جناب VCC عزیز حتما به فکر یه SLR باشید . چیز خیلی با حالیه.
اگه وقت کردم عکسام را اینجا میزارم. حتما این کار را می کنم.
جناب VCC عزیز حتما به فکر یه SLR باشید . چیز خیلی با حالیه.
اگه وقت کردم عکسام را اینجا میزارم. حتما این کار را می کنم.
متشکرم دوست عزیز
باور کنید خیلی وقته بفکرشم ولی اندازش برام قابل تحمل نیست
مگر اینکه کنار این دوربین کامپکتم یه SLR هم بگیرم که جاهایی که مشکل حمل نداشتم از اون استفاده کنم
البته نه به این زودی میخوا هروقت توانایی عکاسی خوب و بی عیب ونقص رو با همین دوربینم پیدا کردم اونموقع برم سراغش.
![]()
Last edited by vvc; 29-01-2011 at 10:54.
سلام.
لطفا اسم و مشخصات یه دوربین رو برام بگید با بودجه تقریبا 150،000 ت و این پیش فرضها:
ترجیح میدم یه دوربینی باشه که فقط عکس با کیفیت و درست و حسابی بگیره تا اینکه هم عکس بگیره هم فیلم و غیره.
دوربین برای یه آدم نیمه حرفهای تو زمینه عکاسی باشه. یعنی نور و فلاش و فوکوس و غیره علاوه بر اتوماتیک، دستی هم تنظیم بشن.
حتما از نوعی باشه که لنزهای مختلف از قبیل واید و زوم و تلهفوتو و غیره روش نصب بشن. فیلترهای گوناگون هم برای عکاسی سیاه و سفید باید استفاده کنم پس اینم لحاظ کنید.
(نمیدونم اگه یه لنز برای دوربین دیجیتال بخرم حتما دیافراگم و شاتر پشتش داره دیگه نه؟)
نظرات و پیشنهادهای شما دوستان رو هم حتما به گوش جان خواهم شنید.
![]()
شما با اين بودجه فقط به Canon 550D با يك لنز اضافه فكر كن كه بدنه خودش يه لنز 18-55 داره و با يه لنز با كيفيت خوب هزينش تقريبا 1600000 ميشه...
در برند کنون 550D بعدا میتونید به تدریج لنزهای مورد نیازتون رو بخرید
در برند نیکون D90 گرچه کمی قدیمی است و بزودی جانشینش رلیز میشه اما واقعا دوربینه با ارزشیه مخصوصا با لنز 18-200 به عنوان walk around ارزش خرید داره
فکر کنم منظورتون 1500.000 تومنه چون با 150.000 تومن دوربینی که شما گفتید نمیدن
من مثل عزیزان دیگه نظرم رو 550D وحتی نیکون D90 هستش
اگر لنز اضافه الان نخوای به 60D هم میتونی فکر کنی![]()
550 دی کنن و اگر به نیکون علاقه دارید هم دی 3100 . هر دو دوربین های مناسبی هستند .لطفا اسم و مشخصات یه دوربین رو برام بگید با بودجه تقریبا 150،000 ت و این پیش فرضها:
ترجیح میدم یه دوربینی باشه که فقط عکس با کیفیت و درست و حسابی بگیره تا اینکه هم عکس بگیره هم فیلم و غیره.
دوربین برای یه آدم نیمه حرفهای تو زمینه عکاسی باشه. یعنی نور و فلاش و فوکوس و غیره علاوه بر اتوماتیک، دستی هم تنظیم بشن.
حتما از نوعی باشه که لنزهای مختلف از قبیل واید و زوم و تلهفوتو و غیره روش نصب بشن. فیلترهای گوناگون هم برای عکاسی سیاه و سفید باید استفاده کنم پس اینم لحاظ کنید.
(نمیدونم اگه یه لنز برای دوربین دیجیتال بخرم حتما دیافراگم و شاتر پشتش داره دیگه نه؟)
برای 550 دی با بودجه 1.5 میشه با توجه به کاربردهای مختلف ، یکی از این لنز ها رو هم خریداری کرد :
1- با فرض نگهداری 18-55 میشه یک 55-250 هم خرید که رنج کاملی تا 250 با قیمت عالی داشته باشید ( قیمت نهایی میشه حدود 1.200 )
2- فروش 18-55 و خرید 18-200 که رنج خوبی رو با کیفیت نسبی خوبی با یک لنز میده در مجموع 1.500 میشه .
3- فروش 18-55 و خرید یک اولترا واید مثل 10-20 سیگما یا 10-22 کنن یا 12-24 کنن بترتیب مجموعا 1.400 و 1.500 حدودا .
4- فروش 18-55 و خرید 17-85 به قیمت مجموعا 1.350 که واید نسبتا خوبی رو میده .
5- فروش 18-55 و خرید 15-85 به قیمت مجموعا 1.600 که واید تا تله بسیار عالی داره با کیفیت عالی .
6- نگهداری 18-55 و خرید 70-200 اف 4 بدون لرزه گیر که تله مناسب و سریعی داره مجموعا حدود 1.650 .
7
8
9
.
.
.
گزینه های بسیار متنوعی رو میشه پیشنهاد داد اما حتما می بایست میزان علاقه شما به دنبال کردن عکاسی و نوع علاقه شما ( پرتره ، حیات وحش ، ماکرو و . . . ) مشخص باشه .
بهترین گزینه به نظر من برای استفاده عمومی و واک اروند که بهترین کیفیت و بهترین آینده نگری رو برای شما در بر داشته باشه گزینه 5 هستش یعنی خرید Canon 15-85 و فروش لنز کیت 18-55 به خود فروشنده . در آینده در صورت نیاز هم میشه یک Canon 70-200 F4 IS USM هم به اون اضافه کردش که رنج بسیار عالی رو با دو لنز عالی خواهید داشت .
برای نیکون هم به همین صورت گزینه های بسیاری وجود داره .
موفق باشید .
پ.ن :
من الان سوال شما رو یک بار مرور کردم که اگر چیزی از قلم انداختم بنویسم ... با توجه به اون قسمتی از نوشته شما که بولد کردم ... دوستانه توصیه می کنم کمی در مورد تجهیزات و نحوه عکاسی مطالعه بیشتری داشته باشید .
Last edited by masoud glx; 29-01-2011 at 18:20.
از همه دوستان ممنونم مخصوصا شما مسعود عزیز که یه پست کاملی رو در اختیار من گذاشتی.
برند و قیافه دوربین برای من مهم نیست. همین کنن 550 + گزینه 5 فکر میکنم مناسب باشه.
اون جمله ای که شما بولد کردید، «دو نقطه دی» اش جا مونده بود.![]()
دوستان سلام..
یک چند وقتی میشه که میخوام برم کلاس های اموزش عکاسی ثبت نام کنم..
ولی توی شرایطشون ذکر شده همراه داشتن دوربین الزامیه..
میخواستم راهنماییم کنین برای من مبتدی که البته جا پیشرفتم دارهچه دوربینی رو توصیه می کنید؟
راستی اگر کلاس مناسبی هم شما در نظر دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی ..![]()
سلام
کار خوبی میکنید
خوب بهتره ثبت نام کنید بعد دوربین بخرید (شاید گفتند باید SLR باشه)
بودجه تون چقدره ؟؟؟ لنز هم مد نظر دارید ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)