سفارش پایه رو به آقای محمد پور (فروشگاه اکوستیک) دادم ولی متاسفانه فعلا" خبری نشده . شما هم اگه از جایی پیدا کردین ممنون میشم من رو هم در جریان بزارین.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
سفارش پایه رو به آقای محمد پور (فروشگاه اکوستیک) دادم ولی متاسفانه فعلا" خبری نشده . شما هم اگه از جایی پیدا کردین ممنون میشم من رو هم در جریان بزارین.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
این افت کیفیت در فایلهای ایزو بلوری هم به همون شدت هست یا نه؟ من الان موندم پکیج دنون با یک پلیر ایگریت بگیرم یا یک پایونیر 727. کیفیت صدای این دو سیستم رو اگه میشه مقایسه کنید. عمده فیلمهایی که می بینم دانلودی یا ایزو بلوری هستند.
فایل های ایزو تو صدا آنچنان افت کیفیت ندارند.تفاوت صداشون با فایل های ارجینال جزیی هست ولی بحث فایل های دانلودی با اون بیت ریت های پایین جداست.
به نظر من شما پکیج 1312 دنون بگیرید با پلیر ایگریت.با توجه به کاربردتون هم این سیستم بیشتر نیازتونه و هم کیفیت صدای بهتر و امکانات بیشتری خواهید داشت.![]()
سلام دوستان عزیز
میخواستم یه سینمای خانگی با قیمت مناسب که قابلیت ضبط برنامه های تلویزیون روی usb رو داشته معرفی بفرمایید چون مثل اینکه
دی وی دی پلیرها این قابلیت رو ندارند,
انشاءالله سربلند باشید
ممنون ولی پس غیر از تلویزیون و ستاپ باکس از هیچ دستگاهی برای ضبط روی usb نمیشه استفاده کرد؟
بله همونطوری که خودتون هم گفتید غیر از این دو روش ، فعلا طریق مناسب دیگری نداریم
من هنوز نخريدم، امروز به فروشگاه اكوستيك رفتم و موجود نداشتن شما از كدوم فروشگاه تهيه كردين و اگه امكان داره قيمتش رو هم بگين، الان از يك فروشگاه ديگه به من قيمت دادن دو ميليون
دو میلیون؟؟؟![]()
اخرين قيمتي كه داشتين چند بوده؟ با اين اختلاف قيمت دارم دوباره به ٧٢٧ فكر مي كنم،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)