تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 793 از 1024 اولاول ... 293693743783789790791792793794795796797803843893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,921 به 7,930 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام...

دوستان شما چه طور محاسبات شیمی و فیزیک رو بدون ماشین حساب سر جلسه کنکور حساب میکنین ؟؟؟

آیا روش خاصی داره ؟؟؟

آخر فروم باز mahdis_apex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ?!!

پيش فرض

نوشته شده توسط dehtoday [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اعلام جزئیات شخصی ‌سازی دفترچه‌ های كنكور

در روش شخصی‌سازی، سوالات با نام و پلمب‌ شده در اختیار داوطلب قرار می‌گیرد و ترتیب سوالات و گزینه‌ها متفاوت است، اما برای رعایت عدالت، سوالات یكی است.

با اشاره به این‌كه كمتر از یك ماه تا برگزاری كنكور سراسری سال ۸۹ باقی است، درباره شیوه شخصی‌سازی دفترچه كنكور كه امسال برای نخستین بار در این مقطع برگزار می‌شود، گفت: در این روش ماشین‌های شخصی‌ساز سوالات را برای هر داوطلب در بسته‌های جدا پلمب می‌كنند.
    سرورالدین تاكید كرد: در این روش به این علت كه همه چیز پلمب شده و با نام داوطلب ارائه می‌شود امكان تقلب در كمترین حد است، هیچ‌گونه امكان رد و بدل سوال وجود ندارد و اگر كسی هم بخواهد جور دیگری شیطنت كند، نمی‌تواند.
    وی افزود: در گذشته به این دلیل كه سوالات اسم نداشت، اگر كسی غایب بود از برگه سوالاتش سوءاستفاده می‌شد، اما اكنون اگر غایبی باشد كل سوالاتش با نام در همان بسته پلمب شده بازگردانده می‌شود.
    سرورالدین همچنین از متفاوت‌ بودن سوالات خبر داد و گفت: برای برقراری عدالت، سوالات یكی است اما چیدمان گزینه‌ها و سوالات برای داوطلبان متفاوت است.
    پس كسانی كه می‌خواهند از روی دست دیگران بنویسند، اصلا نمی‌توانند، زیرا نمی‌دانند آیا همان سوالی را كه می‌خواهند سوال كناری‌شان است یا خیر؟
    وی اضافه كرد: تمام سیستم‌ها به سمت این‌كه كاملا مكانیزه شود، پیش می‌رود و این روند باید در تمام سیستم‌های كشور پیاده شود.
    رئیس سازمان سنجش با اشاره به این‌كه طرح شخصی‌سازی دفترچه كنكور پیش از این در آزمون كارشناسی ارشد سال ۸۸ و آزمون پیام‌نور امسال برای مطالعه اجرا شده بود، گفت: برای این‌كه بگوییم این روش چقدر و چه درصدی از تقلب جلوگیری كرده احتیاج به بررسی و وقت بیشتری داریم، اما طبق مطالعاتی كه تاكنون انجام شده، كیفیت كار از حد انتظار ما بسیار بهتر بوده است، یعنی ما فكر می‌كنیم اصلا در این روش امكان تقلب نیست.
    پارسال هم که روی سوالا اسمامونو چاپ کرده بودن!!!
    اگه درست یادم باشه به 3 تا گروه A,B.Cهم تقسیم شده بود دفترچه های سوال.
    الان که نزدیکه کنکوره بی خودی از این خبر های عجیب غریب میدن دله بچه ها رو
    بلرزونن!!
    شما اغفال(درسته؟)نشین

آخر فروم باز mahdis_apex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ?!!

پيش فرض

سلام...

دوستان شما چه طور محاسبات شیمی و فیزیک رو بدون ماشین حساب سر جلسه کنکور حساب میکنین ؟؟؟

آیا روش خاصی داره ؟؟؟
    نه !!!!!!!!! محاسبه میکنیم دیگه!
    فیزیک که مشکلی نداره
    مسایل استوکیومتری رو هم اگه وقتگیر باشه بنده ردشون میکنم!
    که البته98درصد مواقع واسه من وقت گیرن!!!!!

4. این کاربر از mahdis_apex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام...

آیا روش خاصی داره ؟؟؟
    خب از اول باید تمرین می کردی! برای فیزیک که محاسبات زیادی معمولا نداره و اگر هم داشته باشه رند در میاد! مشکلی نیست و خیلی سریع اصلا ذهنی حل می شه. اگرم احیانا نیاز داشته باشه که خیلی بنویسیم و ساده کنیم و اینا.. من معمولا معادله یا همون محاسبات اولیه رو درشت تر می نویسم و کارا رو روی اون انجام می دم! هی عددا رو خط می زنم هی می نویسم! واسه ریاضی هم روی صورت سوال معمولا محاسبات رو انجام می دم.

ولی اونایی که عدد بزرگ و اینا در میاد... به گزینه ها نگاه می کنم ببینم اختلافشون در چیه. بعد دنبال همون رقم یا اعشار یا بالاخره تفاوت می گردم...

اینطوریا!

اصلا لازم نیست همه محاسبات تا ته انجام بشه مخصوصا واسه بعضی سوالات فیزیک و شیمی.

بعد اینکه سعی کن اعداد رو تا حد امکان ساده و مرتب بنویسی. / حداقل من اینطورم. واسه اینکه زیاد خط می زنم!

6. این کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام بچه ها ...یه سوال ؟

من متولد نیمه اول سال 70 هستم وامسال برای بار دوم کنکور دارم و مدرک پیش دانشگاهیم رو سال 88-89 گرفتم ...
    میخواستم ببینم میتونم سال 90 هم کنکور بدم یا نه باید برم سربازی ؟؟؟؟؟
    اگه اره چگونه
    ممنون میشم توضیح بدین

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

سلام...

آیا روش خاصی داره ؟؟؟
    من پاسخ رتبه یک سال 87(86)یعنی سجاد فولادی رو واست میذارم:

سوال ۹) سرعت عملم کم است، چه کنم؟
    اولین کاری که می‌کنید ماشین حساب را از طبقه‌ی سوم با سرعت اولیه V = 25m/s به پایین پرتاب کنید. ماشین حساب در سال پیش‌دانشگاهی دشمن شماست.
    اما بعد؛ خوب سرعت عمل یهویی بدست نمی‌آید. قرص و شربت و کپسول هم نداره. ولی به نظر من تسلط خودش سرعت عمل میاره. واقعاً من تجربش رو ندارم زیاد ولی به نظرم اگه تست‌های آسون رو سعی کنیم توی زمانی کمتر از زمان استاندارد بزنیم و با خودمون یه همچین رقابتی راه بندازیم و کلاً زیاد تمرین کنیم، سرعت عمل خود به خود بدست می‌آد. یه بحثی هم سره تست آسون هست، که تست آسون درسته آسونه ولی به ما کمک می‌کنه تا روابط و معادلات معمول رو خیلی عالی به خاطر بسپاریم و سرعت انتقالما سر جلسه افزایش پیدا می‌کنه.
    یه نکته‌ای که هست، بحث محاسبه است، این خیلی مهمه. تست‌ها الآن وقت‌گیر و محاسباتی شدند. پس عادت کنید به ضرب ۶ رقم در ۶ رقم با اعشار اضافه! کسانی که صبورتر و با حوصله‌ترند، خیلی خیلی بهتر نتیجه می‌گیرند. همیشه سعی کنید بدون ماشین‌حساب کار خود را انجام دهید. [یک دانش‌آموز: آقا ما که همون بالاتر ماشین حسابمون رو پرت کردیم پایین!]

9. این کاربر از azimzade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی دوستان من یک تبلیغات تو اینترنت دیدم که نوشته بود :::

2 دی وی دی با قیمت 15000 تومان..

به نظرتون راسته ؟؟؟

جمع و تفریق و ضرب و تقسیم فوق العاده سریع ومحاسبه درصد و رادیکال فرجه یک و دو و حتی فرجه های بالاتر در کمتر از ده ثانیه و یافتن سریع مقدار عددی توابع مثلثاتی بدون هیچ ماشین حساب با دقتی اعجاب آور فقط بخشی از توانمندی هایی است که از آلبوم محاسبات ذهنی سریع کوثرپرداز یاد خواهید گرفت

بی جهت فریب حرکات نمایشی مغزهای ریاضی را نخورید. پشت سر همه تکنیک های محاسبه ذهنی سریع چند قاعده ساده و بسیار ابتدایی قرار دارد که با تسلط به این قواعد می توانید شما هم یک مغز ریاضی شوید.
    محاسبه سریع توان های دو و سه ، تبدیل فوری کسرها به اعشاری در کمتر از پنج ثانیه ، یافتن فرمول بخش پذیری بر هر عدد دلخواه در کمتر از ده ثانیه، تبدیل فرمول های ریاضی پیچیده به جملات ادبی قابل یادسپاری ماندگار فقط بخشی از دانشی است که در آلبوم محاسبات سریع کوثرپرداز می بینید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی با ریاضی دارم
    وقتی درسو می خونم احساس می کنم کامل بلدم و چیز جدیدی نداره ولی تو بعضی از تستها گیر می کنم
    نمی دونم چطور حل کنم این مشکلو!

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من تازه می خوام برم پیش ولی تجربه ناچیزم بهم گفته همیشه وقتی یک مساله از راهی حل نشد از همه زوایای ممکن حتی اون راه حل هایی که فکر می کنم "نه بابا! این طوری نمی دن" نگاه کنم. البته این مستلزم یک وقت طولانی هست به درد کنکور نمی خوره.
    ----------------------------------------------------
    یک سوال: تا چه مقدار لازمه محاسبه ذهنی رو بلد باشیم؟ من فعلا توان ذهنی حل کردنم در ضرب ۳ رقمی در ۳ رقمی(با اعداد مختلف)‌هست. کافیه یا باید برای کنکور بیشتر بشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان خواهشا تو این یکی مورد حداقل کمک کنید قبلیا رو که نکردید

من تو دینی کتاب برای تست ندارم
    یک کتاب معرفی کنید یا اگر برای دانلود چیزی دارید بزارید تا من برم بگیرم و تست بزنم
    من به یک کتاب دینی اونم فقط تست با جواب نیاز دارم

دینی رو میخوام صد بزنم اگر دارید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •