تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 793 از 1211 اولاول ... 293693743783789790791792793794795796797803843893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,921 به 7,930 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    بالاخره تو مسترلیگ یه بازیکن خریدم
    فرانک لمپارد
    با 25 میلیون یورو برای 4 سال
    البته بگم که مصدوم بود/هست تا یه ماه دیگه به میادین برمیگرده
    حالا یه سوال :
    چطور میتونیم تو مسترلیگ یه بازیکنمون رو مورد توجه دیگر باشگاهها قرار بدیم ؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسين جان يه درخواست كوچولو دارم ازت اميدوارم حداقل اينو برام انجام بدي ؟

درخواست قبلي كه داشتم ازت حل شد ديگه لازم نيست

حسين جان لطف ميكني اخرين اديت و اپشن فايلي رو كه خودت الان داري با اون بازي ميكني و تغييرات رو رو اون اعمال كردي برام اپلود كني تو رپيد شير تا دانلود كنم واسه تست ميخوامش .ممنون
    سلام وحید خان شرمنده که اون آپشن فایلد هنوز برات نفرستادم من چند روز پیش برنامه تغییر توانفتم احتمالا دیگه نیازی به آپشن فایل نداشته باشی .
    من کلا علاوه بر استفاده از فایل speed 3 تا تغییر دیگه توی بازی دادم و با این تغییرات بازی برام مشکل تر شده ( الان با تیم رم در رتبه دهم مستر لیگ قرار دارم )
    تغییر اول با کاهش قدرت شوتها ضربات شوت رو طبیعی کردم فکر میکنم دیگه همه متفق القول با این مساله موافقن که سرعت و قدرت شوتها بیشتر از حد طبیعیه . مورد دوم تواناییهای دروازه بانها رو به یک نسبت منطقی افزایش دادم با این کار به ندرت دروازه بانها شوتها رو دفع میکنن و عملکردشون خیلی بهتر شده اما اینو هم بگم که باگهای دروازه بانها هنوز وجود داره مثلا بعضی وقتا توپ از کنار صورتشون وارد دروازه میشه و خیلی بد عکس العمل نشون میدن .
    اما تغییر سوم که اینو فکر میکنم تعداد کمی از گیمرها بپسندن و اونم افزایش زمان پاسخ دهیه ( مثل نسخه دمو ) این کار رو با کاهش agility انجام دادم .توی لینک زیر میتونی آپشن فایل و فایل ادیت رو بگیری من این تغییرات رو روی آپشن فایل pesedit 7 انجام دادم فکر میکنم تقریبا همه کاربرا این پچ رو دانلود کردن .
    اینم لینک آپشن فایل ( یادت باشه قبل از کپی کردن از آپشن فایلت یک کپی برداری ) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام داش حسين ميخواستم بعد بگم تمامي كارهايي رو براي قدرت بازيكنان ها كردي كردي به ما هم همه رو بگو مثلا چند درجه كم و زياد كردي كدام ها رو با تشكر
    بالا توضیح دادم اگه دوست داری آپشن فایلو بدون تغییر زمان پاسخ دهی برات آپلود کنم .

3. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام به دوستان اگر ممکنه لینک آخربن kitserver و آخرین پچ برام بزارید .

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بالا توضیح دادم اگه دوست داری آپشن فایلو بدون تغییر زمان پاسخ دهی برات آپلود کنم .
    اگر میشه آپلود کنید منم ممنون میشم.
    آیا عکسل العمل دروازه بانها بهتر میشه یا دوباره توپو بیشتر مشت میکنند ؟
    Last edited by behnammazi; 11-11-2009 at 20:31.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حسین جان من اون فایلهایی که روش تغییرات انجام داده بودی را ریختم تو پوشه سیو بازی ولی از بازی میپره بیرون در ضمن با تغییراتی با پچ و ..ایجاد کردم و استفاده از Camera Angle از بازی بیشتر از دمو هم لذت میبرم!!!

7. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان من اون فایلهایی که روش تغییرات انجام داده بودی را ریختم تو پوشه سیو بازی ولی از بازی میپره بیرون در ضمن با تغییراتی با پچ و ..ایجاد کردم و استفاده از Camera Angle از بازی بیشتر از دمو هم لذت میبرم!!!
    مهران آپشن فایل و ادیت فایلتو فشرده کن یک جا آپلود کن تا تغییرات رو اعمال کنم . الان توی چیمپیونز لیگ راحت قهرمان میشی یا به سختی میتوی به فینال برسی ؟ اگه بازی برات راحته حتما ادیت فایلتو بده تا تغییرات رو انجام بدم .
    در ضمن از بین این دو تا فایلی که دانلود کردی فقط ادیت فایلشو کپی کن فکر میکنم کافی باشه و احتیاجی به آپشن فایل نباشه اینجوری احتمالا بازی کرش نمیکنه .

اگر میشه آپلود کنید منم ممنون میشم.
    آیا عکسل العمل دروازه بانها بهتر میشه یا دوباره توپو بیشتر مشت میکنند ؟
    هم عکس العمل دروازه بانها بهتر میشه و هم اینکه کمتر پیش میاد توپها رو با دست دفع کنن بیشتر توپها رو میگیرن و یا اگه کنج دروازه باشه راهی کرنر میکنن مگر اینکه شوت خیلی محکم باشه (بدلیل فاصله کم و یا یا اینکه یک بازیکن شوتزن مثل جرارد شوت بزنه و یا اینکه یک بازیکن معمولی بدون" مزاحمت" اقدام به شوت زنی کنه ) .
    اما باگهای دروازه بان هنوز وجود داره باگهایی مثل عکس العمل های ابتدایی که توپهای ساده رو هم نمیتونن بگیرن .
    ببینید من کار خیلی خاصی نکردم فقط توی ادیت بازی قدرت شوتها رو تنظیم و تعدیل کردم و تواناییهای دروازه بانها رو هم به یک نسبت منطقی افزایش دادم البته برای کل 4500 بازیکن .
    شما هم ادیت فایلتو یک جا آپلود کن تا تغییرات لازم رو اعمال کنم .
    Last edited by 4039; 11-11-2009 at 21:15.

9. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام داش حسين اپشن فايلت رو لطف ميكني يك جاي ديگه اپلود كني با تشكر

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

می خواستم بدونم این برنامه PRO-EVO Editing Studio برای pes 2010 اومده یا نه.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مهران آپشن فایل و ادیت فایلتو فشرده کن یک جا آپلود کن تا تغییرات رو اعمال کنم . الان توی چیمپیونز لیگ راحت قهرمان میشی یا به سختی میتوی به فینال برسی ؟ اگه بازی برات راحته حتما ادیت فایلتو بده تا تغییرات رو انجام بدم .
    در ضمن از بین این دو تا فایلی که دانلود کردی فقط ادیت فایلشو کپی کن فکر میکنم کافی باشه و احتیاجی به آپشن فایل نباشه اینجوری احتمالا بازی کرش نمیکنه .
    خوب همونطور که گفتی من فقط فایل ادیت را کپی کردم و این دفعه خوشبختانه کرش نشد بازی!!ولی باید بگم کارت عالی بوده حسین جان!
    سرعت بازیکنها و سرعت توپ بی نقص هست!
    من الان چند تا بازی گذرا انجام دادم تیمهای قوی در مقابل تیمهای قوی نتونستم گل بزنم!!
    ولی چندتا مشکل به وجود اومد یکی اینکه در صحنه های تن به تن بعضا شاهد لرزش غیر عادی بازیکن هستیم!
    دوم اینه که ویدیچ دیگه نمیتونه بدوه

13. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هم عکس العمل دروازه بانها بهتر میشه و هم اینکه کمتر پیش میاد توپها رو با دست دفع کنن بیشتر توپها رو میگیرن و یا اگه کنج دروازه باشه راهی کرنر میکنن مگر اینکه شوت خیلی محکم باشه (بدلیل فاصله کم و یا یا اینکه یک بازیکن شوتزن مثل جرارد شوت بزنه و یا اینکه یک بازیکن معمولی بدون" مزاحمت" اقدام به شوت زنی کنه ) .
    اما باگهای دروازه بان هنوز وجود داره باگهایی مثل عکس العمل های ابتدایی که توپهای ساده رو هم نمیتونن بگیرن .
    ببینید من کار خیلی خاصی نکردم فقط توی ادیت بازی قدرت شوتها رو تنظیم و تعدیل کردم و تواناییهای دروازه بانها رو هم به یک نسبت منطقی افزایش دادم البته برای کل 4500 بازیکن .
    شما هم ادیت فایلتو یک جا آپلود کن تا تغییرات لازم رو اعمال کنم .
    راستش من زیاد آشنا نیستم با کیت سرور و اینجور چیزا . اون ادیت فایلی که گفتین آپلود کنم کجا هست؟
    مگه نمیتونید همون ادیت فایل خودتون رو آپلود کنید فقط بدون اینکه زمان پاسخگویی تغییری کرده باشه ولی بقیه تغییرات اعمال بشه.
    ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •