تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 794 از 800 اولاول ... 294694744784790791792793794795796797798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,931 به 7,940 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه De through De's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Beside the my Hobbies

پيش فرض

سلام

من می خوام رو کامپیوترم رمز بگذارم و از قسمت User Accounts با درست کردن پس هم باز دوباره بدون خواستن رمز وارد میشه!!!
    اینم بگم من تو ویندوز با nLite_v1.4.9.1 (بخاطر بوتیبل کردن سی دی) بعضی گزینه ها که ضروری نبود رو حذف کردم

همچنین وقتی رو اسکرین سیور رفت هم رمز بخواد تا بالا بیاد .ممنون

سلام.

اینها رو تست کنید :

تو Run ویندوز اینو تایپ کن Control Userpasswords2
    بعدا یک تیک به گزینه Users must enter a user name and password to use this computer. بزن و OK

و برای اینکه اسکرین سیور برای بالا اومدن پسورد بخواد ، حتما بایستی پسورد ویندوز در حالت فعال باشه . بعدا
    به قسمت Display Properties تو کنترل پنل برید و در تب Screen Saver یک تیک به گزینه On resume password protect بزنید و تمام.

2. 2 کاربر از De through De بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dariushko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کره زمین

12 تشکر

سلام.

اینها رو تست کنید :

تو Run ویندوز اینو تایپ کن Control Userpasswords2
    بعدا یک تیک به گزینه Users must enter a user name and password to use this computer. بزن و OK

و برای اینکه اسکرین سیور برای بالا اومدن پسورد بخواد ، حتما بایستی پسورد ویندوز در حالت فعال باشه . بعدا
    به قسمت Display Properties تو کنترل پنل برید و در تب Screen Saver یک تیک به گزینه On resume password protect بزنید و تمام.
    خیلی ممنون دوست عزیز مشکلم حل شد

درسته پستم اسپم شاید حساب شه ولی نتونستم همینجوری از پستتون بگذرم ، بازم ممنون

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

لطفا اسپم نکنید

Video DownloadHelper 4.8.6:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Adobe Flash Player:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز من افزونه نخواستم.شما انگار متوجه سوال بنده نشدید.اینا هچ کدوم به کار بنده نمیاد.سوال من چیز دیگه ای بودش
    Last edited by BEST 2; 01-06-2011 at 13:56.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آقا من این پرسش را دارم:نمیشه آپ دیت های نسخه های ویندوز را بطور جدا جدا یا پکیج در اینجا بگذارید که ما دیگر نیازی به سایت مشکل آفرین مایکروسافت نداشته باشیم و در کمال امنیت وصله ها امنیتی ویندوز را نصب کنیم؟ تا ویندوزمان کاملا بروز باشد. ویا راه حل دیگری اگر سراغ دارید بگید (کامل) تا در چاه مایکروسافت نیفتیم, هر چند وقت یکبار دچار این جنیوس ویندوز میشیم که سیستم را قاطی میکنه .خلاصه راهنمائی کامل و قدم به قدم بفرمائید که چه کنیم. ممنون
    ی سرچ کنید تو اکثر سایتای ایرانی گذاشتن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من يكي از پارتيشن هاي هاردمو به اشتباه ديلت كردم حالا چطور ميتونم برش گردونم؟
    اگه فایلی روی اون قسمت هارد کپی نکردی ، می تونی با نرم افزار GetDataBack همه اطلاعاتتو برگردونی
    دو نسخه داره یکی برای فایل سیستم FAT و یکی هم برای NTFS ، حجم کمی هم داره.

من روی PC امتحان کردم و کامل جواب داد

7. 2 کاربر از gha310k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

با سلام
    اتوران ویندوز کار نمیکنه! یه چیز از ریجستری رفتم تو نت بود ولی اونم کار نکرد. جای دیگه ای هست بگین کار بکنه.
    مثلا ایمیج رو باز کنی اتوران قبلا میومد الان نمیاد!
    ممنون
    Last edited by Ghaioom; 02-06-2011 at 10:57.

داره خودمونی میشه Raziel007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نمیدونم تعمیر کردی یا آپگرید!! اما آپگرید کردن فایده نداره!!
    شما اول با استفاده از یه آنتی ویروس و anti spyware به روز سیستمت رو کامل اسکن کن؛ بعدش سیستم رو با CD ویندوز بوت کن، وقتی صفحه آبی اومد به ترتیب زیر تعمیر کن:
    صفحه اول: کلید enter برای نصب ویندوز
    صفحه دوم: کلید F8 برای agrrement
    صفحه سوم: درایورهایی که توشون ویندوز XP SP3 باشه رو نشون میده، روی درایو مورد نظرت برو و کلید R رو فشار بده تا repair شروع بشه. بعدش صبر کن تا هروقت هر تنظیماتی ازت خواست بهش بگی و تموم بشه. مراحل این نوع تعمیر کردن خیلی مشابه نصب ویندوزه.
    همه این کارها را هم کردم ولی باز مشکل پا بر جاست. چند بار هم ویروس کشی کردم نشد که نشد.به نظرتون مشکل از کجاست ریجستری،یا...

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

با سلام

من در ویندوز Xp به عنوان آدمین می خواستم دسترسی به چند درایو رو در پروفایل User عمومی محدود کنم سیستمم دو تا user داره یکی آدمین که خودمم و رمز می خواد و یکی دیگه عمومی و limited

ممنون

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام

من در ویندوز Xp به عنوان آدمین می خواستم دسترسی به چند درایو رو در پروفایل User عمومی محدود کنم سیستمم دو تا user داره یکی آدمین که خودمم و رمز می خواد و یکی دیگه عمومی و limited

ممنون

با سلام
    ابتدا به Folder Option برید و در تب View تیک گزینه ی آخر یعنی use simple file sharing رو بردارید
    سپس روی هر درایو و یا پوشه ای که کلیک راست کنید و properties برید یه تب به نام Security اضافه شده که میتونید اونجا تمامی عملیات رو انجام بدید

موفق باشید.

12. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با درود
    من ویندوز XP SP3 دارم و حدود 3 ماهی میشه که رو سیستمم نصبه. جدیدا یه مشکل عجیب پیدا کرده که او نم اینه که وقتی روی یه آیکونی راست کلیک میکنم و همان لحظه بر روی آیکون دیگر رفته و دوباره راست کلیک میکنم یهو از صفحه میپره بیرون و همه چی خودبخود ناپدید شده و بلا فاصله به دسکتاپ برگشته و پنجره مربوطه بسته شده است. روی هر آیکونی کلیک میکنم همین اتفاق میفته. دوباری با سی دی ویندوز سیستم را آپگرد کردم ولی مشکل پابرجاست. امکان عوض کردن ویندوز رو بخاطر برنامه هایی که روش نصبه را فعلا ندارم. برنامه WinASO Registry Optimizer را نصب کردم ولی کمکی نکرد. اگه دوستان متوجه مشکل بنده شدند لطفا راهنمایی کنند.
    با تشکر
    system restor رو امتحان کردی ؟

البته روی درایوهای دیگت بجز درایو ویندوزت غیرفعالش کن که اطلاعاتت مشکل پیدا نکنه.
    بعد سیستم ریستور رو انجام بده شاید درست شد

نتیجه رو اعلام کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •