تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 793 از 2605 اولاول ... 29369374378378979079179279379479579679780384389312931793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,921 به 7,930 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یک توضیح مختصر و ساده در مورد سرعت برای مثال همین سرویس یک مگابیت مخابرات اکثرا چنین پروفایلی ست شده:

Download Rate:1152
    Upload Rate :376

اینکه یکضرب این اعداد رو تقسیم بر 8 کنیم و سرعت به کیلوبایت 144/47 باید باشه کاملا اشتباهه! فاکتورهایی میتونه تاثیر داشته باشه تو سرعت نهایی:

فاصله از مرکر مخابرات البته این مورد برای ما که سقف و کف اینترنت خانگی بسیار پایینی داریم خیلی مهم نیست ولی برای مثال برای سرعتهای بالای 4/8 مگابایت این فاصله خیلی تاثیر گذاره و البته کیفیت خطوط و کابلها که مسی فیبر یا ... باشن و اینکه نحوه سیمکشی داخلی چطور باشه!
    ضرایب اشتراک و استفاده سایر مشترکین در زمانهای پیک که مشخصا روی سرعت نهایی تاثیر میذاره و البته فاکتورهایی که بیشتر آشنا هستیم تو پنل مودم هم قابل مشاهده هست مثل Attenuation (میرایش) SNR (نسبت سیگنال به نویز) و ... که میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به تفضیل مشاهده کنید!

و البته جز اینها سروری که شما ازش دانلود میکنید یا ارتباط برقرار کردید چقدر محدودیت داره یا اینکه تعداد زیادی همزمان بخوان به یک سرور دسترسی پیدا کنن و دانلود!قطعا سرعت پایین میاد ...
    و مورد آخر که جزئی هست دانلود مخفیانه نرم افزارهایی هست که برای نسخه جدیدتر و یا فرستادن اطلاعات و.... از پهنای باند استفاده میکنن و البته ویروسها / تروجان ها!! و موارد دیگه ...

و همه اینها باعث میشه شما هیچ وقت به اون سرعت ایده ال نرسید!

و اما بدون پاسخ به توهین ها:

با تغییر DNS با DNS Jumper (بماند از اینکه هربار DNS جدید ست بشه با/بدون یک dc باز این نرم افزار یکی بهتر رو پیدا میکنه با وجود چک همزمان dns قبلی!)

واقعا روشنه نه!؟

حالا برای سایر دوستان سرعت تک کانکش , سرور خارجی/پینگ/تحریم شکنها / پروتکل های امن ... درست شده مبارک باشه!دعوا نداریم که هر موقع مشکلی باشه عنوان میشه! نباشه نمیشه! نه کارمند مخابرات و زیرساخت و ... هستم نه بیمار روانی!!

2. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوبه ها برای من گمونم کمتر باشه نهایت 61 میده اونم خیلی حال کنه
    همونطور که پیش از این گفتم اصلن من این چند وقت مشکل سرعت دانلود از سرورهای مشهور و حتی تورنت(در اکثر روزها) و...نداشتم، مشکل من تنها و تنها وب بود، که فوق العاده هم شدید بود...خوب شرایط برای همه یکسان نیست از قرار معلوم.
    وضعیت فعلی امروز من که اسپیدتست میده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یک توضیح مختصر و ساده در مورد سرعت برای مثال همین سرویس یک مگابیت مخابرات اکثرا چنین پروفایلی ست شده:

اینکه یکضرب این اعداد رو تقسیم بر 8 کنیم و سرعت به کیلوبایت 144/47 باید باشه کاملا اشتباهه! فاکتورهایی میتونه تاثیر داشته باشه تو سرعت نهایی:

فاصله از مرکر مخابرات البته این مورد برای ما که سقف و کف اینترنت خانگی بسیار پایینی داریم خیلی مهم نیست ولی برای مثال برای سرعتهای بالای 4/8 مگابایت این فاصله خیلی تاثیر گذاره و البته کیفیت خطوط و کابلها که مسی فیبر یا ... باشن و اینکه نحوه سیمکشی داخلی چطور باشه!
    ضرایب اشتراک و استفاده سایر مشترکین در زمانهای پیک که مشخصا روی سرعت نهایی تاثیر میذاره و البته فاکتورهایی که بیشتر آشنا هستیم تو پنل مودم هم قابل مشاهده هست مثل Attenuation (میرایش) SNR (نسبت سیگنال به نویز) و ... که میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به تفضیل مشاهده کنید!

و البته جز اینها سروری که شما ازش دانلود میکنید یا ارتباط برقرار کردید چقدر محدودیت داره یا اینکه تعداد زیادی همزمان بخوان به یک سرور دسترسی پیدا کنن و دانلود!قطعا سرعت پایین میاد ...
    و مورد آخر که جزئی هست دانلود مخفیانه نرم افزارهایی هست که برای نسخه جدیدتر و یا فرستادن اطلاعات و.... از پهنای باند استفاده میکنن و البته ویروسها / تروجان ها!! و موارد دیگه ...

با تغییر DNS با DNS Jumper (بماند از اینکه هربار DNS جدید ست بشه با/بدون یک dc باز این نرم افزار یکی بهتر رو پیدا میکنه با وجود چک همزمان dns قبلی!)

واقعا روشنه نه!؟

حالا برای سایر دوستان سرعت تک کانکش , سرور خارجی/پینگ/تحریم شکنها / پروتکل های امن ... درست شده مبارک باشه!دعوا نداریم که هر موقع مشکلی باشه عنوان میشه! نباشه نمیشه! نه کارمند مخابرات و زیرساخت و ... هستم نه بیمار روانی!!

در تکمیل حرف سما همونطور که گفتم به قول معروف Hypothetically (یعنی کاملا شرایط خیالی و ایده عال ) باز هم سرعت به سرعت بسته شده نتخواهد رسید.

7. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خب خدا رو شکر چند ساعتی کلا نتم قطع شد
    با هیچ دی ان اسی هم جواب نمیداد

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

تبریک به همه دوستان محدودیت و اختلال سرعت پروتکلها از دیروز ساعت 7 درست شد و به گذشته بازگشت اما 100% نیست ولی شاید تا 1 هفته زمان ببره
    Last edited by italodance; 16-06-2013 at 07:49.

10. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

واقعا روشنه نه!؟

Kianoosh جان ما در واقع مشکل اختلال سرعت و محدودیت در پروتکلها و پورتها میشه گفت برامون داره درست میشه که از 14 اردیبهشت به روشهای محتلف اعمال شده بود

اما من چون هم مخابرات دارم و هم isp

باید بگم سرعت تک کانکشن خارجی در isp به مراتب بهتر از مخابراتش هست اما شما تا اخر هفته صبر کنه قطعا باید بهتر بشه و کم کم محدودیت در لایه های مختلف برداشته میشه

ضمنا در مورد ان دوستان اسپم باز نگران نباش بقول شما شاید برسند به درجه 3 همین دیگه خودتو درگیر نکن

12. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

نمیدونم صحبت سیاسی نکنم یا بکنم

ولی رک و راست

ولی من که خیلی منتظر این نامی (وزیر فعلی فناوری) بره و کابینه و وزیر جدید هر چه سریعتر منصوب بشه
    Last edited by italodance; 16-06-2013 at 08:03.

14. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیدونم صحبت سیاسی نکنم یا بکنم

ولی رک و راست

ولی من که خیلی منتظر این نامی (وزیر فعلی فناوری) بره و کابینه و وزیر جدید هر چه سریعتر منصوب بشه
    منم واقعه مشتاقم ببینم این همه توقع که از دولت آینده ایجاد شده رو چه گونه میخواد پاسخ بده ؟
    به عنوان مثال همش میخواد بیاد بگه پهنای باند کشور رو n برابر کردیم یا واقعا میاد یه کار جدی انجام میده .

راستی الان که این پست رو میدم اینترنت بر روال گذشته باز گشته.

16. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من یک مگ بخوام بگیرم اول سرعت دانلودش چنده؟دوم نامحدوده؟ سوم قیمتش چنده؟مرکز مخبراتمم اشرفی اصفهانی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •