سلام ، من تو شركتي كار مي كنم كه از اينترنت پر سرعت به صورت تنها خوري استفاده مي كنند مدتي آي پي رو پيدا كرده و استفاده مي كردم ولي اخيراً با استفاده از مك آدرس دوباره تنها خوري مي كنند . يكي بگه چطوري ميشه تو اين شرايط به ادرسها دست يافت . متشكرم
سلام ، من تو شركتي كار مي كنم كه از اينترنت پر سرعت به صورت تنها خوري استفاده مي كنند مدتي آي پي رو پيدا كرده و استفاده مي كردم ولي اخيراً با استفاده از مك آدرس دوباره تنها خوري مي كنند . يكي بگه چطوري ميشه تو اين شرايط به ادرسها دست يافت . متشكرم
به نظرتون پر سرعت ترین ارئه دهندهی ADSL کدومه
من خودم صبانت دارم 1mb ولی سرعت دانلود خودش رو بکشه 400 هست
عزیز صبانت به نظر من از همه پرسرعت ترینه
بیخودی نگرد
منم صبا نت دارم از صبا پرسرعت تر ندیدم
پس چرا مال من اینجوریه
برو خدا رو شکر کن
این سرعت ها تو شهرستانها توهمه
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
خط رو رو مک آدرس ست کردن نمیتونی استفاده کنی دیگه
ما که از مخابراتیم از سرعت سرعت های اپلود سرویس 128 = 2 کیلوبایت واقعا عجب اینترنت پر سرعتی. رفتم سراغ سرویس بالاتر
512 =8 کیلوبایت سرعت اپلود اونم به زور با هزار تا نرم افزار این شد نمیدونم مرکز ما فقط اینجوری یا کلا همه جا . ولی بعضی میگن سرعت اپلودشون رو بلا بستن (خر تو خره ) مگه نه![]()
یه سوال می خوام بپرسم ا. اگه برم مخابرت بعد پیش مسئول اونجا برم و یه چک افسری بزنم زیر گوشش و با یه پورت تلفن یه طرفشو بکنم تو دهنش و یه طرف دیگشو وصل کنم تو سرور مخابرات واز مخابرات بزارم رو فیبر نوری ایا با این کار سرعت اپلودم درست
میشه اگه میشه راهنمایی کنید.
برو مك آدرس كارت شبكه اونا رو از رو سيستمش پيدا كن بزار جاي مك آدرس كارت خودت و مك اونا رو يه چيز ديگه بزار ولي طرف ديگه نميتونه به نت وصل بشه
dc هم داري؟
شما سيم كشي خونتونو يه چك كن شايد پوسيده باشه يا تيكه تيكه بهم وصل شده باشه
Last edited by starpars; 13-04-2011 at 22:09.
خوب شما ببین کدوم شرکت با 1 مگ سرعت دانلود 400 میده برو از همون بگیر
هیچ کدوم بیشتر از صبا نت نمیدن
به نظر من اول صبا نت
بعد مکث نت
بعد هم ... یواش یواش بدتر میشه وضعشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)