تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 794 از 949 اولاول ... 294694744784790791792793794795796797798804844894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,931 به 7,940 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داداش اولا این که توی فن آوا جواب نمیده الانم تست کردم فرقی نکرد سرعت دوما فقط فکر کنم به درد شبانه آسیاتک بخوره که سرعت دانلود از سرور داخلی و خارجی فرق داره نه توی نامحدودها چون نامحدودها رو با سیستم اکانتینگ سرعتش رو تنظیم میکنن و از یک حجم مشخصی که رد بشی سیستم اکانتینگ شرکت خودش اتوماتیک سرعتت رو پایین میاره چون به خطت وصله و حتی تغییر مداوم آی پی هم فکر نکنم چاره ساز باشه
    شما کامل متن پیام منو خوندی؟
    من اسمی از فن اوا بردم؟!
    +
    در ضمن نامحدودای اسیاتک سرعتشون اسمی هست و طبق تجربه دوستانی که این سرویسو داشتن سرعتشون محدود نشده....

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یک چند وقتی برای من نت مشکل پیدا کرده(تایم اوت و دیسی) برای کسی دیگه هم اینجوری هست؟

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان کسی امروز سرعت دانلود شبانه اش پایین نیومده بود؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما کامل متن پیام منو خوندی؟
    من اسمی از فن اوا بردم؟!
    +
    در ضمن نامحدودای اسیاتک سرعتشون اسمی هست و طبق تجربه دوستانی که این سرویسو داشتن سرعتشون محدود نشده....
    آسیاتک نامحدوداش اسمی نیست هم تو سایتش زده هم از بخش فروش میتونی بپرسی تنها جایی که نامحدود اسمی میداد فن آوا بود که رو تمام سرویس های نامحدودش محدودیت اعمال کرده

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آسیاتک نامحدوداش اسمی نیست هم تو سایتش زده هم از بخش فروش میتونی بپرسی تنها جایی که نامحدود اسمی میداد فن آوا بود که رو تمام سرویس های نامحدودش محدودیت اعمال کرده
    بخش فروش رو ول کن! اونا برای خودشون حرف الکی میزنن

شخصا خودم 256 نامحدود رو گرفتم سرعت 30 بود...قبلش 2مگ رو هم داشتم سرعت 260 بود

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیز من خودم تا همین یکی دو هفته پیش نامحدود فن اوا داشتمو هیچ محدودیتی هم برام نزاشته بودن !

یعنی منکه سرویس 512 رو داشتم از همون روز اول با سرعت حدودا 60 داشتم دانلود میکردم تا روز آخر و حدود 80 گیگی هم گرفتم !

حالا برای شما چه محدودیتی گذاشته بودن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

عزیز من خودم تا همین یکی دو هفته پیش نامحدود فن اوا داشتمو هیچ محدودیتی هم برام نزاشته بودن !

یعنی منکه سرویس 512 رو داشتم از همون روز اول با سرعت حدودا 60 داشتم دانلود میکردم تا روز آخر و حدود 80 گیگی هم گرفتم !

حالا برای شما چه محدودیتی گذاشته بودن؟
    دوست عزیز از چند روز پیش محدودیت رو تمام سرویس های نامحدود اعمال شده و دیگه روزانه نیست بعد از گذر از حجم منصفانه سرعت فیکس تقسیم بر ۸ میشود که اونوقته که هیچ راهی جز تغییر سرویس نداری مگه اینکه به سرعت دیال آپ قانع باشی

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز از چند روز پیش محدودیت رو تمام سرویس های نامحدود اعمال شده و دیگه روزانه نیست بعد از گذر از حجم منصفانه سرعت فیکس تقسیم بر ۸ میشود که اونوقته که هیچ راهی جز تغییر سرویس نداری مگه اینکه به سرعت دیال آپ قانع باشی

یعنی میخوای بگی که مثل بقیه شرکت ها که نامحدوداشون براشون یه حجمی تعیین شده و بعد اون سرعتت داغووون میشه ؟!

اینجوری شده باشه که فاتحه خوندن !

ولی بازم باید بزنگمو بپرسم ؛ اگه اینجوری شده باشه فقط سرویس های محدودش به صرفه اس، اونم برای دانلود شبانش ! وگرنه قیمت های فن اوا نسبت به بقیه جاها گرون تره و هیچ تخفیفی برات قائل نیس !

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جهت اطلاع:
    گزارش مصرف 2مگ نامحدود! تا 800گیگ هم دانلود کرده ولی محدود نشده....

خیلی راحت میشه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبدیل به اینترنت کرد!

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یعنی میخوای بگی که مثل بقیه شرکت ها که نامحدوداشون براشون یه حجمی تعیین شده و بعد اون سرعتت داغووون میشه ؟!

اینجوری شده باشه که فاتحه خوندن !

ولی بازم باید بزنگمو بپرسم ؛ اگه اینجوری شده باشه فقط سرویس های محدودش به صرفه اس، اونم برای دانلود شبانش ! وگرنه قیمت های فن اوا نسبت به بقیه جاها گرون تره و هیچ تخفیفی برات قائل نیس !
    بله دوست عزیز تازه شبانه اش هم داغون شده امشب سرعت دانلودش ۱۰ تا ۳۰ کیلوبایت بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •