تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 794 از 2365 اولاول ... 29469474478479079179279379479579679779880484489412941794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,931 به 7,940 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان،
    میخوام در حد ۳۰۰ تومان هزینه یه دونه پخش بگیرم. حالا یه مقدار بالا پایین.
    تصمیم داشتم بلوتوث دار بگیرم، که برای جواب به تماس ها کار Car-Kit رو هم برام انجام بده، اما انگار نظر بعضی از دوستان اینه که به درد نمیخوره، آیا واقعا اینطوره؟ یعنی سمت Bluetooth نرم؟
    و دیگه اینکه دوستانی که تجربه دارن، این پخش هایی که iPhone ready هستند، که با کابل usb میشه گوشی رو بهشون وصل کرد، آیا صدای مکالمه رو هم علاوه بر موسیقی منتقل میکنند؟ اگه اینطور باشه تا حدودی حساسیتم نسبت به بلوتوث حذف میشه.
    به نظرم نیازی به CD خوردن نیست، یعنی این نمونه ها که فقط usb و بلوتوث دارن کافیه، اما نمیدونم به نظرتون اشتباه میکنم؟ یعنی در عمل نیاز به CD خور بودن پیدا میکنم؟
    در مجموع به نظر شما دوستان چی بگیرم؟ بهترین گزینه برام چیه؟
    ممنون از راهنماییتون

Kenwood x8016، یا 7016، Pioneer 4450، از JVC ها هم r905، r801، r811، r807، r716 و حتی bt11 رو دیدم

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

سلام دوستان،
    میخوام در حد ۳۰۰ تومان هزینه یه دونه پخش بگیرم. حالا یه مقدار بالا پایین.
    تصمیم داشتم بلوتوث دار بگیرم، که برای جواب به تماس ها کار Car-Kit رو هم برام انجام بده، اما انگار نظر بعضی از دوستان اینه که به درد نمیخوره، آیا واقعا اینطوره؟ یعنی سمت Bluetooth نرم؟
    و دیگه اینکه دوستانی که تجربه دارن، این پخش هایی که iPhone ready هستند، که با کابل usb میشه گوشی رو بهشون وصل کرد، آیا صدای مکالمه رو هم علاوه بر موسیقی منتقل میکنند؟ اگه اینطور باشه تا حدودی حساسیتم نسبت به بلوتوث حذف میشه.
    به نظرم نیازی به CD خوردن نیست، یعنی این نمونه ها که فقط usb و بلوتوث دارن کافیه، اما نمیدونم به نظرتون اشتباه میکنم؟ یعنی در عمل نیاز به CD خور بودن پیدا میکنم؟
    در مجموع به نظر شما دوستان چی بگیرم؟ بهترین گزینه برام چیه؟
    ممنون از راهنماییتون

Kenwood x8016، یا 7016، Pioneer 4450، از JVC ها هم r905، r801، r811، r807، r716 و حتی bt11 رو دیدم
    100% 7016
    bluetooth بعذ از یه مدت دیگه واست عادی میشه و عمرا استفاده کنی (نظر بنده است) چون قطع و وصل های مکرر ، گرفتن شارژ باتری و جواب یا عذم جواب جلوی کسی تو ماشین ...زده ات میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

100% 7016
    bluetooth بعذ از یه مدت دیگه واست عادی میشه و عمرا استفاده کنی (نظر بنده است) چون قطع و وصل های مکرر ، گرفتن شارژ باتری و جواب یا عذم جواب جلوی کسی تو ماشین ...زده ات میکنه.
    سلام دوست عزیز. ممنون از پاسخت،
    من شارژر داخل ماشین همیشه به گوشیم وصله، و تو این وضعیت جریمه های صحبت کردن با گوشی داخل ماشین، واقعا گیر کردم
    معمولا داخل ماشین گوشیم زیاد زنگ میخوره. و دنبال یه راهکار برای این قضیه هستم، این بود که به بلوتوث پخش ماشین فکر کردم. اگه وصل شدن اتوماتیکش به گوشی گیر نداشته باشه و باگ خاصی هم موقع هندل کردن تماس ها نداشته باشه و کیفیت مکالمه اش خوب باشه، فکر میکنم بهتره برم سمتش.
    با همه این تفاسیر باز هم نظرتون در این خصوص بگید. به نظر شما اگه بلوتوث هم بخوام بگیرم باز هم کنوود؟ 8016؟
    بدون بلوتوث چی؟ بین همه مدل هایی که میشه انتخاب کرد، نظر شما 7016 هست؟

باز هم ممنون.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من شارژر داخل ماشین همیشه به گوشیم وصله، و تو این وضعیت جریمه های صحبت کردن با گوشی داخل ماشین، واقعا گیر کردم
    معمولا داخل ماشین گوشیم زیاد زنگ میخوره. و دنبال یه راهکار برای این قضیه هستم، این بود که به بلوتوث پخش ماشین فکر کردم. اگه وصل شدن اتوماتیکش به گوشی گیر نداشته باشه و باگ خاصی هم موقع هندل کردن تماس ها نداشته باشه و کیفیت مکالمه اش خوب باشه، فکر میکنم بهتره برم سمتش.
    با همه این تفاسیر باز هم نظرتون در این خصوص بگید. به نظر شما اگه بلوتوث هم بخوام بگیرم باز هم کنوود؟ 8016؟

باز هم ممنون.
    به نظر من هم fazmanbob در خصوص بلوتوث راست میگه شما اگر خیلی با تلفن صحبت میکنی بهتره هندزفری بلوتوث بگیری چون بلوتوس پخش به نظرم یه آپشن تجملی هست تا کاربردی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نظر من هم fazmanbob در خصوص بلوتوث راست میگه شما اگر خیلی با تلفن صحبت میکنی بهتره هندزفری بلوتوث بگیری چون بلوتوس پخش به نظرم یه آپشن تجملی هست تا کاربردی .
    سلام
    درباره بلوتوث من نمیدونم چرا دوستان اینطور نظر میدن.
    جدا از پخش موزیک از روی گوشی چطور امکانی مثل برقراری تماس تلفنی از طریق پخش میتونه بد باشه.دفترچه تلفن توی پخش میاد و اسم تماس گیرنده را میتونی توی پنل پخش ببینی و بطور اتومات یا ذستی ارتباط برقرار میشه و براحتی میتونی صحبت کنی.
    اگر تماسهای تلفنیتون زیاده حتما بلوتوث ذار بگیرید.
    (راستی آقا مهدی به فکر عوض کردن پخش با امکانات بهتر نیفتادید؟دیگه تجهیزاتتون به مدل پخشتون خیلی داره سر میشه)

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

(راستی آقا مهدی به فکر عوض کردن پخش با امکانات بهتر نیفتادید؟دیگه تجهیزاتتون به مدل پخشتون خیلی داره سر میشه)
    والا دیگه همین یک مورد رو کم داشتم ! فعلا که اون طرف که کارش آئودیو سیستم هست بهم گفتش که باید یک عدد آمپ 4 کانال 100 وات رادیون و یک کامپوننت MX 165 PLUS پلاس باید بندازم . که بازم حدود 780 تومن خرج روی دستم میذاره ولی میگفت صدای خیلی خوبی بهت میده.حقیقتش الان پول هم دارم ولی دودل هستم که چکار کنم از طرفی چون به علت افزایش مداوم نرخ ارز قیمتها داره بالا میره میترسم اگر باز 6 ماه تعلل کنم این 780 تومن بشه 1 میلیون که شک هم ندارم اینجوری میشه.به خاطر همین احتمال داره تا هفته آینده برم هم آمپ بندازم و هم کامپوننت رو .(به خاطر ترس از افزایش مجدد قیمتها و پیدا شدن اجناس تقلبی این برند)-راستی شما خودت چکار کردی نصب نکردی هنوز؟

7. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Always Iran

پيش فرض

دوستان عزیز پخش هایی که بلوتوث دارن مثل 8016 با iphone مشکلی ندارن که؟؟یعنی میشه با ایفون از قابلیت های بلوتوثش استفاده کرد؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

باز هم ممنون.
    خواهش میکنم
    بله معمولا باگ هایی دارند البته باز هم بستگی به نوع گوشی و پخش داره و گاهی باید از نوع دوباره تمام مراحل رو طی کنی تا بلوتوث گوشی و پخش همدیگر رو پیدا کنند...
    ممکنه برای بعضی گوشی ها خوب جواب بده و بعضی خیر
    پخش های جدید پایونییر اگه اشتباه نکنم Android Compatible هستند با این حال من سراغشون نمیرم ، کیفیت و تنظیمات 7016/8016 بالاتره
    بلوتوث دار 8016
    بدون بلوتوث 7016

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

والا دیگه همین یک مورد رو کم داشتم ! فعلا که اون طرف که کارش آئودیو سیستم هست بهم گفتش که باید یک عدد آمپ 4 کانال 100 وات رادیون و یک کامپوننت MX 165 PLUS پلاس باید بندازم . که بازم حدود 780 تومن خرج روی دستم میذاره ولی میگفت صدای خیلی خوبی بهت میده.حقیقتش الان پول هم دارم ولی دودل هستم که چکار کنم از طرفی چون به علت افزایش مداوم نرخ ارز قیمتها داره بالا میره میترسم اگر باز 6 ماه تعلل کنم این 780 تومن بشه 1 میلیون که شک هم ندارم اینجوری میشه.به خاطر همین احتمال داره تا هفته آینده برم هم آمپ بندازم و هم کامپوننت رو .(به خاطر ترس از افزایش مجدد قیمتها و پیدا شدن اجناس تقلبی این برند)-راستی شما خودت چکار کردی نصب نکردی هنوز؟
    ببخشید فضولی میکنم چرا آمپ جی وی سی 8004 نمی گیرین؟
    نه متفرقه است نه خیلی گرون
    البته که به آمپ آدیو بعیده برسه!
    جهت اطلاع گفتم چون خودم انداختم...
    راستی شما صندوقتون رو دیدین؟

11. این کاربر از fazmanbob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشید ولی من تابحال جواب نگرفتم توی این پیج
    ممنون
    خدانگهدار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •