تو همه فستیوالها برنده بشید حداقل 1 باز بعد از اون دیگه ماهی گیری کنید تا برنج رو بدست بیارید
باید بگم نه عطرجادویی دروغه نه حوض ماهی که مستطیل میشه مثل استخر اما نه اینکه بزرگ باشه همون سایز اما 4 گوش و چایی و برنج و این بازی بیش از 2 تا الهه داره و عکس برنده شدن با اسبتون
(برای برنده شدن تو فستیوال غذا کافیه چای درست کنید اون داور کت بنفشه دهنش چاک میخوره و اول میشید برای برنده شدن تو مسابقه شنا کافیه تا میتونید برید دکتر انواع شربتهای گیاهی از دکتر و اون شربتارو خودتون درست کنید و بخورید و روزانه بیش از 2 ساعت به زمان بازی تو مزرعه فعالیت داشته باشید و برای مسابقه اسب هم تا می تونید به اسبتون محبت کنید و تو مزرعه شبا ولش نگذارید و براش چمن بکارید تا اونجا بچره زیادی باهاش دوندگی کنید و مسابقه گوجه پرتاب کردن و مرع و گاو گوسفند هم که راحته سگ هم باید مثل اسب باهاش فعالیت کنید برای اینکه گلخونتون هم به وسیله بوران خراب نشه سگتونو بذارید تو گلخونه وبا اهالی شهر خوبی کنید تا حدی که راتون بدن تو اتاقهای خصوصیشون برای بزرگ کردن حوضچه هم 9 تا ماهی متوسط روز تولد ماهیگیره بهش بدید که هربار بگه مرسی برا تولدت چی میخوای از این صحبتا اما باید 6 الا7 تا برگ ماهی روگرفته باشید و اینم واقعیته ماهیگیری کردن در 1 کی از فصول که باعث میشه ماهی بگیرید که در دستانتون جا نشه و نشون نمیده گزینه میاد و ماهگیر میاد 3 تا یا 2 تا یادم نیست گزینه میده میگه که بخرشه به ارزش فکر کنم 250000000 یا رهاش کنی یا ببخشونیش به خودش!
اما چیزایی که من ندیدم یا واقعیت نداره فکر کنم!!! ایناست
گرفتن زین برا گاو شایدم باشه من نرفتم دنبالش
بعدی دوختن لباس توسط مادر بزرگ الی که برا نسخه دختره راحت میبافه اما اینو تست نکردم
از اینا که بگزیم قهر کردن رنتون واقعیت داره اینم 1 جا خونده بودم فکر کنم تو فروم خارجیا قدیم میگفت گذاشت رفت میتونی زن دیگه ای اختیار کنی
این بود اندکی از خاطرات گذشته من تو این بازی !