تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 793 از 4105 اولاول ... 29369374378378979079179279379479579679780384389312931793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,921 به 7,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قانون از سال 92 اجرایی میشه چون از چند تا سایت من تحقیق کردم. اونم 24 نیست فقط 1 الی 2 ماه بیشتر میشه. تازه گرفتن کفالت هم در سن 40 الی 50 سالگی پدر یا مادر که نیاز به مراقبت داشته باشن هم فراهم میشه.
    تازه این قانون از دی ماه 90 حرفش زده شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

به من از چند جا تو تهران برای پذیرش خدمت زنگ زدن اسفد ماه. یکیش از مصلای تهران بود .

2. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dav00d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این قانون از سال 92 اجرایی میشه چون از چند تا سایت من تحقیق کردم. اونم 24 نیست فقط 1 الی 2 ماه بیشتر میشه. تازه گرفتن کفالت هم در سن 40 الی 50 سالگی پدر یا مادر که نیاز به مراقبت داشته باشن هم فراهم میشه.
    تازه این قانون از دی ماه 90 حرفش زده شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

به من از چند جا تو تهران برای پذیرش خدمت زنگ زدن اسفد ماه. یکیش از مصلای تهران بود .
    منم همینارو خوندم ولی این دوستمون اونقد مطمئن گفت که منم فکر میکنم بعید نیست اجراش کنن
    حساب کتاب که به هیچ وجه وجود نداره

4. این کاربر از dav00d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان کسی که پدر و مادرش طلاق گرفته باشن و با مادرش زندگی کنه و تک پسر هم باشه معافه؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بچه ها کی نظری راجب معافیت بخاطر مشکل التهاب مری و درد معده ..دو ساله دارم و جواب اندوسکپی ها مجوده ..کبد چربو بزرگی طحال...میشه اقدامی کرد به نظرتون؟

کـاربـر بـاسـابـقـه گلابي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    کامبادن

پيش فرض

این که میگن درصد جانبازی ضرب در 70 و مدت حضور در جبه ضربدر 60 درصد میشه درسته؟!

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که میگن درصد جانبازی ضرب در 70 و مدت حضور در جبه ضربدر 60 درصد میشه درسته؟!
    هر 1 درصد جانبازی 21 روز و هر 1 ماه جبهه 18 روز کسری میدن.

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

8 مشاوره در مورد خدمت (معافیت کفالت)

سلامی گرم به هموطنان گلم و با تبریک سال نو...
    بنده چند وقت پیش در چند فروم در مورد وضعیتم بحث کردم که تا اون موقع به نتیجه خاصی نرسیدم و نتونستم کاری کنم.
    با خودم گفتم یک بار دیگر سوالاتم را بپرسم شاید با تغییر قوانین چیزی تغییر کرده باشد.

دوستان من متولد 8/6/70 هستم و اکنون با معافیت تحصیلی در دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجوی رشته فناوری اطلاعاتم (ترم سه).
    پدرم که بالای هفتاد سال سن داشتند، سه سال پیش عمرشان را به شما بخشیدند. مادری بالای 65 سال دارم که تقریبا از کار افتاده اند و حوصله کار خاصی را ندارند...
    یک همشیره دارم که سنش 23 است (مجرد و با مازندگی میکنه دیگه) و یک داداش که از خودم چهار سال بزرگتر است هم دارم. (با توجه به سن پدرم ما خانواده قدیمی و پر جمعیتی هستیم و پنج همشیره از من ازدواج کرده اند و یک برادر هم در زمان جنگ شهید شده است چند تا هم از جمله برادر دوقولوی خودم در کودکی و نوزادی فوت کرده اند)
    خلاصه کلام داداش من اکنون سالهاست که از معافیت شهید استفاده کرده و سن او هم طبعا از من بزرگتر و هر دو بالای هجده هستیم.
    من در اصل باید کفالت مادرم را بر عهده میگرفتم ولی چون از هر کس پرسیدم میگفت که شامل شما نمیشه با حالت غم بیخیالش شدم...
    حالا از دوستان و دیگران که میپرسم از ده نفر، شش نفر میگویند معاف میشوی(با ازدواج داداش) و چهار نفر میگویند یگانه فرزند و مراقب نیستی پس معاف نمیشوی...
    واقعا شرایط بدی دارم و به این معافیت احتیاج مبرمی دارم....
    خواهشمندم شرایطم را با دقت مطالعه و نظر و تجربه ای اگر دارید دریغ نکنید.
    اگر هم فکر میکنید این مطالب تکراری اند مرا ببخشید ولی باز هم پاسخ دهید.
    پیشاپیش ممنون و متشکر
    Last edited by hosseingrami; 05-04-2012 at 20:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    آیا در حال حاضر میشه برای کسری جبهه اقدام کرد یا اینکه در سال 91 حذف شده؟

11. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلامی گرم به هموطنان گلم و با تبریک سال نو...
    بنده چند وقت پیش در چند فروم در مورد وضعیتم بحث کردم که تا اون موقع به نتیجه خاصی نرسیدم و نتونستم کاری کنم.
    با خودم گفتم یک بار دیگر سوالاتم را بپرسم شاید با تغییر قوانین چیزی تغییر کرده باشد.

دوستان من متولد 8/6/70 هستم و اکنون با معافیت تحصیلی در دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجوی رشته فناوری اطلاعاتم (ترم سه).
    پدرم که بالای هفتاد سال سن داشتند، سه سال پیش عمرشان را به شما بخشیدند. مادری بالای 65 سال دارم که تقریبا از کار افتاده اند و حوصله کار خاصی را ندارند...
    یک همشیره دارم که سنش 23 است (مجرد و با مازندگی میکنه دیگه) و یک داداش که از خودم چهار سال بزرگتر است هم دارم. (با توجه به سن پدرم ما خانواده قدیمی و پر جمعیتی هستیم و پنج همشیره از من ازدواج کرده اند و یک برادر هم در زمان جنگ شهید شده است چند تا هم از جمله برادر دوقولوی خودم در کودکی و نوزادی فوت کرده اند)
    خلاصه کلام داداش من اکنون سالهاست که از معافیت شهید استفاده کرده و سن او هم طبعا از من بزرگتر و هر دو بالای هجده هستیم.
    من در اصل باید کفالت مادرم را بر عهده میگرفتم ولی چون از هر کس پرسیدم میگفت که شامل شما نمیشه با حالت غم بیخیالش شدم...
    حالا از دوستان و دیگران که میپرسم از ده نفر، شش نفر میگویند معاف میشوی(با ازدواج داداش) و چهار نفر میگویند یگانه فرزند و مراقب نیستی پس معاف نمیشوی...
    واقعا شرایط بدی دارم و به این معافیت احتیاج مبرمی دارم....
    خواهشمندم شرایطم را با دقت مطالعه و نظر و تجربه ای اگر دارید دریغ نکنید.
    اگر هم فکر میکنید این مطالب تکراری اند مرا ببخشید ولی باز هم پاسخ دهید.
    پیشاپیش ممنون و متشکر
    ببین عزیزم.
    شما چون برادر در قید حیات داری ، حالا هر کجا که می خواد باشه ، شهرستان خارج ، کره مریخ ..... معافیت کفالت شامل شما نمیشه.
    مگر اینکه بتونید از طریق بنیاد شهید ، به خاطر برادر شهیدتون معافیت بگیرید.
    Last edited by S126; 05-04-2012 at 22:53.

13. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان کسی که پدر و مادرش طلاق گرفته باشن و با مادرش زندگی کنه و تک پسر هم باشه معافه؟
    فکر نمیکنم....معاف بشن چون یه سری سوء استفاده هایی یه زمانی میشد از این قضیه....البته یه سری شرایط هم داره مثلا باید از طلاق چند سالی بگذره(تعداد سال رو نمیدونم ) و......
    خلاصه اینکه به این راحتی نیست....

15. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •