تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 793 از 1759 اولاول ... 2936937437837897907917927937947957967978038438931293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,921 به 7,930 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببخشید رفقا،من قبلا هم پرسیدم ولی کسی بهم جواب نداد! تا همین دو هفته ی پیش اینترنتم وصل بود(ایلام) بعد یه دفعه قطع شد،بعد از چند ساعت دوباره وصل شد و روز بعدش که دوباره(دقیقا سر همون ساعت قطعی دیروزش) قطع شد،دیگه وصل نشد دوباره!
    زنگ زدم پرسیدم،گفتن اقا منطقه مخابراتیت عوض شده،از اون روز دو هفته گذشت و من هنوز چراغ دی اس الم روشن نشد! هر چی بهشون زنگ زدم هیچ جور کمکی نمی کنن!!!
    یارو تو پشتیبانی یه سری طبقه و ردیف و اینا برام رو یه کاغذ نوشت و منم رفتم دادم یارو تو مخابرات منطقه،اونم رفت و بعد نیم ساعت برگشت و گفت برات قیچی کردم فیوزو(یا یه همچین چیزی!) و گفت برو خونه و از اینترنتت لذت ببر،
    دقیقا سه روز میگذره،ایا رانژه کردن،واقعا اینقد طول میکشه؟ دفعه ی اولی که گرفتم،واسه رانژه کردنش 2 هفته کشش دادن!
    الان هم از نقطه ضعفم که هیچوقت خونه نیستم دارن استفاده میکنن و میگن اقا باید خونه ابشی خودت که ما بریم مخابرات چک کنیم و تو بگی وصل شده یا نه!!!!
    دارن سرم کلاه میزارن؟! چرا چراغ دی اس ال روشن نمیشه؟!
    ایا با عوش کردن ای اس پی شانسی دارم که اینترنتم وصل بشه؟!

داره خودمونی میشه origami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    لای دیوار

پيش فرض

vpi پارس 0 و vci در تهران 35 و بقیه شهرستانها 59 است.

شما برای وصل شدن از طریق کانکشن باید مودم خود را bridge llc تنظیم کنید و سیو کنید.

آموزش ساختن کانکشن:
    برای شروع کار در پائین سمت چپ ویندوز دکمه Start را کلیک کنید . سپس Control Panel را انتخاب کنید .
    -Network Connection را دوبار کلیک کنید .
    - Create a new connection را کلیک کنید ، صفحه New Connection Wizard باز می شود .
    - دکمه Next را بزنید .
    - Connect to the internet را انتخاب و Next را بزنید .
    - Set up my connection manually را انتخاب و Next را بزنید .
    - گزینه Connect using a broadband ….. را انتخاب و دکمه Next را بزنید .
    در ISP Name نام شرکت یا هر نام دلخواه دیگر را وارد کنید .
    UserName خود را که از شرکت گرفته اید را وارد کنید .
    Passwordخود را که از شرکت گرفته اید را وارد کنید .( همچنین Password Confirm آنرا تکرار نمائید ) و دو گزینه پائین آن را انتخاب نموده و دکمه Next را بزنید .
    در صورتیکه می خواهید یک شورت کات از کانکشن خود را روی دسک تاپ داشته باشید گزینه Add a shortcut to this connection to your desktop را انتخاب کرده و Next را بزنید .
    حالا با زدن دکمه Finish کانکشن شما ساخته شده و می توانید در قسمت پایین با زدن دکمه Connect به اینترنت وصل شوید.
    مودم رو روی حالت bridge mode گذاشتم وگزینه bridge llc رو هم انتخاب کردم.
    همین کار رو انجام دادم و یه کانکشن هم ساختم ولی با username و password ی که isp داده نتونستم وارد بشم و هی ارور 691 که مربوط به اشتباه بودن username و password هست رو میده.
    ولی با همین username و password میتونم وارد سایت پارس آنلاین بشم و مشخصات قراردادم رو ببینم.
    پس حالا مشکل از کجاست؟؟؟!!؟؟

داره خودمونی میشه origami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    لای دیوار

پيش فرض

*****یه اتفاق عجیب*****
    من مودمم رو روی vpi=0 و vci=59 تنظیم کرده بودم و کانفیگش کردم و یه کانکشن -- طبق دستورتون درست کردم ولی با یوزر و پسورد (همونطور که تو پست قبلی گفتم) وصل نمی شدم.
    زنگ زدم isp گفتم که وصل نمیشه و ماجرا رو تعریف کردم.
    گفت که چند لحظه مودمت رو خاموش کن منم خاموش کردم و بعد از چند لحظه گفت روشن کن الآن مشکلی نداره و منم روشن کردم و راستش مشکلی نداشت و بلافاصله به اینترنت وصل شد ولی هنوز چراغ internet مودم روشن نشده و هنوز هم مودم تو حالت bridge mode هست و چیز عجیب اینجاست که وقتی وارد تنظیمات مودم شدم vpi=1 و vci=32 شده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    وقتی از این حالت درش آوردم و روی حال pppoe تنظیم و دوباره vpi=0 و vci=59 کردم و یوزر و پسورد رو وارد کردم و تغییرات رو save کردم ، گفت که vpi و vci تو اشتباه هستن !!!!!!!!!!!!!11
    حالا با همون حالت bridge mode و vpi=1 و vci=32 وصل هستم و تنها یه مشکل دارم اونم اینه که چراغ internet مودم روشن نیست.
    حالا چیکار کنم به isp خبر بدم یا نه؟؟؟؟
    Last edited by origami; 08-06-2010 at 10:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من یه مشکلی تو کانکشن بوجود اومده اگه کسی میتونه کمکم کنه
    وقتی مودم رو نصب کردم (D_link DSL-200) کانکشن ADSL رو ساختم قبلا خودش اتوماتیک کانکشن درست میکرد ولی دیگه درست نمیکنه اما من با این قسمتش مشکل نداشتم وقتی اینترنت رو قطع کردم دفعه بعدی نتونستم وصل بشم کانکشنو که پاک کردم و دوباره ساختم درست شد ولی هر مرتبه که میخوام وصل بشم باید کانکشن مجدد بسازم
    یک کپی از کانکشنم درست کردم مشکل فعلا حل شده میخواستم ببینم دلیلشش چیه؟
    اینترنت من شاتل و ویندوز رو هم تازه نصب کردم

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

*****یه اتفاق عجیب*****
    من مودمم رو روی vpi=0 و vci=59 تنظیم کرده بودم و کانفیگش کردم و یه کانکشن -- طبق دستورتون درست کردم ولی با یوزر و پسورد (همونطور که تو پست قبلی گفتم) وصل نمی شدم.
    زنگ زدم isp گفتم که وصل نمیشه و ماجرا رو تعریف کردم.
    گفت که چند لحظه مودمت رو خاموش کن منم خاموش کردم و بعد از چند لحظه گفت روشن کن الآن مشکلی نداره و منم روشن کردم و راستش مشکلی نداشت و بلافاصله به اینترنت وصل شد ولی هنوز چراغ internet مودم روشن نشده و هنوز هم مودم تو حالت bridge mode هست و چیز عجیب اینجاست که وقتی وارد تنظیمات مودم شدم vpi=1 و vci=32 شده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    وقتی از این حالت درش آوردم و روی حال pppoe تنظیم و دوباره vpi=0 و vci=59 کردم و یوزر و پسورد رو وارد کردم و تغییرات رو save کردم ، گفت که vpi و vci تو اشتباه هستن !!!!!!!!!!!!!11
    حالا با همون حالت bridge mode و vpi=1 و vci=32 وصل هستم و تنها یه مشکل دارم اونم اینه که چراغ internet مودم روشن نیست.
    حالا چیکار کنم به isp خبر بدم یا نه؟؟؟؟
    مود شما قابلیت سیو کردن چند تا کانفینگ رو داره بنابراین با کانفینگای دیگه سعی میکنه که وصل شه یا کانفینگ درست را انتخاب کنید یا
    ریست کنید و از گزینه quick start شروع کرده و تنظیمات رو وارد کرده و سیو کنید.

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------

آقا ممنون بابت جوابتون من میخوام با این مودم به Xbox Live وصل بشم هر وقت مودم خودم رو وصل میکنم از نظر وصل شدن اذیت میکنه مورد هم میدونم از مودم من هستش .

حالا شما این TP Link که گفتی 22 تومان با این قیمت کمش خوب هستش چون من مودم خودم رو 45 خریده بودم به خاطر همین میپرسم من به وایرلس بودنش نیازی ندارم فقط خروجی LAN داشته باشه با خروجی USB چون بره خودم این دو تا خروجی رو داره آیا این هم داره برم اینو بخرم ؟
    مدل 8811 خوبه ولی 8817 خوب نیست. یک خروجی لن+یک یو اس بی دوسیستم همزمان.
    به نظر من وایرلس 8901 بخرید که بعدا اگه لپتابی موبایلی چیزی خواستید بخرید بتونید باهاش به اینترنت وصل شید.

داره خودمونی میشه rahman1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام من یه مودم Zyxel بیسیم دارم
    هر کاری می کنم بصورت PPPOE نمیتونم اینترنت داشته باشم فقط بصورت Brigde می تونم داشته باشم اگه میشه کمک کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

دوستان من مودمم به روتر وایرلس USRbitic وصله و همین که ویندوز بالا میاد ، کانکت میشه .میخواستم بدونم اگه کسی با یه لب تاپ دیگه بخواد از اکانت من استفاده کنه،می تونه؟یا اصلا اگه خودم بخوام با لب تاپ دیگه ای کانکت بشم،می تونم یا باید تنظیمات خاصی رو عوض کنم؟

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

ببخشید رفقا،من قبلا هم پرسیدم ولی کسی بهم جواب نداد! تا همین دو هفته ی پیش اینترنتم وصل بود(ایلام) بعد یه دفعه قطع شد،بعد از چند ساعت دوباره وصل شد و روز بعدش که دوباره(دقیقا سر همون ساعت قطعی دیروزش) قطع شد،دیگه وصل نشد دوباره!
    زنگ زدم پرسیدم،گفتن اقا منطقه مخابراتیت عوض شده،از اون روز دو هفته گذشت و من هنوز چراغ دی اس الم روشن نشد! هر چی بهشون زنگ زدم هیچ جور کمکی نمی کنن!!!
    یارو تو پشتیبانی یه سری طبقه و ردیف و اینا برام رو یه کاغذ نوشت و منم رفتم دادم یارو تو مخابرات منطقه،اونم رفت و بعد نیم ساعت برگشت و گفت برات قیچی کردم فیوزو(یا یه همچین چیزی!) و گفت برو خونه و از اینترنتت لذت ببر،
    دقیقا سه روز میگذره،ایا رانژه کردن،واقعا اینقد طول میکشه؟ دفعه ی اولی که گرفتم،واسه رانژه کردنش 2 هفته کشش دادن!
    الان هم از نقطه ضعفم که هیچوقت خونه نیستم دارن استفاده میکنن و میگن اقا باید خونه ابشی خودت که ما بریم مخابرات چک کنیم و تو بگی وصل شده یا نه!!!!
    دارن سرم کلاه میزارن؟! چرا چراغ دی اس ال روشن نمیشه؟!
    ایا با عوش کردن ای اس پی شانسی دارم که اینترنتم وصل بشه؟!

نه رفیق درست گفتن

شما باید هماهنگ کنی یه زمانی خونه باشی که اونا از داخل مخابرات چک کنن همزمان با خودت چون باید یه سری کارا انجام بدی مث نمیدونم خاموش روشن کردن مودم، خارج کردن تلفنها از مدار و اینجور چیزا...

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------

دوستان من مودمم به روتر وایرلس USRbitic وصله و همین که ویندوز بالا میاد ، کانکت میشه .میخواستم بدونم اگه کسی با یه لب تاپ دیگه بخواد از اکانت من استفاده کنه،می تونه؟یا اصلا اگه خودم بخوام با لب تاپ دیگه ای کانکت بشم،می تونم یا باید تنظیمات خاصی رو عوض کنم؟
    شما رو وایرلس مودم سکوریتی گذاشتی؟

اگه گذاشته باشی که نمیتونه وصل بشه ولی اگه نذاشته باشی براحتی هم میتونن به اینترنت وصل شن هم تنظیمات رو عوض کنن

9. این کاربر از r4pbr4p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

من مودم level one دارم. با یک کابل تلفن بزرگ از طریق lan یک سوی کابل را به مودم وصل کردم و از طریق usb مودم با یک سیستم به نت وصل می شوم. آن سوی دیگر کابل را به لب تاب وصل کردم تا با ان هم بشه وارد نت شد. منتها مشکل اینجاست که نمیشود با هر دو سیستم به طور همزمان وارد نت شد.

برای این مشکل باید چکار کنم. ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید البته با توضیحات ساده و روان.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

اینجا آموزش نصب tp-link رو گذاشته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از کدوم شرکت سرویس میگیرید؟
    دوست عزیز مال من وایرلس نیست !
    کابلیه با USB .
    از شرکت حسابگر کرمانشاه یا همون دات تلکام تهران .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •