بچه ها پستارو چه جوري ميشه حذف كرد؟![]()
بچه ها پستارو چه جوري ميشه حذف كرد؟![]()
Last edited by eminem never dies; 24-09-2011 at 21:32.
از اول بايد ميرفتي سراغ هندسه پايه دريافت!
اگه اينم به كارت نيومد كلان بيخيال هندسه شو
نه ولي دور از شوخي كتابيه كه قدم قدم ميبرتت جلو! پله پله تا ملاقات خدا
اين ديگه كاملا مناسبه حالته
راستي بازم اون كتاب فروشيه رفتي؟؟؟
حال ميكنيا
Last edited by eminem never dies; 24-09-2011 at 21:34.
اگه یه کتاب جامع دینی مثل همگامان،سبز یا گاج یا الگو بگیرم دیگه نیازه برا ایات و روایات کتاب الگو یا گاج بگیرم؟اگه لازمه گاج یا الگو؟؟؟؟![]()
اگه جامع الگو گرفتي آيات و نكات گاج هم حتما بگير!
ولي همگامان ، خيلي سبز يا گاج ، آيات و روايات لازم نميشه![]()
خیلی ممنون از پاسختون. من از نظر تغییرات کتب درسی میگم که کدوماشون به درد کنکور 91 میخورن. اگه از دوستان کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنن لطفا![]()
واسه آموزش گسسته چی بگیرم؟؟؟تستش چطور؟؟
دیفرانسیل هنوز معلوم نیس؟؟
واسه ادبیات کلک معلم(سبز)چیه؟؟؟تو مایه های گاج سبزه؟؟
دوستان سلام
لطفا راهنمایی کنید:
کتاب فیزیک 3 رمزینه از لحاظ اموزش و تفهیم مطالب چطور کتابی هستش؟
از لحاظ تست چطور؟
فیزیک 3 زمزینه ،خوب درس داده و برای اموزش خیلی ها توصیه کرده اند.
برای تست هم ،تست خیلی سبز.در پاسخ تشریحی سوالاش درس میده و به قول بعضیا استادت میکنه.البته فیزیک 3 مبتکران به تالیف دکتر فرین کمانگر هم کتاب خیلی خوبیه ولی مثل اینکه ،خیلی سبز به تالیف احمد مصلایی بهتره.تصمیم با خودته.
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
برای گسسته ،فار گزینه ی خوبیه.شاید درسنامه هاش کم به نظر برسه ولی در پاسخ تشریحی سوالات با زبان خودمانی مطالب رو قشنگ یاد میده.
برای ادبیات هم که مبحثی باید خوند.اما برای تسلط روی کتاب درسی ،خیلی سبز فکر کنم خوب باشه. گاج سبز هم کتاب درسی رو خوب بررسی کرده .بازهم باید بیشتر بپرسی.
هومن جان .در جلد اول ،ارایه توضیح داده شده.
برای تاریخ ادبیات ،رمزینه هم شاید خوب باشه.
زبان فارسی سبز زیاد جالب نیست فکر کنم. میگن تستاش خیلی سخته و بعضی جا ها حال ادمو از زبان فارسی به هم میزنه.
برای دین و زندگی هم ،همگامان خیلی طرفدار داره.مولف :علیرضا دلشاد.(اینو گفتم که بین این همه کتاب کمک اموزشی برای دینی ،اول بری سراغ این کتاب.)
برای ریاضی پیش و فیزیک پیش برای ۱بچه تنبل با پایه ضعیف که تازه تصمیم به درس خوندن کنه چی پیشنهاد میدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)