تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 793 از 1805 اولاول ... 29369374378378979079179279379479579679780384389312931793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,921 به 7,930 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببینید تو همین تاپیک بارها گفتم اینترنت adsl بصورت اشتراکی 1 به 8 به فروش میرسد اینکه روز سرعت ها خوب هست عرض باند خالی بوده و میتوانید از آن استفاده کنید ولی شب همه رایکانها مشغول به دانلود میشن و ضریب اشتراک افزایش میابد و اینه که مشکل سرعت پیدا میشه
    خوب چطوره که دوستانی که طرح های نقره ای و برنزی دارند هم همین سرعت 90 رو دارند (شبانه) ولی هزینه کمتری نسبت به ما که طلایی داریم می کنند؟ بعد هم این کاهش ناگهانی سرعت در راس ساعت یک بطور سیستماتیک توسط خود شما می باشد و فکر کنم خودتون هم چندی پیش به این مساله اذعان کردید ولی الان دوباره دارید تقصیر پهنای باند و هجوم کاربران می اندازید. گفتید بین طرحها در شبانه تفاوت ایجاد می کنین ولی نکردید. فکر نکنم این گفتگو بجایی برسه. دور باطل برای ما که خطمان بروی کافوهای نوری است
    آقای مهندس عزیز هم رشته محترم بنده خودم برقی هستم تمام این موارد رو از نظر فنی و تئوری درک می کنم برادر گرامی!

2. 4 کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چطور تا یک ماه قبل شبها همه تقریبا نسبت به الان راضی بودن اون موقع هم مشترک بود 1 به 8 بود الان 2 هفته است طرح طلایی افتضاح شده تعداد زیادی هستند که سرعتشون راس ساعت 1 بامداد میشه بین 7 تا 10 کیلو بایت بعد شما اصلاح کردید کاش ما از شما درخواستی نمی کردیم قبلا تا 40 50 میرفت هی نگید شماره بدبد بررسی میشه شما ساعت 1 بامداد بیایید فقط 2 الی 3 نفر طلایی خوبند بقیه از مجبوری می روند می خوابن
    قربون ادم چیز فهم.واقعا همینطوره.الان این اصلاح شده سرعت زیر 90.بعدشم کاشکی واقعا 90 باشه .هی 90 میشه 10 میشه 0 میش

4. 4 کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

چشم حتما درست میشه ظرف 45 روز از این تاریخ سعی میکنیم 70 درصد بهبودش بدیم تا تاریخ 92/10/23
    دوستان این رو به عنوان مدرک داشته باشیم

6. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ببینید تو همین تاپیک بارها گفتم اینترنت adsl بصورت اشتراکی 1 به 8 به فروش میرسد اینکه روز سرعت ها خوب هست عرض باند خالی بوده و میتوانید از آن استفاده کنید ولی شب همه رایکانها مشغول به دانلود میشن و ضریب اشتراک افزایش میابد و اینه که مشکل سرعت پیدا میشه
    ببخشید،منظور شما از اینکه میگید در ساعات رایگان ضریب اشتراک افزایش پیدا میکنه دقیقا چی هست؟؟
    اصطلاح ضریب اشتراک به این مفهوم هست که یک پهنای باند مشخص بین چندین نفر به اشتراک گذاشته میشه...

الان شما اولش فرمودید که ضریب اشتراک 1 به 8 هست و در ادامه گفتید که ضریب اشتراک در ساعات رایگان افزایش پیدا میکنه!!

آیا این یعنی سیستم رو طوری برنامه ریزی کردید که در ساعات رایگان ضریب اشتراک چیزی مثل 1 به 30 بشه؟؟!!
    Last edited by Milad_Sky; 29-11-2013 at 18:30.

8. 4 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

آیا این یعنی سیستم رو طوری برنامه ریزی کردید که در ساعات رایگان ضریب اشتراک چیزی مثل 1 به 30 بشه؟؟!!
    یه چیزی تو همین مایه ها .

ولی یه چیزی هم بیشتر :
    پهنای باند 2048 کیلو بایت ÷ بر 100 ( نفر ) = 20 کیلو بایت

10. 4 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه P.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یک هفته ست که سرعت شبانه م افتضاح شده چطور قبلا سرعت خوب بود و الان یهو اینجوری شده ؟
    سرعت دیشب من بین 1 و 3 متغیر بود یعنی حق منه 256 اینه که شبانه م اینقدر سرعت داشته باشه ؟
    از تاریخ طرح من هم کم شده من طرح یکساله فروردین 92 گرفتم الان تاریخ انقضا شده 1392/10/1
    اینو قبلا هم نوشتم اما چندین صفحه ازش رد شد و به تاریخ پیوست !. فکر کنم باید اینو توی امضام بنویسم !
    Last edited by P.H.T; 29-11-2013 at 19:36. دليل: درج تاریخ انقضاء

12. 2 کاربر از P.H.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

سرعت های شبانه سرویس ها متناسب با هزینه هر مشترکی تصحیح شده است

دقیقا معنی این جمله چی هست؟
    سرویسی که من گرفتم
    طرح 128 6 ماهه 4 گیگ هست و روزی هم که ثبت نام کردم در توضیحاتی که رو شیشه باجه مربوطه زده بود (همان دکه ای که داخل مخابرات نبوت در چهار راه مخابرات در قاسم اباد هست ) برای این طرح سرعت شبانه را یک مگ نوشته بود (معادل 128 کیلو در ثانیه)
    الان ولی این حرف شما اینه که سرعت شبانه من باید 15-16 باشه در حالی که زمان ثبت نام چیز دیگری گفته شده بود
    این میشه غش در معامله که حرام هم هست

14. 5 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من طرحم بعثته! چند شبه برام گوگل به زور وا میشه چه برسه به دانلود! این مهندس چجوری روش میشه بیاد سایت!

16. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با عرض سلام جناب اقای ملک جعفریان

بنده 4 ساله که مشترک مخابرات هستم

اوایل که سرویس نامحدود ارائه می شده که عالی بود او موقع که من یک مگ نامحدود داشتم سرعت 128 کیلو بایت در طول 24 ساعت بود

حالا اینترنت حجمی شده سرعت و کیفیت هم به نسبت هزینه کم شده

من الان رو دو تا خط adsl دارم جفتش طرح 2 مگ هستش با این تفاوت که از یکیش با سرعت 100 کیلوبایت دانلود می کنم و از دیگری با سرعت 250 کیلوبایت

جالب این جاست که وقتی با یوزر و پس خطی که 100 میگیره رو وارد خط دیگم بکنم اونم با سرعت 250 میگیره!!!

نسبت سیگنال به نویز دو خط من 41 db هستش . با مسئول فنی که صحبت کردم فکر می کرد دروغ میگم به همین خاطر با برنامه team viewer به من وصل شد و یک سروری رو که خودش قبول داشت چک کرد که نهایت سرعت همون 100 کیلو بایت بود ولی وقتی اکانت من رو وارد سیستم خودش کرد اون 250 میگیرفت

و به من گفت ترافیک کافوی شما خیلی زیاده و کاری از دست ما ساخته نیست

جناب ملک جعفریان اگه اسم این کم فروشی نیست پس چیست ؟

شما به عنوان مدیر عامل مخابرات جوابتون چیه؟

سرعت دانلود شبانه هم برای من زیر 70 کیلو بایت هستش.
    اگر از دست شما کاری بر میاد اعلام کنید که تا شماره خطم رو برای شما ارسال کنم
    Last edited by imanghamari; 29-11-2013 at 19:08. دليل: وارد کردن سرعت شبانه

18. 2 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا ما طرح خانواده ها البته بدون دانلود شبانه ساعت 1 به بعد نمی تونم صفحه باز کنم شب که می خوام کلیپ ببینم سرعت 1 کیلو ما که پول میدیم شبانه هم نداریم چرا ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •