پروفشنال بازی میکنم :d خیلی سخته ولی اگه یکم وارد باشی به pes راحته .
بالاخره نفهمیدیم چطوری خودمو بندازم زمین . هر کاری کردم نشد
پروفشنال بازی میکنم :d خیلی سخته ولی اگه یکم وارد باشی به pes راحته .
بالاخره نفهمیدیم چطوری خودمو بندازم زمین . هر کاری کردم نشد
سلام دوست عزیز
نه این چیزه عجیبی نیست .
من الان توی یونتوس دارم بازی می کنم ورنکیک من بین بازیکن ها 7.60 هست واولین نفر هستم پست من هم cf هست .
دوست عزیز همزمان اجرا نمیشه اگه عکس رو دیده باش در صفحه قبل دیگه میفهمی L1 یا R1 دیگه چی هستند اول دکمه سرعت و دکمه سویچ یعنی R1+ L1 رو میگیری بعدا" L2 v رو میگیری حتما" توپ هم باید در کنارت باشه همین
سلام
khelane عزیز جواب شما رو دادن شما باید سه دکمه ی R1 + L1+ L2 رو بزنید واین همه جا کار نمی کنه یعنی منظورم اینه که شما باید تو موقعیت هایی که خیلی حساس هستش و توی محوطه ی جریمه و یا پشتش این کار رو بکنید البته باید موقعی باشه که داور دید خوبی نسبت به بازیکن صاحب توپ نداره این کار رو انجام بدید .
این هم یادم رفت که بگم شما باید از طرف بازیکن مقابل تحت فشار باشید یا بازیکن مقابل به شما چسپیده باشه .
وای خدا چقدر باحال بود
همین اول کاری از انگلیس دعوتم کردن برای جام جهانی منم رفتم
نیمه اول که نبودم ولی دوم با پاس گل رونی یه گل به روسیه زدم
خیلی حال داد
راستی اینجری چیه ؟
همونی که a و b و c داره ؟ من a بودم چیه اون ؟
دايوينگ همه جا ميشه حتي اگه توي محوطه جريمه خودت دايوينگ كني بازي متوقف نميشه و حتي كارت زرد هم نميگيريد ولي اگه خارج از محوطه خودي هر جا كه بخواي مي توني دايوينگ كني فقط كارت زرد ميگيري اينكه دايوينگ بتونه براي خطا گرفتن موثر باشه در زمان هول دادن از پشت يا پيراهن كشيدن مي تونيد دايوينگ كنيد البته همينجوري هم هيچ تضميني نداره داور فريب بخوره
سلام حجت جان
این همون اسیب دیدن هستش اگه شما a باشید سخت اسیب می بینید اما اگه b و c باشید به ترتیب بیشتر و بیشتر اسیب می بینید .
بالاخره نگفتین بیشترین بیشترین رشد با چند تا بلاک؟در ضمن اینجوری هم اگه a باشه رشدت بیشتر از بقیه هستش.برای bوc هم به ترتیب کم میشه.
خوب بلاك هرچقدر بيشتر باشه رشد هم بيشتر ميشه ديگه بذاري روي 6 بيشترين هست البته اگه از ترينر استفاده كني و بتوني همه بلوك ها رو بذاري روي عدد 53 هر بازي تمام پارامتر هات يك واحد افزايش پيدا ميكنه و توي كمتر از 2 فصل تمام توانايي هاي شما به 99 مي رسه
تو اینجور بازی ها اصلا از ترینر استفاده نمی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)