من با مجانی نبودن طرح ها موافقم چون واقعا شبکه الکی سنگین شده بود ولی کاش طرحی مشابه 3 دقیقه 30 دقیقه می ذاشتن! مثلا 3 دقیقه 15 دقیقه!
من با مجانی نبودن طرح ها موافقم چون واقعا شبکه الکی سنگین شده بود ولی کاش طرحی مشابه 3 دقیقه 30 دقیقه می ذاشتن! مثلا 3 دقیقه 15 دقیقه!
اگه ايرانسل به فكر كيفيت شبكه و به فكر مشتركاش بود كه نميومد سيم كارت مجاني بده شما فكر مي كنيد طرح تشويقي دادن (كه همچين ميگين رايگان كه آدم دلش كباب ميشه خوب هر طرحش يه پولي ميگرفت ديگه ) شبكه رو شلوغ ميكنه؟؟ يا اينكه يه سيم كارت بخري يكي هم مجاني بدي و مثه قارچ زياد شه؟؟ پس هدف هر دو تا اپراتور پوله نه كيفيت فقط روش هاشون متفاوته...
از همین روز اول دی بهتر شدن کیفیت مکالمه و sms کاملا مشهوده(با اینکه بعضی ها هنوز تو طرح پاییزی هستند)! خدا کنه ایرانسل از این طرح پاییزه تجربه کسب کرده باشه و دیگه از این کار ها نکنه، چون فقط بی عدالتی بود و بس! فقط افت کیفیت شبکه بود و بس!
6 میلیون نفر به خاطر یه عده معدودی از مکالمه و sms و gprs محروم بودن! یکی روزی 1000 تا اس ام ا اس میداد یه نفر یه دونه هم نمیتونست بفرسته!!! یکی با gprs فیلم دانلود میکرد یکی یه آفلاین هم نمیتونست چک کنه! خدا رو شکر که ایرانسل تصمیم درستی گرفته.![]()
سلام به همه خسته نباشید دو هفته ایه که تو محله ما دریکی از قسمتهای شهر قزوین gprs قطع شده مشکلمو به کجا بگم آیا کسی میدونه علت چیه
مخابراتم که توی 13 سال دونه دونه شهرا رو اضافه نکرد...توی این 3-4 سال آخری یهو 1000 تا شهرو برد تحت پوشش.
دوما...250 تا شهرو برده تحت پوشش ولی با چه کیفیتی!! این هنره؟
بهتره بگی هزار روستا چون توی ایران 1000 تا شهر نداریم. همه شهرا رو هم تا 7 یا 8 سال پیش پوشش داده بود.
بابا این ایرانسل هم حسابی ضد حال زده ها الان 15 دقیقه صحبت میکنم توی خطوط ایرانسل 600 تومن کم میکنه با اینکه تو طرح هم هستم خیلی بد شده من که دوباره میرم سراغ دولتی
بابا ايول. تا sms ميزنم دليوري ميده. پدرم درو مده بود. ده بار ميزدم fail ميشد . الان راحت. گور باباي طرح . سيمكارت كه اسباب بازي نيس. ايرانسلم كه مال بابامون نيس كه طلب دارين ازش!
بابا جان شما راست ميگي. يه مدت اومدي اينجا مخ مارو خوردي همه اعتراض كرديم معذرتخواهي كردي.
منظورت ازين كارا چيه پسر جان !
با اتمام طرح ها پاییزی و شروع طرح های زمستانی و حرف و حدیث برخی از دوستان صلاح دونستم یه منبر کوچیکی برم.
بنام خدا
سلام دوستان ... سعی می کنم خیلی خلاصه بگم شما هم لطفا یه کم حوصله کنید.
من جزو کسایی بودم که همان روزهای اول ورود ایرانسل، ایرانسل خریدم با قیمت 150 هزار تومان ( نه 75 هزار تومان) بدون هیچگونه جایزه ای و هیچگونه طرحی ... چرا؟ ... پول نداشتنم همراه اول بخرم؟ ... نه ... اتفاقا هم پول داشتم هم حدود 10 تایی سیمکارت صفر همراه اول که ثبت نام کرده بودم داشتم و البته بعدا هم با ضرر فروختم ... پس چرا ایرانسل خریدم ... جواب: از همراه اول بدم میومد ...چون ... من چند ماهی تو مراکز مخابراتی کار کرده بودم ... همه سیستمها وصله پینه بودند ... هر وزیر و رئیسی یه جور خرید کرده بود و یه نوع سیستمی بکار گرفته بود که در کل یک بافت ناهمگون بود ... می دونستم که قیمت سیمکارت رو داره خیلی گرون می ده و در حق مردم اجحافه ... اما خوب با اومدن ایرانسل من قدرت انتخاب داشتم و بدم میومد پول زور به کسی بدم ... می دونستم سیستم های ایرانسل به روز تره و در آینده شبکه ی با کیفیت تری ارائه میده ... و چون با MTN همکاری میکنه باید شبکه ای یکدست داشته باشه ... و می دونستم که اپراتوری سر زنده و پویا خواهد بود که البته همه افکارم کم کم ثابت شد ... حالا میگم چرا ..
ایرانسل اومد و قیمت های سیمکارت دولتی رو هم شکوند وخیلی بدعت گذاری ها کرد ... دقایق رایگان داد و یکی بخر و دو تا ببر و طرح های رنگی و از این قبیل کارها ...
تو تمام این فروش ها هم ایرانسل سر کسی رو کلاه نذاشت ... یعنی اگه می گفت فلان طرح، تاریخ شروع و پایان معلوم بود ... خیلی طرح ها از اسمش مشخص بود مثل طرح پاییزه ... پس کسی نمی تونه بگه مردم رو گول زده ... فکر نمی کنم مردم اینقدر خنگ باشن که برای خرید سیمکارت به این چیزهای واضح توجه نکنن و گول بخورن که این طرح ها دائمی بوده! و یا هر چیز دیگه ... ضمنا تو تبلیغات روزنامه و سایت کاملا زمان و نرخ طرح ها مشخص شده بود و اگه کسی هم خیلی تو باغ نبوده و اشتباهی کرده تقصیر خودشه ... و اگر هم انتخاب طرح رو انتخاب کرده یا سیمکارت ایرانسلی رو خریده صلاح خودش رو سنجیده ...
البته تو هر سیستمی فساد پیدا میشه ... خیلی از شکایت ها به ایرانسل بر نمی گرده ... بلکه به خود ما مردم برمیگرده عده زیادی از فروشندهها از فرصت سیم کارتهای هدیه و طرح ها و غیر سواستفاده کردند و سر مردم کلاه گذاشتند که به شرکت ایرانسل بر نمی گرده هر چند ایرانسل می تونست با نظارت بیشتری بر فروشنده ها کار رو ادامه بده ولی عملا همه شدن فروشنده سیمکارت ایرانسل و این قضیه از دست ایرانسل در رفت ... نمونش یکی از اقوام ما که برج 4 امسال یک سیمکارت خرید که باید سیمکارت هدیه هم می داشت هر چی صبر کرد سیمکارت هدیه نیومد هر چی هم میرفت پیش فروشنده می گفت من مدارک رو فرستادم برو خیالت راحت باشه ... من قضیه رو از طریق آقا شاهین پیگیری کردم مشخص شد که این سیمکارت ماله پارسال بوده!! و اولین تماس در اسفند پارسال برقرار شده!! و در واقع سیمکارت رو به فامیلمون انداخته بود ... اینجاست که باید گفت خاک بر سر بعضی از این مردم دزد ... و این مسائله به ایرانسل بر نمی گرده ... هر چند فامیلمون هر چه قدر دلش خواست به ایرانسل فحش داد ولی کاش به جای این همه فحش درهنگام خرید کمی دقت می کرد یا یه کم وقت میگذاشت از جای معتبرتری خرید می کرد.
ایرانسل با سرعت شبکه رو گسترش داد به طوری که از تالیایی که 2 سال پیش از اون اومده بود پیشی گرفت ... هر چند موجب نارضایتی برخی شهر ها مانند شیراز ، اصفهان ، اهواز و غیرو شد ولی در کل نمره قبولی گرفت . این نمره قبولی رو باید با شرایط جامعه ، موانع و مخالفت های برخی شهرداری ها و مقایسه با دیگر اپراتورها به ایرانسل داد. تنها مشکلی که دوستان می تونن به ایرانسل نسبت بدهند مشکلات آنتن دهی در شهرهای راه اندازی شده و یا دیر افتتاح شدن شبکه در شهرهای دیگر. که اگه با یه نگاه کلان قضیه ایرانسل رو نگاه کنید بازم مشکلات نسبت به این پیشرفت زیاد نبوده ... این مشکلات در مقابل مشکلات همراه اول در سالهای آغازین شروع فعالیت تقریبا صفره ... همون سالهایی که مردم برای خرید سیمکارت، صفهای طویل رو ( با تو سر و کله هم دیگه زدن تحمل می کردن) یا با هزینه هنگفتی از بازار آزاد سیمکارت می خریدن. خدا را شکر اون زمانها و اون قیمتها با تیر خلاص ایرانسل مرد که مرد. هر چند ایرانسل تو این یه سال و اندی بار خیلی چیزها و خیلی فحش ها و بدگویی ها رو بدوش کشید تا کار به اینجا برسه... هنوز هم بعضی ها کاملا بصورت مطلق میگن ایرانسل اصلا هیچ جایی رو نمیگیره!!!! و به درد نمی خوره ... اینجاست که باید گوشیتون را از جیب تون در بیارید و با اعتماد به نفس یه شرط بندی با طرف مقابل انجام دهید. این اعتماد به نفس کم کم داره خودش رو نشون میده اگه تا آخر منبر با من باشید.
با افزایش سریع مشترکین ایرانسل و ارائه طرح های تشویقی، کیفیت خدمات ایرانسل در عین پیشرفته تر بودن سیستم ها، افت محسوسی کرد. خیلی ها از سخت بر قرار شدن تماس با ایرانسل و خیلی ها از قطعی حین مکالمه شاکی بودند و این اواخر مشکلات SMS نیز به شبکه اضافه شد. همان موقع خیلی از ما مشترکین که ایرانسل رو همون اوایل خریده بودیم راضی بودیم طرح ها برداشته بشه تا کیفیت شبکه خوب بشه ... اون اوایل که طرح ها اومده بود به یکی از دوستان گفتم و پیشنهاد خرید ایرانسل دادم گفت: مگه این طرح ها مقطعی نیست گفتم: بله گفت: خوب به درد نمیخوره ... با این طرح ها میخوان سر مردم رو گرم کنن تا سیمکارتهاشون رو بفروشن ... گفتم: هر جور مایلی. بعدها که من رو می دید می گفت میگن ایرانسل خیلی بده ... اصلا نمیگیره ... اصلا پیامک نمیره خوب شد نخریدم گفتم : اصلا که نه ... بدک نیست ولی بخاطر طرح ها و در حال توسعه بودن شبکه و کمبود ظرفیت فعلا با مشکلاتی رو به روست. گفت: اگه کیفیتش خوب بود شاید یکی می خریدم!!.
حالا رسیدم به این نقطه که خیلی از دوستان میگن: اگه طرح نباشه اصلا ایرانسل به درد نمی خوره ... وقتی هم که طرح هست و کیفیت شبکه میاد پایین میگن این چه اپراتوریه ... این چه کلاه برداریه ... بابا اصلا طرح نخواستیم ... بابا اصلا پیامک نمیره مجانی می خواهیم چکار ... بابا اصلا GPRS وصل نمیشه مجانی می خواهیم چکار ... یعنی هم خر و می خوان هم .... !!!؟. برخی هم میگن اصل تلفن همراه کیفیت شبکه و برقراری تماسه ... البته راست هم میگن ... خوب حالا ایرانسل داره به این سمت حرکت می کنه پس بفرمایید داخل. بجای اینکه برید بیرون چرا که ایرانسل تازه داره از لحاظ کیفیت خودنمایی میکنه ...
من از همون اول با رایگان بودن خدمات مخالف بودم. حتی تو مطالبی که در مورد GPRS رایگان تو همین سایت نوشتم نیز به این مطلب اشاره کردم. اول از همه رایگان بودن باعث ازدحام و شلوغی و حیف و میل شدن اون چیز میشه . بعدش هم اینکه طرف به این وضعیت که عادت کرد اگه بخواهی ازش بگیری جونش بالا میاد ... انگار داری در حقش اجحاف می کنی ... در صورتی که در ابتدا با درایت به این محدوده زمانی انتخاب خودش رو انجام داده بود اما حالا طلبکار هم میشه ... البته ایرانسل GPRS رایگان رو داد که با توجه به بالا بودن هزینه هاش اونهایی که دفعه اوله و بلد نیستن چکار کنند کمی از این رایگان استفاده کرده و نحوه وصل شدن به نت چه از طریق گوشی چه کامپیوتر را یاد بگیرند و عملا یه آموزشی ببیند ولی برخی از بچه از این فرصت سو استفاده کرده و کل ظرفیت رو پر می کردند و به بقیه چیزی نمی رسید. همون موقع نظر من این بود برای برقراری عدالت بگن هر کی سیم کارت خرید مثلا انقدر مگابایت می تونه مجانی بره تا یاد بگیره. اینطوری دیگه شبکه قفل نمیکرد و همه به اندازه یاد گرفتن می تونستن از GPRS با خیال راحت استفاده کنند ولی کسی گوش نکرد مثلا برای هر مشترک 50 مگابایت GPRS رایگان میذاشتن یا یه چیزی تو این مایه ها. ولی اون طرح باعث شد تا اونهایی هم که طرح طلایی دارن تو روزهای پنجشنبه و جمعه با مشکل مواجه بشن .
دوستان آب پاکی رو بریزم رو دستتون ... با کسی هم دعوا نداریم ... شما باید اپراتور رو با همه معیارهاش در نظر بگیرین ... وقتی بخاطر یه چیز مقطعی میایین سراغ یه اپراتور در نهایت خودتون هستین که ضرر می کنید.
قبلا گفتم که افکارم در باره این اپراتور ثابت شد. چرا ... الان یکسال و اندی گذشته ... خواهش می کنم با یک نگاه واقع بینانه به پیشرفت سریع ایرانسل از لحاظ جغرافیایی نگاه کنید. به رشد پر شتاب تعداد مشترکین اون نگاه کنید. به پویایی شبکه که به صورت طرح های گوناگون به مشترکین ارائه میده نگاه کنید. همین طرح ها که منافع بسیاری برای مشترکین داشته از سر زنده بودن یک شبکه خبر میده که رقیب اصلی اون بعد از 12 سال هنوز یه طرح هم ارائه نداده ... هر چند بعید نیست به تقلید خیلی کارها این کار را نیز انجام دهد. آیا واقعا شما حاضرید شبکه جوان و پیشرفته ایرانسل رو رها کنید بخاطر اینکه طرح نمی دهد. پس چرا به اپراتوری که 12 سال طرح نمی دهد پناه می برید.
برخی از دوستان گفته اند ایرانسل رو خاموش می کنیم و به سراغ همراه اول میرویم چون ارزانتر است. چقدر بی انصاف!!! و کاهش 95 درصدی هزینه جا به جایی رو عنوان می کنند ( که البته من اینو نمی دونم تا چقدر صحت داره و حرف دوستان رو قبول می کنم اگه کسی دقیق تر می دونه بگه ) .... اگر به قبل از این تخفیف ها بر گردیم و ایرانسل طرح ندهد با یک حساب سرانگشتی مشخص می شود که ایرانسل به صرفه تر بوده است. اما شما در واقع ایرانسل رو انتخاب نکردید بلکه طرح ها رو انتخاب کردید. همراه اول از اول یک برتری بیشتر نداشته و اونهم شهرها و جاده های زیاد تحت پوشش اون بوده و دیگر هیچ... واقعا و دیگر هیچ... انصاف به خرج دهید اگر از کسانی هستید که از تلفن همراه خیلی جزیی استفاده می کنید که بهونه هزینه برای انتخاب اپراتور قابل قبول نیست مثلا ماهی 2 یا 3 یا 4 هزار تومان. اما اگر تماس های زیاد و هزینه های بالایی دارید خواهشا یه قلم و کاغذ بردارید و با احتساب هزینه طرح قرمززمستانی ( یعنی 2000 تومان) ببیند همراه اول به صرفه تره یا ایرانسل. خواهید دید که باز ایرانسل به صرفه تره. اما همین که کلمه رایگان رو تو طرح ها نمی بینید شاکی شده و ارزان بودن همراه اول را به رخ می کشید. شما مکالمه و پیامک بین خود خطوط ایرانسل و سایر خطوط (در طرح قرمز) رو با همراه اول مقایسه کنید ببیند اگر ایرانسل در مجموع ارزانترنشود گران تر نیست.
شاید سن شما قد ندهد همین مدیر همراه اول چند سال پیش که قرار بود کد های همراه اول برای شهر های مختلف متفاوت شود ( و مردم نمی دانستند چرا!!!) کلی توضیح داد ( در برنامه گفتگوی ویژه خبری) تا ثابت کند به دلایل منطقی و علمی باید تلفن همراه مخصوص هر شهرستان با کدی مشخص شود و هزینه های بین شهری و جا به جایی لحاظ گردد و کلی مردم رو گیج کردند و در آخر درآمدهای خودشون رو بصورت نجومی زیاد کردند. حالا اون دلایل علمی کجا رفته که دارن خودشون رو به آب و آتش می زنند که هزینه های بین شهری و جا به جایی رو کم کنن . آیا واقعا این اپراتور قابل اعتماد و اطمینان هست؟ آیا شما حاضرید به این شرکت بابت خدماتش پول و هزینه بدهید؟ آیا از این دو رویی و نون به نرخ روز خوردن حالتان بهم نمی خورد؟ راستی کجا رفت هزینه نمایشگر شماره تلفن؟ اگه بحق بود چرا آن را برداشتند و اگر نا حق بود چرا از اول بود و جواب هزینه های رفته شده از جیب مردم را چه کسی می دهد؟ آیا شما به خاطر نبودن یک طرح رایگان حاضرید پولتان را توی جیب چنین شرکتی بیاندازید. همین چراهاست که مرا از همراه اول زده می کند ... یک شرکت نون به نرخ روز خور که تنها چیزی که برایش مهم نیست نفع مشتری است. برداشتن و کم کردن برخی هزینه ها هم بخاطر ماندن خودش در صحنه رقابت است و دلش به حال مردم نسوخته.
دوستان، من خبرهایی دارم که دست و پای ایرانسل رو خیلی می بندند تا زیادی چاق و فربه نشه ولی بیایید یه جور دیگه به ایرانسل و طرح های زمستانی نگاه کنیم:
همین طرح قرمز رو در نظر بگرید که با ماهی 2 هزار تومان تخفیفات خوبی داره که برای اونهایی که از تلفن همراه زیاد استفاده می کنند واقعا می صرفه ... مثلا طرف 2000 تومان پول طرح میده ولی 10 هزار یا 20 یا ایکس تومان به نفعش میشه از طرف دیگه منطقی که تو این طرح ها رعایت شده این است که طوری طراحی شده که موارد رایگان از طرح بیرون بیاد که این منطق خیلی به کیفیت شبکه کمک می کنه...
دوستان و طرفداران ایرانسل ... قبول کنید که به نفع همه ماست که شبکه با کیفیت باشه و خوب کار کنه ... تا سرمون رو بالا بگیریم و پز بدیم ... نه اینکه هر لحظه از عدم برقراری تماس یا نرفتن پیامک گله مند باشیم و دیگران هم به ما سرکوفت بزنن ... البته اگر هم رایگان بودن و هم کیفیت بالا می خواهید اینکار خیلی سخته ... اونم برای یک اپراتوری که تازه اومده و هنوز ظرفیت هاش کمه ... ضمن اینکه برای هر سیستمی یه نقطه بهینه ای هست که به نظر من رایگان بودن، هر سیستمی رو از بهینه بودن خارج می کنه... بیایید با انصاف بین رایگان بودن برخی خدمات و بالا بودن کیفیت شبکه یکی رو انتخاب کنیم ... خواهش می کنم منطق به خرج دهید ... سخنان دوستان و اقوام خود را بخاطر بیاورید که به شما می گفتن ایرانسلت نمیگیره ... یا SMS بهت نمیرسه... اگر کمی منطقی باشید کیفیت را ترجیح می دهید. در ضمن اینو بدونید که بخاطر پیشرفته تر بودن سیستم های ایرانسل، اگر بار شبکه پایین بیاد کیفیتش به مراتب از همراه اول بهتر خواهد بود و آنوقت می توانید سرتان را بالا بگیرید و با اعتماد به نفس با همراه اول کل کل کنید. خوبی این مدل از طرح ها اینکه ضمن حفظ آرامش در شبکه و جلوگیری از ترافیک های بی مورد و نامحدود، به برخی از مشترکین منفعت های بسیاری می رسونه ...
فکر نکنید ایرانسل شب خوابیده صبح پا شده این طرح ها رو تنظیم کرده ... حتما گروهی از متخصصین داخلی و MTN روی اون کار کردن تا این طرح ها رو تنظیم کردند . در ضمن به نظر من ایرانسل مثل برخی از اپراتورهای به نام دنیا همیشه ( غیر از طرح ثانیه ای) چنین طرح هایی خواهد داشت و هنوز در حال سبک سنگین کردن این طرح هاست تا به یک نقطه بهینه دست پیدا کنه اما این کمی طول می کشه این زمانی بطور کامل محقق میشه که ایرانسل همه شهرها رو راه اندازی کنه و یکی دو سال بگذره و ترافیک شبکه رو بر اساس بافت جمعیتی و فصلی، و مصادف شدن روزهای خاص در شهرهای خاص و خیلی چیزهای دیگه با سیستم های پیشرفته تحلیلگری که در اختیار دارن بررسی کنه و ظرفیت هاش رو به فرم ایده آل برسونه اونوقت باز هم از این طرح ها میده ... هر چند نباید خیلی چیز رایگانی توش باشه ولی همون اپراتور سرزنده و شاداب خواهد بود.
دوستان عزیز، تو همین جمع می بینیم که خیلی ها نظر دارن که خوبه طرح نباشه ... یا بعضی ها میگن مبلغ بره بالاتر اما SMS رایگان باشه و چه و چه ... من می گم بهتر نیست اون نقطه تعادل و بهینه رو خود شرکت انتخاب کنه که هم از شبکه و ترافیک با خبره هم از درآمد ها و هزینه هاش... برخی دوستان میگن باید تو این طرح ها نظر مردم رو بپرسه ... دوست عزیز مگه میشه شبکه به این گستردگی رو با نظر مردم پیش برد ( نظر مردم محترم و این یک کار تخصصیه) اونهم نظری که احتمالا دوست داره 2500 تومان بده ولی SMS رایگان باشه ... اما شاید همین فرد از مردم اگه خودش بره تو سیستم ایرانسل و شرایط و سخت افزار اونجا رو ببینه بگه این به نفع شرکت و مردم نیست و همین طرح های جدید رو ارائه بده ... پس یه طرفه به قاضی نرید ما که اطلاعاتون کامل نیست... هست؟ ... اونم تو مسائل مخابراتی که دائما با کمبود پهنای باند و ترافیک شبکه رو به روست که این مشکل با نوع روز، نوع شهر، نوع محله، وضعیت آب و هوا، وضعیت اقتصادی مردم و پارامترهای بسیار دیگری در ارتباط است که به راحتی از دور نمیشه در موردش تصمیم گرفت و تحلیلش کرد. وقتی تو دانشگاه بودم تو یه مقاله در مورد تلفن همراه خوندم که حتی افتادن برگ از درخت تو پاییز روی گوشی و آنتن دهی می تونه موثر باشه و هنگام طراحی موبایل حتی این وضعیت های آب و هوایی رو هم در نظر میگیرن.
به ایرانسل شک نکنید. ایرانسل آینده خوبی در پیش رو داره. این وضعیت تو همین یکسال ثابت شده. با این طرح های زمستانی نیز کیفیت شبکه بهتر هم میشه. حیف نیست این شبکه رو رها کنید و برید سراغ یه شبکه بیییییییپ ( سانسور شد).
میخواستم درمورد MMS هم چند جمله ای بگم اما خیلی پستم طولانی شد باشه واسه بعد...
ایرانسل رو به پیشرفته شک نکنید.
ایرانسل رو به خاطر خودش انتخاب کنید نه صرفا طرح هاش.
من فکر می کنم یه طرح بهینه ( نه صرفا مجانی) با یه شبکه با کیفیت بهترین انتخابه و هر کدوم از اینها بدون دیگری بار کجی است که درست به مقصد نمیرسه ...
خیلی هم نگران SMS رایگان نباشید بذارید وقتی به کسی SMS می دهیم بدونه براش ارزش قائلیم و فقط بخاطر مجانی بودن بهش sms نمی دهیم. اینطوری یه کم برای دوستان و اقوام ارزش بیشتری قایل می شیم چون مجبوریم کمی از جیب مبارکمون خرج کنیم!.
همانطور که با اومدن کارت سوخت باید مدیریت در سفر رو یاد بگیریم با این طرح ها هم باید مدیریت در SMS دادن و مکالمه رو یاد بگیریم و اجرا کنیم.
بیایید با انصاف، بین رایگان بودن برخی خدمات و بالا بودن کیفیت شبکه یکی رو انتخاب کنیم.
بیایید با انصاف، بین رایگان بودن برخی خدمات و بالا بودن کیفیت شبکه یکی رو انتخاب کنیم.
ببخشید سرتون رو درد اوردم . خداحافظ تا بعد ( فکر می کنید برای نوشتن این پست چقدر وقت صرف شده است؟ )
Last edited by M Like Mother; 23-12-2007 at 03:54. دليل: اسرار ازل را نه تو دانی و نه من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)