دون فابيو نروووووووووووو![]()
دون فاااااااااااااااااااااااا ببببببببببببببببببببببببب ببببیییییییییییییییییییوو وووووووووووووووووووو
ننننننننننننننننننننننننن ننههههههههههههههههههههههه ه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
از بازي بارسلونا خوشم مي آمد، به همين دليل آمدم
آنري؛ زماني دنبال امضاي استويچکوف مي دويدم
ديروز خيل انبوه هواداران بارسلونا در اين شهر بندري منتظر ورود تک خال فرانسوي تيم شان بودند که به تازگي قرارداد خود را با سران باشگاه به امضا رسانده است. پيوستن اين مرد ريزجثه از همين حالا نويد آينده اي درخشان را به تيمي مي دهد که در فصل اخير لاليگا طعم تلخ دوري از قهرماني را پس از مدت ها چشيد. 17 آگوست آنري 30 ساله خواهد شد.
قرار بود يک سال پيش اين انتقال صورت بگيرد ولي آن هنگام به دليل باخت آرسنال برابر بارسلونا در فينال جام قهرمانان اروپا، آنري چنان روحيه خود را از دست داد که پس از خاتمه بازي مثل بچه ها گريه کرد. آنري آن سال به دليل اين شکست نمي توانست با سربلندي باشگاه سابقش را ترک کند به همين خاطر ترجيح داد يک سال ديگر در همانجا بماند، اما ديروز با توجه به آنچه گفته شد همه با اشتياقي دوچندان منتظر حضور اين ستاره تازه وارد بودند.خود بازيکن در مورد اين انتقال مي گويد؛ «من با افتخاراتم به بارسا نمي روم. دليل حضورم در آن تيم يادگيري بيشتر است و اينکه هرکاري از دستم برمي آيد براي آنها انجام بدهم.
زماني را يادم مي آيد که دنبال استويچکوف و روماريو مي دويدم و از آنها پيراهنشان را طلب مي کردم يا مي خواستم حداقل يک امضا به من بدهند. وقتي در آرسنال توپ مي زدم هميشه به خودم مي گفتم اگر از اين تيم بروم فقط به خاطر بارسا خواهد بود. بارسا را هم به دليل سبک بازي، تاريخ پرافتخار، استاديوم نوکمپ و فرانک رايکارد بزرگش انتخاب کرده ام. من با رايکارد رشد کرده ام و بيشترين احترام را برايش قائلم. تمام مردان کاتالان هم براي من محترم هستند.
بازي آنها خيلي شبيه بازي آرسنالي ها است. درست است که در کشور جديدي هستم که زبان آن با انگليس و فرانسه متفاوت است ولي با توجه به چيزهايي که ازشان نام بردم فکر مي کنم انتخابم درست بوده است.»آنري که در سال 1999 در يوونتوس توپ مي زد پس از ترک ايتاليا به مدت هشت سال اين تيم انگليسي را به عنوان باشگاه خود برگزيد. يکي ديگر از دلايلي که او براي ترک اين باشگاه بزرگ عنوان مي دارد احتمال جدايي آرسن ونگر در فصل آتي است؛ «از آن زماني که يادم مي آيد آرسن ونگر در زندگي من موثر بوده است. اما متاسفانه و به دليلي که اصلاً درک نمي کنم او ديروز به من گفت که در خاتمه فصل آينده در مورد ماندنش در آرسنال به هيچ وجه با مسوولان باشگاه صحبت نخواهد کرد. من سال آينده 31ساله مي شدم و نمي توانستم آرسنال را بدون ونگر و ديويد دين (نايب رئيس تازه برکنارشده آرسنال) ببينم.»
آنري ريشه علاقه اش به بارسلونا را در همان دوران نوجواني اش - زماني که در تيم هاي پايه موناکو بازي مي کرد - مي داند. يک بار در فصل 94-93 جام قهرمانان اروپا، بارسلونا و موناکو به مصاف يکديگر رفتند؛ «صحبت بر سر يک تيم گلچين شده از افراد حرفه اي و پرتوان بود. من آن وقت دنبال استويچکوف و روماريو مي دويدم تا پيراهنشان را به من بدهند يا دست کم بتوانم ازشان امضا بگيرم.» فصلي که گذشت براي اين بازيکن مصدوميت هايي را به ارمغان آورد. او با توجه به عواقب ورمي که در عصب سياتيک دچارش بود تا خاتمه بازي هاي آرسنال نتوانست آن بازدهي مورد انتظار را از خودش ارائه دهد. خود بازيکن اميدوار است ظرف دو هفته و يا حداکثر تا زماني که بارسا پس از يک ماه استراحت کارش را آغاز مي کند بتواند به آمادگي مطلوب برسد. يکي از خبرنگاران از او در مورد رونالدينيو، اتوئو و مسي پرسيد که آنري در جواب گفت؛ «رئال مادريد ثابت کرد بدون برخي از بازيکنان کهکشاني اش هم مي تواند قهرمان شود. من بدون توجه به ليست 11 نفره نهايي تمام توانم را به کار خواهم گرفت تا امسال آبي اناري پوش ها به اين مهم دست پيدا کنند. چهار ماه اول زمان خواهد برد تا شرايط باشگاه دستم بيايد.
قصد دارم به حرف هاي همه بازيکنان گوش دهم و فکر مي کنم اين کار لازم است. خوشبختانه توتو (تورام) در کنارم هست. بازي سام (اتوئو) را هم تحسين مي کنم. روني (رونالدينيو) هم در نوع خودش بي نظير است. من اينجا نيامده ام که بگويم در گذشته چه بوده ام. قصدم از پيوستن به بارسا در درجه اول افزودن به آموخته هايم است. اميدوارم که بتوانم با فروتني هرکاري از دستم برمي آيد انجام دهم.»
اخبار نقل انتقالات
چيوو به اينتر پيوست
:Goal کريستين چيوو در آستانه پيوستن به اينتر است. مدافع رومن آ. اس. رم در حالي مصمم به رفتن به اينتر است که باشگاه بارسلونا قرارداد بسيار خوبي را به او پيشنهاد داده بود. چيوو نيز در ابتدا راه کاتالونيا را در پيش گرفته بود ولي در لحظات آخر دست رد به نماينده هاي بارسا زد و راه اينتر را در پيش گرفت. اينتري ها با 9 ميليون پوند پيشنهاد بسيار بهتري از رقيب اسپانيايي خود دادند و به همين دليل در اين داستان برنده شدند. قرار است به زودي اين خبر از سوي طرفين رسماً اعلام شود. اينتري ها قراردادي چهارساله با چيوو امضا خواهند کرد که اين انتقال مي تواند رابطه گرم باشگاه رم و اينتر را گرم تر از گذشته هم بکند. قبل از چيوو هافبک شيليايي اينتر يعني ديويد پيزارو با 4 ميليون پوند قراردادي رسمي و طولاني مدت با رمي ها امضا کرده و از مالکيت اينتر خارج شده بود و حالا چيوو مسير برعکس پيزارو را طي کرده است.
قرارداد ترزگه تمديد شد
:AP ترزگه قراردادش را با يوونتوس تمديد کرد. اين تمديد قرارداد در حالي بود که پيشتر ترزگه جدايي اش از اين باشگاه را حتمي مي دانست. قرارداد جديد ديويد ترزگه نيز سه سال اعتبار دارد و در سال 2011 به اتمام خواهد رسيد. قرارداد قبلي اين مهاجم فرانسوي تابستان سال آتي به پايان مي رسيد و ترزگه به علت عدم توجه کافي مديران اين باشگاه به خود به فکر رفتن افتاده بود که نهايتاً اين قضيه منتفي شد. ترزگه امروز مي گويد؛ «خيلي خوشحالم که اسم خودم را براي چهار فصل ديگر به اسم يوونتوس سنجاق کردم. اين انتخاب يک انتخاب خيلي خوب در زندگي و حرفه ام بود. يووه باشگاهي است که به من همه چيز داده است. مي خواهم اينجا بمانم و بيشتر پيروز شوم.»ژان کلود بلان مديرعامل يووه قبل از اينکه اين قرارداد رسماً منعقد شود ادامه حضور «ترزگل» در تورين را قطعي دانسته بود.
دوئل بر سر اتوئو
آرسن ونگر سرمربى آرسنال همچنان مصمم به امضا قرارداد با ساموئل اتوئو مهاجم كامرونى بارسلونا است.
به نقل از روزنامه گازتا دلو اسپورت، توپچى ها بزرگترين تهديد براى مقامات ميلان به شمار مى روند كه در تلاشند ستاره ملى پوش خط حمله آبى و انارى پوشان را به مبلغ ۲۵ ميليون پوند بخرند.
نمايندگان آرسنال در جريان برپايى تور كوتاه مدت و پس از پايان فصل بارسا در آفريقاى جنوبى با اتوئو تماس گرفتند و به دنبال گفت وگو با اين بازيكن ارزنده در مورد اينكه فصل آينده جايگزين تيه رى آنرى كاپيتان سابق آنها شود، به جذب وى اميدوار شدند.
اين در حالى است كه روسونرى ها نيز به خاطر اينكه قهرمانى اين فصل ليگ قهرمانان اروپا را از آن خود كرده اند، آن را عاملى براى ترغيب اتوئو به انتخاب سن سيرو به عنوان مقصد بعدى اش مى دانند.
اوون جانشين آنرى؟!
مهر - هيأت مديره باشگاه آرسنال از ونگر درخواست كرد براى پر كردن جاى خالى تيه رى آنرى در انديشه جذب مايكل اوون باشد.
آنرى پس از ۸ سال حضور در آرسنال روز شنبه با انعقاد قراردادى به ارزش ۳۲ ميليون دلار به تيم فوتبال بارسلونا پيوست و آرسن ونگر در جست و جوى يك مهاجم تراز اول براى جايگزينى اين بازيكن است.
نيكلاس آنلكا در حال حاضر در صدر فهرست بازيكنان مورد نظر آرسنال است، با اين حال اعضاى هيأت مديره اين باشگاه از ونگر خواسته اند مايكل اوون را به خدمت بگيرد.
در قرارداد مايكل اوون بندى وجود دارد كه طى آن بازيكن حال حاضر نيوكاسل با پرداخت ۹ ميليون پوند مى تواند به باشگاه ديگرى ملحق شود.
اوون در فصل گذشته مصدوم و حاشيه نشين بود و فقط در يك ماه پايانى فصل به صحنه بازگشت اما پس از آن در بازيهاى تيم ملى انگليس حضورى قابل قبول داشته است.
آدريانو ؛ مصمم به ماندن در اينتر
آدريانو بار ديگر تأكيد كرد، مايل به ماندن در اينتر و اثبات ارزش و توانمندى هاى بالايش در اين باشگاه است.
مهاجم ملى پوش و برزيلى جوزپه مه آتزا كه مورد توجه مقامات باشگاه رئال مادريد قرار گرفته است، در مصاحبه اى با خبرنگاران دراين باره گفت: مى دانم كه ماسيمو موراتى، رييس اينتر هنوز به من اعتقاد بسيارى دارد.
مشكلى با هم تيمى هايم ندارم اما حقيقت اين است هر اتفاق كوچك و بى اهميتى كه در باشگاه رخ مى دهد به عنوان يك مشاجره بزرگ در مطبوعات درج مى شود كه در واقع خلاف آن جريانى است كه اتفاق افتاده است.
آدريانو در ادامه افزود: براى اينكه چاق نشوم تمرينات سختى را در برزيل انجام داده ام و مى خواهم بار ديگر همان ستاره سابق اينتر شوم. حرف هاى فوق در حالى ادا شد كه چندين و چند باشگاه معروف اروپايى آدريانو را مى خواهند و او طى فصل گذشته در تعداد قابل ملاحظه اى از بازيهاى اينتر روى نيمكت نشست.
بارسلونا و استخدام يك هافبك جديد
رويترز - «يايا توره» هافبك اهل ساحل عاج باشگاه موناكو فرانسه، با امضاى قراردادى ۴ ساله به استخدام بارسلونا درآمد.۲ طرف معامله از افشاى مبلغ اين قرارداد خوددارى كرده ولى مطبوعات اسپانيا نوشته اند اين نقل و انتقال در ازاى رقمى متجاوز از ۱۰ ميليون يورو صورت گرفته است.يايا كه برادر كوچكتر كولوتوره مدافع جنگنده آرسنال است، دومين بازيكن تازه بارسا پس از نايب قهرمانى اين تيم در فصل اخير لاليگا محسوب مى شود.يايا سال گذشته از المپياكوس يونان به موناكو ملحق شد و كارشناسان آينده بسيار درخشانى را براى وى پيش بينى كرده اند.
اخبار نقل و انتقالات 2
چلسي و ليورپول دكو را زير نظر گرفتهاند
دكو به مقامات بارسلونا هشدار داده چنانچه احساس كند كه وي را نميخواهند نوكمپ راترك خواهد كرد. او گفت: در جايي كه منرا نخواهند، نميمانم. هيچ يك از اعضاي باشگاه سخني دال بر اينكه قرار است نوكمپ را ترك كنم، به من نگفتهاند بر همين اساس اميدوارم در بارسا بمانم. من هر وقت كه با لباس بارسا به ميدان رفتهام، بهترين بازي را براي اين تيم به نمايش گذاشتهام و آنهايي كه تعهد و حرفهايگري منرا در اين باشگاه زير سوِال بردهاند، اساساً نميدانند در مورد چه چيزي دارند صحبت ميكنند.
رقابت رئال و اينتر در مورد توز
سران رئال مادريد با ارائه پيشنهاد بالا به مسوِولان وستهام درصدد كنار زدن رقبا براي جذب توز، مهاجم آرژانتيني اين تيم هستند. به نوشته روزنامه ديلي ميرور، چاپ انگليس مسوِولان رئال مادريد براي انتقال توز به جمع قوهاي سپيد حاضر شدند 30 ميليون پوند معادل 45 ميليون يورو بپردازند. اين در حالي است كه اينتريها نيز خواهان به خدمتگيري اين فوروارد ارزنده هستند.
اسميت در ميدلزبورو
مقامات منچستريونايتد با پيشنهاد 6 ميليون پوندي همتايانشان در ميدلزبورو براي امضاي قرارداد همكاري با آلن اسميت، مهاجم آنها موافقت كردند. گرت ساوتگيت، مربي ميدلزبورو براي متقاعد كردن اسميت براي انتقال به ريورسايد به زودي به فلوريدا سفر خواهد كرد. اسميت در حال حاضر مشغول گذراندن تعطيلات پيش فصلش در آمريكاست اما ساوتگيت مصمم به آوردن اين مليپوش 25 ساله اولدترافورد به باشگاهش است و در نظر دارد بيش از مسوِولان نيوكاسل و ساندرلند كه به شدت به دنبال جذب اين بازيكن سابق ليدزيونايتد هستند، با وي وارد مذاكره شود. سام آلاردايس و روي كين بهترتيب مربيان نيوكاسل و ساندرلند هنوز كتباً علاقهمندي خود به جذب اسميت را تسليم مالكان اين بازيكن ارزنده نكردهاند.
منچستريونايتد در پي تورس
سر الكس فرگوسن، مربي منچستريونايتد كه علاقهمند به امضاي قرارداد با فرناندو تورس، مهاجم اتلتيكو مادريد است قصد دارد با ارائه پيشنهادي جديد براي خريد وي اقدام كند. به دنبال ناكامي مقامات يونايتد براي امضاي قراردادي 10 ميليون پوندي با فابيو كواليارلا، مليپوش ايتاليايي سامپدوريا كه به تازگي به اودينزه پيوسته، اينك فرگوسن چشم اميدش را بار ديگر به تورس دوخته است.مربي كهنهكار شياطين سرخ مدت بسياري است كه تورس را زير نظر گرفته و اين بازيكن ارزنده نيز به خاطر اينكه به رغم خدمات شاياني كه براي اتلتيكو انجام داده اين تيم نتوانسته براي مسابقات اروپايي انتخاب شود، در نظر دارد به باشگاه ديگري ملحق شود.
يووه كماكان در پي ميليتو
يووه هنوز اميدوار است گابريل ميليتو، مدافع ساراگوسا را به دست آورد. رئيس باشگاه يووه در اين زمينه گفت: ميليتو بازيكني است كه به او نياز داريم و فكر ميكنيم بسيار زود در تركيب تيم جا ميافتد. مذاكراتي در اين زمينه با مقامات ساراگوسا انجام دادهايم ولي هنوز به نتيجه نهايي نرسيدهايم اما نوميد نيستيم.
آلبرتو در يك قدميهامبورگ
ديتمار بايرسدورفر و هوب استيونس به منظور انجام مذاكرات نهايي با كارلوس آلبرتو در برزيل به سر ميبرند. سايت اشپيگل با درج خبر حضور ديتمار بايرسدورفر،مدير ورزشي و هوب استيونس، مربي هلندي بندرنشينان در ريودوژانيرو اعلام كرد به احتمال زياد اين بازيكن راهيهامبورگ خواهد شد و از دوم جولاي در اردوي تداركاتي اين تيم حضور مييابد. او بعد از محمد زيدان و ساكه سومين تازه وارد به جمع مردان استيونس هلندي خواهد بود.البته مقامات وردربرمن نيز مصر هستند تا كارلوس را به برمن انتقال دهند.
پاول ندود: يك فصل ديگر
مقامات يوونتوس اعلام كردند پاول ندود يك فصل ديگر براي بانوي پير به ميدان خواهد رفت. جوواني كوبولي، رئيس باشگاه گفت: اعتقاد دارم پاول ميتواند حداقل يك فصل ديگر براي ما بازي كند. او مثل يك باتري است و فقط نياز به شارژ دوباره دارد. ما به او نشان داديم چقدر برايمان اهميت دارد. در كنار همه اينها يووه به تجربه والاي او در فصل بعد كه فصل دشواري براي ما به شمار ميرود نياز دارد.
اریکسون با 9 میلیون پوند به تیم فوتبال منچسترسیتی پیوست
اسون گوران اریکسون طی قراردادی سه ساله به ارزش 9 میلیون پوند به تیم فوتبال منچسترسیتی پیوست.
به گزارش خبرگزاری مهر، اریکسون در حال حاضر به عنوان سرمربی تیم فوتبال من سیتی برگزیده شده اما زمانی این انتخاب علنی می شود که تاکسین شیناترا مالک تایلندی باشگاه انگلیسی، 75 درصد از سهام این باشگاه را به دست آورد.
سرمربی پیشین تیم ملی انگلستان روز گذشته قرارداد خود را با شیناترا منعقد کرد و این باشگاه بزودی وارد بازار نقل وانتقالات تابستانی می شود. در حال حاضر یوسی بنایون از تیم وستهام، اصلی ترین هدف تیم من سیتی در بازار نقل و انتقالات به حساب می آید.
اسون گوران اریکسون را در امر مربیگری تیم منچسترسیتی رولند اندرسون همراهی می کند.
انتقال "كلوزه" به بايرن مونيخ قطعي شد
بالاخره 2 باشگاه وردربرمن و بايرن مونيخ به تفاهم رسيدند تا "ميروسلاو كلوزه"، مهاجم مليپوش سفيد و سبزپوشان راهي مونيخ شود.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ پس از كشمكش چند ماهه مسوولان 2 باشگاه بايرن مونيخ و وردربرمن بر سر انتقال ميروسلاو كلوزه سرانجام، كلاوس آلوفر و همكارنش در برمن به اين نتيجه رسيد كه كوتاه بيايند تا اين مهاجم 29 ساله و مليپوش راهي بايرن مونيخ شود.
آقاي گل جام جهاني قراردادي 4 ساله با سرخپوشان به امضا ميرساند و با اين حساب احتمال جدايي روي ماكاي هلندي از جمع مهاجمان مردان باواريايي افزايش يافته است.
ميرو پنجشنبه در تست ورزشي بايرن حضور مييابد و بعد از امضاي قراردادش كه تا ژوئن 2011 خواهد بود از روز جمعه در تمرينات مردان هيتسفلد شركت ميكند.
سران رئال مادريد پنجشنبه (فردا) در جلسهاي براي تعيين جانشين فابيو كاپلو تصميم خواهند گرفت.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ روزنامههاي اسپانيايي با درج خبر تشكيل جلسه پنجشنبه مسوولان رئال مادريد براي انتخاب سرمربي آينده كهكشانيها شانس فابيو كاپلو را براي ابقا در پستش بسيار خطرناك دانستند.
سرمربي ايتاليايي فعلي كهكشانيها نيز در اين باره گفت:" اگر آنها ميخواهند مرا كنار بگذارند و به اين وسيله مرا آزار دهند بايد بدانند من تا يك سنت آخر دستمزدم را از آنها ميگيرم. چون قرارداد من با رئال تا سال 2008 است."
با اين حساب شانس برند شوستر آلماني را براي حضور در جمع قوهاي سپيد بالا دانست.
سرانجام سوازو به اينتر ميلان پيوست
سهشنبه گذشته جريان عقد قرارداد سران اينترميلان با "ديويد سوازو" با موفقيت انجام شد و اين مهره بر اساس قراردادي 4 ساله راهي جوزپه مهآتزا شد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا، مدتها بود كه اينتريها در صدد جذب اين مهره 27 ساله بودند كه در اين ميان با رقابت از سوي ميلانيها نيز مواجه شده بودند.
وب سايت باشگاه اينتر تنها به عقد قرارداد مشكي و آبيپوشان با سوازو اشاره كرد و هيچ خبري درخصوص مبلغ قرارداد وي فاحش نشد.
البته ماسيمو سلينو، رئيس باشگاه كالياري اعلام كرد که هفته پيش در خصوص فروش ستاره اين باشگاه با مقامات اينتر به توافق رسيده بود.
گفتني است، سوازو فصل گذشته 14 گل در ليگ به ثمر رساند و كم كم به خطرناكترين مهاجم كشور چكمهاي بدل خواهد شد.
انريكه كرسو" رئيس باشگاه اتلتيكو مادريد از علاقهمندياش به جذب "رافائل ماركس" خبر داده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ کرسو در اين باره اظهار داشت :"باشگاه اتلتيكو به تمام بازيكنان خوب و طراز اول علاقهمند است و قطعا ماركس يكي از همين ستارگان مدنظر ما ميباشد.
"خاوير آخيره"، سرمربي اتلتيكو مادريد نيز تمايل دارد ماركس را كه همچون خود او مكزيكي است به ويسنته كالدرون دعوت كند، اما تنها مشكل موجود اين است كه با مصدوميت كارلس پويول، كاپيتان بارسا هرگونه خروج بازيكنان از نيوكمپ حداقل تا ماه ژانويه به تاخير خواهد افتاد.
"ميشاييل لادروپ" يكي از گزينههاي جانشيني فابيو كاپلو در رئال مادريد است.
به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)،ستاره سابق تيمهاي رئال مادريد و بارسلونا يكي از مهرههاي اصلي براي سرمربيگري در رئال مادريد است و به نقل از دياريو اسپورت با متزلزل شدن جريان انتقال برند شوستر، سرمربي ختافه به رئال مادريد احتمال حضور لادروپ قوت گرفته است.
گفتني است لادروپ كه حدود يك سالي است كه بروندبي دانمارك را ترك كرده درصدر ليست مربيان مدنظر كالدرونt رييس باشگاه مادريد است.
درست هفته گذشته بود كه مذاكرات ميان لادروپ و سران ركرتيوو به بن بست رسيد و اين امكان براي سرمربي دانماركي قوت گرفته كه به باشگاهي بزرگتر بپيوندد.
Last edited by R10MessiEtoo; 27-06-2007 at 15:07.
حديث مفصل زين مجمل
آخرين برنامه نود در فصل 86-85 فوتبال ايران، با گفت وگوي عادل فردوسي پور با حسن بيادي نايب رئيس شوراي شهر و رئيس هيات مديره پرسپوليس به پايان رسيد. اين برنامه مهمان ديگري هم داشت. علي فتح الله زاده مدير جديد استقلال که عصر همان روز دوباره به پست سابق خود بازگشته بود. اين برنامه از آن جهت داراي اهميت است که بينندگان را با مفاهيم ديگري آشنا کرد. نکاتي که ذکر مجدد آنها خالي از لطف نيست؛
- همه چيزمان به هم مي خورد. يعني همان طور که رئيس هيات مديره پرطرفدارترين تيم فوتبال ايران پيش از انتخاب در اين سمت هرگز علاقه اي به فوتبال نداشته، اعضاي هيات مديره ديگر قطب فوتبال ايران، استقلال، نيز بايد واجد همين ويژگي ها باشند.
- واحد شمارش تمرين، «وعده» است، حسن بيادي که از دوستان رئيس جمهور ايران است، توانسته از دوستي خود استفاده کند و ورزشگاه پاس را براي سه وعده (،) تمرين در هفته از جناب احمدي مقدم فرمانده کل نيروهاي انتظامي هديه بگيرد.
- شما مي توانيد براي تمرينات، دو ورزشگاه و حتي بيشتر داشته باشيد. فعلاً قرار است سه وعده تمرين در ورزشگاه پاس انجام شود. براي وعده هاي ديگر هم حتماً در زمان خود تدارک لازم انديشيده خواهد شد.
- مديريت در فوتبال ايران چيزي جز کشف منابع دولتي براي دريافت پول نيست. نايب رئيس پارس خودرو و معاون وزير بازرگاني به اين دليل عضو هيات مديره استقلال شده اند که يک منبع دولتي بيابند و از آن براي استخدام بازيکنان هزينه کنند،
اگر استقلال و پرسپوليس قبلاً از هم بازيکن مي گرفتند به اين دليل بود که مديران دو باشگاه قصد چهره سازي و سپس ترنسفر آنها به خارج داشتند. با توجه به اينکه خارجي ها روزنامه هاي ورزشي ايران را مطالعه مي کنند، با جوسازي مي شود روي آنها تاثير گذاشت اين هم يک نوع بازاريابي است، اگر جاي عادل فردوسي پور بوديم سوال مي کرديم، مثلاً در مورد مهدي هاشمي نسب که جنجالي ترين انتقال يک دهه گذشته فوتبال ايران متعلق به او است، چه اتفاقي افتاد و او به کدام تيم خارجي منتقل شد؟
- ورزشي بودن وظيفه تمام نمايندگان شوراي شهر است. اگر عليرضا دبير و هادي ساعي به دليل سابقه ورزشي براي حضور در شورا انتخاب شدند، حالا شوراي شهر تهران يک مدير باشگاه (حبيب کاشاني دو رئيس هيات مديره (خسرو دانشجو و حسن بيادي) و يک مشاور (حمزه شکيب) به فوتبال ايران معرفي کرده است که پس از حل تمامي مشکلات شهري قصد دارند ريشه مسائل و نقص هاي ورزشي ما را نيز از بيخ بزنند. اين در حالي است که زماني کليد مديريت پست هاي مهم ورزشي را دودستي به مديران صنعتي تقديم مي کردند. در اين راستا آرزومنديم، روزي هم نوبت به ورزشي ها برسد.
- افراد يک دسته سياسي بسيار شبيه به هم صحبت مي کنند. لحن حسن بيادي در مصاحبه با عادل فردوسي پور، همان بود که قبلاً از زبان دوستان جناب بيادي بسيار شنيده ايم؛ در مواجهه با اقتصاددانان، در مصاحبه با روزنامه نگاران و در مکالمه با منتقدان. از اين وحدت رويه لذت ببريد،
- يک مجري کارشناس مثل عادل فردوسي پور بهتر است گزارشش را بکند و کاري به خيلي کارها نداشته باشد والا ممکن است تعطيلي برنامه نود کمي بيشتر طول بکشد. در برنامه دوشنبه شب قرار بود گزارش کاملي از ماجراي تيم پاس روي آنتن برود که از بالا گفتند صلاح نيست. اما اين روند با توجه به افزايش حضور نيروهاي نزديک به قدرت در مرکزيت باشگاه هاي فوتبال ممکن است به اينجا برسد که خطوط قرمز خود را به عرصه تقريباً آزاد فوتبال برسانند.
- اعتماد به نفس داشته باش تا رستگار شوي. مديران جديد پرسپوليس بي هيچ ابايي توپ را به زمين مدير قبلي شليک مي کنند و دستاوردهاي او را زير سوال مي برند.
- يک عضو هيات مديره تيم استقلال مي تواند يک فعاليت کاملاً موازي ديگر نيز داشته باشد. حتماً اول او را انتخاب مي کنند و بعد درباره اينکه آيا شغل مديريت فني اش را رها مي کند يا نه به مذاکره مي پردازند. ظاهراً تلفن منصور پورحيدري در اين چند ماه در دسترس نبود،
- حتي اگر شما يک مدير مشهور ورزشي ايران باشيد و مدام مدرک دکتراي تان از دانشگاه باکو را به رخ بکشيد و هر روز در روزنامه رنگي تان تبليغ دانشنامه فوتبال تان را بکنيد، دست تان با پنج دقيقه حضور در يک برنامه تلويزيوني رو مي شود. شما هيچ تغييري نکرده ايد جناب فتح الله زاده.
- به عقيده مديران جديد مهندس علي آبادي مثل شير پشت استقلال و پرسپوليس ايستاده است. با توجه به اينکه حضرت مولانا مي فرمايد آن يکي شير است آدم مي خورد/ اين يکي شير است کادم مي خورد،
به نظر شما و با توجه به جميع جهات شير مذکور جزء کدام دسته است؟
این مطلب از روزنامه شرق آورده شده است
پیشنهاد می کنم این صفحهرو بخونید مصاحبه با ناصر حجازی و اکبر میثاقیان که در نوع خودش جالبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب ایول کلوزه هم که اومد دیگه سال دیگه بایرن طوفانی به پا میکنه
به همه بایرنی ها تبریک میگم
امیدوارم روی هم نره و بمونه
راستی خبر هایی هم درباره ی انتقال قرضی پودولسکی به بوخوم شنیده میشه
فرازجان همینطوره بایرن امسال میترکونه
فقط اولیور کان
اکتورز جان با اینکه خیلی دوستت دارم و خیلی عزیزی برام ولی یه چیز میگم ناراحت نشو![]()
اگه سه تیم تو دنیا باشه که ازشون بدم میاد اولیش پرسپولیسه و دومیش آرسناله و سومیش بایرن![]()
دلمو شکستی فری جون![]()
من به 2تاش علا قه دارم
پرسپولیس و بایرن
حلا تو طرفدار کجایی بگو شاید منم بدم اومد ازش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)