راستی گفته بودم خونمون تو منازل فولاد خوزستانه ؟
پس من طرفدار فولاد هم هستم البته بعد از پرسپولیس !! اول پرسپولیسبعد فولاد
تمرینات فولاد و ... هم نزدیک خونمونه ! جلالی هم خونش تو محوطمونه ! هم خودش هم دستیارش
دلم واسه جلالی میسوزه بیشتر مواقع میبینمش میره حسینیه نماز میخونه دعا میکنه که ببره
دوست دارم یا فولاد نبازه یا آبرومندانه ببازه مثلا پرسپولیس ببره ولی فولاد هم خوب بازی کنه

بعد فولاد .gif)
.gif)
.gif)
جواب بصورت نقل قول
پژمان جمشيدي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره بازي فردا مقابل پرسپوليس اظهار داشت: اين بازي به دليل پخش مستقيم براي بازيكنان تيم ما به خصوص جوانترها تفاوت داشته و باعث بالارفتن انگيزه آنها مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين روز گذشته اظهار داشت: واقعا خوشحال شدم كه يكي از بهترين بازيكنان سابق پرسپوليس و تيم ملي ايران و مربي بزرگي به نام محمد مايلي كهن را از نزديك ژديدم.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرينح از ساعت 11 در زمين شماره دو راهآهن آغاز شد و بازيكنان به گرمكردن، آقا وسط، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه و وفوتبال دستگرمي پرداختند.
به گزارش خبرگزاري فارس، ماركو، مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران به دليل عدم تهيه بليط هواپيما، از برزيل راهي هلند شد تا به امارات بيايد.
جواد شهلايي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در تبريز افزود: اين استاديوم 10 تا 20 هزار نفري مرحله مطالعاتي خود را سپري كرده و هماكنون در مرحله واگذاري به پيمانكار قرار دارد.