شما کامل متن پیام منو خوندی؟
من اسمی از فن اوا بردم؟!
+
در ضمن نامحدودای اسیاتک سرعتشون اسمی هست و طبق تجربه دوستانی که این سرویسو داشتن سرعتشون محدود نشده....
شما کامل متن پیام منو خوندی؟
من اسمی از فن اوا بردم؟!
+
در ضمن نامحدودای اسیاتک سرعتشون اسمی هست و طبق تجربه دوستانی که این سرویسو داشتن سرعتشون محدود نشده....
یک چند وقتی برای من نت مشکل پیدا کرده(تایم اوت و دیسی) برای کسی دیگه هم اینجوری هست؟
دوستان کسی امروز سرعت دانلود شبانه اش پایین نیومده بود؟
آسیاتک نامحدوداش اسمی نیست هم تو سایتش زده هم از بخش فروش میتونی بپرسی تنها جایی که نامحدود اسمی میداد فن آوا بود که رو تمام سرویس های نامحدودش محدودیت اعمال کرده
بخش فروش رو ول کن! اونا برای خودشون حرف الکی میزنن
شخصا خودم 256 نامحدود رو گرفتم سرعت 30 بود...قبلش 2مگ رو هم داشتم سرعت 260 بود
عزیز من خودم تا همین یکی دو هفته پیش نامحدود فن اوا داشتمو هیچ محدودیتی هم برام نزاشته بودن !
یعنی منکه سرویس 512 رو داشتم از همون روز اول با سرعت حدودا 60 داشتم دانلود میکردم تا روز آخر و حدود 80 گیگی هم گرفتم !
حالا برای شما چه محدودیتی گذاشته بودن؟
دوست عزیز از چند روز پیش محدودیت رو تمام سرویس های نامحدود اعمال شده و دیگه روزانه نیست بعد از گذر از حجم منصفانه سرعت فیکس تقسیم بر ۸ میشود که اونوقته که هیچ راهی جز تغییر سرویس نداری مگه اینکه به سرعت دیال آپ قانع باشی
یعنی میخوای بگی که مثل بقیه شرکت ها که نامحدوداشون براشون یه حجمی تعیین شده و بعد اون سرعتت داغووون میشه ؟!
اینجوری شده باشه که فاتحه خوندن !
ولی بازم باید بزنگمو بپرسم ؛ اگه اینجوری شده باشه فقط سرویس های محدودش به صرفه اس، اونم برای دانلود شبانش ! وگرنه قیمت های فن اوا نسبت به بقیه جاها گرون تره و هیچ تخفیفی برات قائل نیس !
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت اطلاع:
گزارش مصرف 2مگ نامحدود! تا 800گیگ هم دانلود کرده ولی محدود نشده....
خیلی راحت میشه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبدیل به اینترنت کرد!
بله دوست عزیز تازه شبانه اش هم داغون شده امشب سرعت دانلودش ۱۰ تا ۳۰ کیلوبایت بود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)