پاک شود.............
ببخشيد من بي اجازه اومدم اينجا
آپلود يعني سرعت ارسال اطلاعات به سرور تست! خب اين اطلاعات رو سرور چيزشكن داده سرور اسپيد تست نه شما!
بنابراين اين سرعت آپلود قند شكن شماست!
--------------------------
بگذريم! من اينترنت مخابرات خوزستان دارم خواستم بگم اگه مسئولين اجازه بدن يه تاپيك مشترك در مورد وضعيت جديد مخابرات بزنيم خيلي خوب ميشه. چون اين چند تا استاني رو كه ديدم همه مثل هم هستند و همه سرعت هاي نامحدود ها رو به مقدار اسمي كردن.
نظر خودمم هم اينه كه چند ماه مشتري جذب كردند و عرصه رو بر isp هاي ديگه تنگ كردند حالا ميگن مي خوايد بخوايد نمي خوايد هم نخوايد!
نظرات صفحات قبلتون رو هم خوندم كاملا موافقم بايد حداقل يه چند گيگ پر سرعت روي سرعت هاي نامحدود بدن. وگرنه من 24 ساعت تموم كامپيوتر رو روشن بذارم كه هم پول برق زياد بياد هم كامپيوترم نيم سوز بشه كه 2 گيگ دانلود كنه! خب محدود مي گيرم توي 4 ساعت اين 2 گيگ رو مي گيرم.
دوست عزیز همانطور که گفتم من از کارمندان مخابرات نیستم
فقط یک سوال جناب درزی !
با فرض اینکه تا شنبه درست میشه سرویس ها ... الان من که 1 مگ محدود دارم سرعت رو تو یه کانکشن میگیرم که برای پیج بازکردن و بازی و فیلم دیدن آنلاین عالیه
این وضعیت بعد شنبه هم برای سرویس های محدود میمونه و نامحدود ها با 4 تا لینک همزمان هرکدوم 16 کانکشن یا اینکه باز هم محدود و نامحدود همه چیزشون جز ترافیک شبیه هم میشه؟
من کاملا با نظر شما مخالفم
مخابرات با کم کردن مقدار سود خود و ارائه سرویسی باکیفیت تر و با سرعت بیشتر نسبت به سایر رقبای خود قصد مشتری مداری و رضایت کاربرای خودش را دارد
مشترکین مخابرات کاملا از قیمت ها و سرعت و کیفیت سرویس های مخابرات راضی هستند
ولی در بعضی اوقات این قعطی ها زیادی و پایین امدن سرعت دانلود باعث ناراحتی مشترکین می شود
که این مشکلات هم با تدبیر مسئولان زحمت کش مخابرات که چند وقته شبانه روز در حال بررسی این مشکلات هستند تا بتوانند کیفیت را بطور سابق برگرداند
همنچنین خدمت کاربران عرض کنم که مخابرات در اینده سرویس های گوناگونی را ارائه خواهد داد
کسی 1مگ داره 6 ماهه داره سرعتش چنده؟
باید تا روز شنبه صبر کرد مسئولان تمام تلاش خود را برای رفع این مشکلات و برگشت کیفیت مثل گذشته را میکنند
بخدا ما ایرانیا بد بختیم میگه اینترنتم سرعتش 8 کیلوبایته و راضیم
خدا نمیکشی حداقل بگیر خفه کن
من الان حتی بازی آنلاین رو هم بیخیال شدم
جالب اینه که تو انجمنشون ما ایرانیا بدترین اینترنت جهان رو داریم اینترنتشون از 10 مگ شروع میشه تا 45 مگ همش هم باید تو کف بمونیم
بابا قانع باشید ولی نه دیگه بگین اینترنت دارم با سرعت 8 کیلو بایت و راضیم![]()
شما الان فقط چرا داری تمام سرعتا رو تست میکنی اینجا کسی نیست که از 512 بیشتر داشته باشه
همون اول بگین که سرویس های 1مگ و 512و256 حجمی و نامحدود سرعتشون چنده
شما که خودت میدونی سرعتا رو واقعی کردن واسه چی دوباره سوال میکنی
128محدود و نامحدود 8
256//////////////////30
512//////////////////55
1مگ و 2مگ/////////110
من چنین حرفی رو نزدم گفتم 16 باشه راضیم چون تک و توک دان میکنم بعدشم کشور رو ببین بعد بگو. ما که داریم پول سیب زمینیمون رو به ضرب و زور در می یاریم
حالا انتظار داری کشور بهت سرعت45مگ بده کشوری که تحریم شده همینقدر هم سرعتش زیاده اگه تحریم نبود حرف شما درست
محتوای مخفی: .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)