سلام
بالاخره تو مسترلیگ یه بازیکن خریدم
فرانک لمپارد
با 25 میلیون یورو برای 4 سال
البته بگم که مصدوم بود/هست تا یه ماه دیگه به میادین برمیگرده
حالا یه سوال :
چطور میتونیم تو مسترلیگ یه بازیکنمون رو مورد توجه دیگر باشگاهها قرار بدیم ؟
سلام
بالاخره تو مسترلیگ یه بازیکن خریدم
فرانک لمپارد
با 25 میلیون یورو برای 4 سال
البته بگم که مصدوم بود/هست تا یه ماه دیگه به میادین برمیگرده
حالا یه سوال :
چطور میتونیم تو مسترلیگ یه بازیکنمون رو مورد توجه دیگر باشگاهها قرار بدیم ؟
سلام وحید خان شرمنده که اون آپشن فایلد هنوز برات نفرستادم من چند روز پیش برنامه تغییر توانفتم احتمالا دیگه نیازی به آپشن فایل نداشته باشی .
من کلا علاوه بر استفاده از فایل speed 3 تا تغییر دیگه توی بازی دادم و با این تغییرات بازی برام مشکل تر شده ( الان با تیم رم در رتبه دهم مستر لیگ قرار دارم )
تغییر اول با کاهش قدرت شوتها ضربات شوت رو طبیعی کردم فکر میکنم دیگه همه متفق القول با این مساله موافقن که سرعت و قدرت شوتها بیشتر از حد طبیعیه . مورد دوم تواناییهای دروازه بانها رو به یک نسبت منطقی افزایش دادم با این کار به ندرت دروازه بانها شوتها رو دفع میکنن و عملکردشون خیلی بهتر شده اما اینو هم بگم که باگهای دروازه بانها هنوز وجود داره مثلا بعضی وقتا توپ از کنار صورتشون وارد دروازه میشه و خیلی بد عکس العمل نشون میدن .
اما تغییر سوم که اینو فکر میکنم تعداد کمی از گیمرها بپسندن و اونم افزایش زمان پاسخ دهیه ( مثل نسخه دمو ) این کار رو با کاهش agility انجام دادم .توی لینک زیر میتونی آپشن فایل و فایل ادیت رو بگیری من این تغییرات رو روی آپشن فایل pesedit 7 انجام دادم فکر میکنم تقریبا همه کاربرا این پچ رو دانلود کردن .
اینم لینک آپشن فایل ( یادت باشه قبل از کپی کردن از آپشن فایلت یک کپی برداری ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالا توضیح دادم اگه دوست داری آپشن فایلو بدون تغییر زمان پاسخ دهی برات آپلود کنم .
سلام به دوستان اگر ممکنه لینک آخربن kitserver و آخرین پچ برام بزارید .
ممنون
اگر میشه آپلود کنید منم ممنون میشم.
آیا عکسل العمل دروازه بانها بهتر میشه یا دوباره توپو بیشتر مشت میکنند ؟
Last edited by behnammazi; 11-11-2009 at 20:31.
حسین جان من اون فایلهایی که روش تغییرات انجام داده بودی را ریختم تو پوشه سیو بازی ولی از بازی میپره بیرون در ضمن با تغییراتی با پچ و ..ایجاد کردم و استفاده از Camera Angle از بازی بیشتر از دمو هم لذت میبرم!!!
مهران آپشن فایل و ادیت فایلتو فشرده کن یک جا آپلود کن تا تغییرات رو اعمال کنم . الان توی چیمپیونز لیگ راحت قهرمان میشی یا به سختی میتوی به فینال برسی ؟ اگه بازی برات راحته حتما ادیت فایلتو بده تا تغییرات رو انجام بدم .
در ضمن از بین این دو تا فایلی که دانلود کردی فقط ادیت فایلشو کپی کن فکر میکنم کافی باشه و احتیاجی به آپشن فایل نباشه اینجوری احتمالا بازی کرش نمیکنه .
هم عکس العمل دروازه بانها بهتر میشه و هم اینکه کمتر پیش میاد توپها رو با دست دفع کنن بیشتر توپها رو میگیرن و یا اگه کنج دروازه باشه راهی کرنر میکنن مگر اینکه شوت خیلی محکم باشه (بدلیل فاصله کم و یا یا اینکه یک بازیکن شوتزن مثل جرارد شوت بزنه و یا اینکه یک بازیکن معمولی بدون" مزاحمت" اقدام به شوت زنی کنه ) .
اما باگهای دروازه بان هنوز وجود داره باگهایی مثل عکس العمل های ابتدایی که توپهای ساده رو هم نمیتونن بگیرن .
ببینید من کار خیلی خاصی نکردم فقط توی ادیت بازی قدرت شوتها رو تنظیم و تعدیل کردم و تواناییهای دروازه بانها رو هم به یک نسبت منطقی افزایش دادم البته برای کل 4500 بازیکن .
شما هم ادیت فایلتو یک جا آپلود کن تا تغییرات لازم رو اعمال کنم .
Last edited by 4039; 11-11-2009 at 21:15.
سلام داش حسين اپشن فايلت رو لطف ميكني يك جاي ديگه اپلود كني با تشكر
می خواستم بدونم این برنامه PRO-EVO Editing Studio برای pes 2010 اومده یا نه.
خوب همونطور که گفتی من فقط فایل ادیت را کپی کردم و این دفعه خوشبختانه کرش نشد بازی!!ولی باید بگم کارت عالی بوده حسین جان!مهران آپشن فایل و ادیت فایلتو فشرده کن یک جا آپلود کن تا تغییرات رو اعمال کنم . الان توی چیمپیونز لیگ راحت قهرمان میشی یا به سختی میتوی به فینال برسی ؟ اگه بازی برات راحته حتما ادیت فایلتو بده تا تغییرات رو انجام بدم .
در ضمن از بین این دو تا فایلی که دانلود کردی فقط ادیت فایلشو کپی کن فکر میکنم کافی باشه و احتیاجی به آپشن فایل نباشه اینجوری احتمالا بازی کرش نمیکنه .
سرعت بازیکنها و سرعت توپ بی نقص هست!
من الان چند تا بازی گذرا انجام دادم تیمهای قوی در مقابل تیمهای قوی نتونستم گل بزنم!!
ولی چندتا مشکل به وجود اومد یکی اینکه در صحنه های تن به تن بعضا شاهد لرزش غیر عادی بازیکن هستیم!
دوم اینه که ویدیچ دیگه نمیتونه بدوه![]()
راستش من زیاد آشنا نیستم با کیت سرور و اینجور چیزا . اون ادیت فایلی که گفتین آپلود کنم کجا هست؟
مگه نمیتونید همون ادیت فایل خودتون رو آپلود کنید فقط بدون اینکه زمان پاسخگویی تغییری کرده باشه ولی بقیه تغییرات اعمال بشه.
ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)