01-10-2010 at 20:16.
سلام دوست عزیز
اگر می خوای حجم کم بشه تیک را بردار .اگه میخوام حجم کم نشه تیک رو برداریم یا فعال کنیم ؟
معمولا پاک می کنه . در بعضی موارد می فرسته . مگر اینکه انتخاب کنی . خودش برات انتخاب می زاره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون، توی تنظیمات نمیشه کاری کرد که اتوماتیک بره به قرنطینه؟
هر فایلی کسپرسکی پاک کنه ازش بک آپ میگیره. ( همان قرنطینه مد نظر شما )
روی قرنطینه کلیک کنید سپس از سربرگ بالا گزینه all رو بزنید. حالا روی هر فایلی که پاک شده کلیک راست کنید و گزینه ریستور رو بزنید فایل شما برگشته است.
موفق باشید
دوستان سلام.کسی از دوستان انتی ویروس موبایل کسپراسکای رو که یا قابلیت اپدیت باشه سراغ داره؟ تو رو خدا کمکم کنید
مدل گوشیم nokia n97 هست
اگر برنامشو ندارین کسی از دوستان trial reset داره یا اینکه میتونه درستش کنه؟
برنامه رو از گوشی پاک کنید.
این نسخه ای که آپلود کردم رو با توجه به آموزشی که داره نصب کنید.
این نسخه تنها نسخه کرک شده کسپرسکی هست.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ویندوز 7 64 بیتی رو لپ تاپم دارم تنها تفاوتی که بین نسخه آپدیت شده کاسپر یعنی Version 2011 11.0.1.400 با ورژن قبلی اش 11.0.0.232 رو داره تنها اصلاح آپدیت اتوماتیکش بود که قبلا برای من درست کار نمی کرد دوستان این مسئله رو تایید میکنند یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)