تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 793 از 860 اولاول ... 293693743783789790791792793794795796797803843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,921 به 7,930 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

تو همه فستیوالها برنده بشید حداقل 1 باز بعد از اون دیگه ماهی گیری کنید تا برنج رو بدست بیارید

باید بگم نه عطرجادویی دروغه نه حوض ماهی که مستطیل میشه مثل استخر اما نه اینکه بزرگ باشه همون سایز اما 4 گوش و چایی و برنج و این بازی بیش از 2 تا الهه داره و عکس برنده شدن با اسبتون
    (برای برنده شدن تو فستیوال غذا کافیه چای درست کنید اون داور کت بنفشه دهنش چاک میخوره و اول میشید برای برنده شدن تو مسابقه شنا کافیه تا میتونید برید دکتر انواع شربتهای گیاهی از دکتر و اون شربتارو خودتون درست کنید و بخورید و روزانه بیش از 2 ساعت به زمان بازی تو مزرعه فعالیت داشته باشید و برای مسابقه اسب هم تا می تونید به اسبتون محبت کنید و تو مزرعه شبا ولش نگذارید و براش چمن بکارید تا اونجا بچره زیادی باهاش دوندگی کنید و مسابقه گوجه پرتاب کردن و مرع و گاو گوسفند هم که راحته سگ هم باید مثل اسب باهاش فعالیت کنید برای اینکه گلخونتون هم به وسیله بوران خراب نشه سگتونو بذارید تو گلخونه وبا اهالی شهر خوبی کنید تا حدی که راتون بدن تو اتاقهای خصوصیشون برای بزرگ کردن حوضچه هم 9 تا ماهی متوسط روز تولد ماهیگیره بهش بدید که هربار بگه مرسی برا تولدت چی میخوای از این صحبتا اما باید 6 الا7 تا برگ ماهی روگرفته باشید و اینم واقعیته ماهیگیری کردن در 1 کی از فصول که باعث میشه ماهی بگیرید که در دستانتون جا نشه و نشون نمیده گزینه میاد و ماهگیر میاد 3 تا یا 2 تا یادم نیست گزینه میده میگه که بخرشه به ارزش فکر کنم 250000000 یا رهاش کنی یا ببخشونیش به خودش!
    اما چیزایی که من ندیدم یا واقعیت نداره فکر کنم!!! ایناست
    گرفتن زین برا گاو شایدم باشه من نرفتم دنبالش
    بعدی دوختن لباس توسط مادر بزرگ الی که برا نسخه دختره راحت میبافه اما اینو تست نکردم
    از اینا که بگزیم قهر کردن رنتون واقعیت داره اینم 1 جا خونده بودم فکر کنم تو فروم خارجیا قدیم میگفت گذاشت رفت میتونی زن دیگه ای اختیار کنی

این بود اندکی از خاطرات گذشته من تو این بازی !
    رفیق من یک سوم عمرم تو خواب رفت...یک سوم سر این بازی و یک سومم یادم نیست کجا...
    اما چند مورد از این مواردی که گفتی درست نیست...
    شرمندتما منظور ندارم...اما هنوزم میگم این بازی شاید نصف بیشترش مونده باشه که کسی چیزی ازش کشف نکرده و بعد از 3 سال اول تازه شروع میشن..

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

رفیق من یک سوم عمرم تو خواب رفت...یک سوم سر این بازی و یک سومم یادم نیست کجا...
    اما چند مورد از این مواردی که گفتی درست نیست...
    شرمندتما منظور ندارم...اما هنوزم میگم این بازی شاید نصف بیشترش مونده باشه که کسی چیزی ازش کشف نکرده و بعد از 3 سال اول تازه شروع میشن..
    هرطور دوست داری فکر کن چشمای من دورغی نداره بگه
    درست و قانونی بازی کنی چیزای بیشتری کشف میکنی عزیز.

3. 2 کاربر از MohammadZero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

هرطور دوست داری فکر کن چشمای من دورغی نداره بگه
    درست و قانونی بازی کنی چیزای بیشتری کشف میکنی عزیز.
    نگفتم دروغ و اینا پهلوون...خوشحال میشیم اگه عکساشو بزاری ما هم مستفیظ شیم..

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

نگفتم دروغ و اینا پهلوون...خوشحال میشیم اگه عکساشو بزاری ما هم مستفیظ شیم..
    خوب من مثل بقیه که نیستم بخوام حرف مفت بزنم یا ذهن دوستان رو درگیر کنم؟! اگه سالی که من بازی میکردم که 83 و84 بود میدونستم کسی نمی تونه راهی پیدا کنه که این چیزایی که من کشف کردم و پیدا کردم یا دیدم یا گرفتم تو بازی رو حتما میرفتم 1 عکس 36 تایی میگرفتم با اون دوربینای قدیمی و از tv عکس میگرفتم

6. این کاربر از MohammadZero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام بچه ها خوبید! منم فقط به خاطر این بازی تو این سایت ثبت نام کردم.اما تازه کارم.
    خوشحال میشم در کنار هم مشکلاتمون رو حل کنیم.بهتون پیشنهاد هم میدم نسخه های دیگه ی این بازی رو هم بازی کنید.
    من میخوام به خاطر این بازی 3DS بگیرم.
    راستی برام سوال شده چه کار هایی نتونیم تو سه سال بکنیم می بازیم؟! کسی تا به حال باخته؟!
    تا پست بعدی Bye. راستی این نکترو هم بگم که هیچ شهری در کار نیست! اصلا شک نکنید!
    Last edited by Harvest Moon Fan; 16-08-2013 at 19:37. دليل: غلط املایی :)))

8. 2 کاربر از Harvest Moon Fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

راستی این نکترو هم بگم که هیچ شهری در کار نیست! اصلا شک نکنید!
    خودت داری میگی تازه کاری پس ندونسته حرف نزن اوکی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خودت داری میگی تازه کاری پس ندونسته حرف نزن اوکی
    حالا من یه چیزی گفتم که تازه کارم.منظورم این بود که هر چی از هاروست مون بدونی باز هیچ چی نمی دونی.این بازی دریاییه واسه خودش.من مطمئنم که شهری وجود نداره! حتی احتمال 0 درصد هم نمی دم. یادمه یه جا خونده بودم با سازنده های بازی صحبت کرده بودن خودشون گفته بودن شهری وجود نداره.اون وقت شما میگی شهر هست؟! چه جالب!!!! شهری که سازنده های بازی ازش خبر ندارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی گیمری تو دنیا وجود نداره که شهر رفته باشه؟! چرا حتی یدونه عکس از شهره خیالی نیست؟! لابد همه ی کسایی که رفتن شهر 10 سال پیش بوده سیوشون پاک شده! چه جالب!! امیدوارم ناراحت نشده باشی!

11. 2 کاربر از Harvest Moon Fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بچه ها من اینو از یکی از دوستان شنیدم.درسته؟! :
    اگه با پپوری ازدواج کنیم و تو شب ازدواج بهش گردنبند مروارید بدیم و صبح روز بعد با یه تبر طلایی تو سرش بزنیم می تونیم یه زن دیگه هم بگیریم! درسته آیا؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ما هم اومدیم اینجا خلوت شد! بابا یه چیزی بگید دیگه!

داره خودمونی میشه kasrasimon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بچه ها من اینو از یکی از دوستان شنیدم.درسته؟! :
    اگه با پپوری ازدواج کنیم و تو شب ازدواج بهش گردنبند مروارید بدیم و صبح روز بعد با یه تبر طلایی تو سرش بزنیم می تونیم یه زن دیگه هم بگیریم! درسته آیا؟!
    من كه تا حالا نه شنيده بودم نه ديده بودم

15. این کاربر از kasrasimon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •