تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 793 از 2550 اولاول ... 29369374378378979079179279379479579679780384389312931793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,921 به 7,930 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا هزار بار گفتیم ازین سایتای مزخرف میهن دانلود یا وطن دانلود استفاده نکنین . به خدا همین مطالب سایت های وارز خارجی هست میدزدن میزار رو این سرورای فکستنیشون . برید تو دنیای وارز خارجی مثل Scenedowns.com , softarchive.net , byhero.com , 300mbunited.com و یه اکانت پارساسپیس یا آپلودباز بگیرین خلاص !

من تو این مدت غیر از آپلودباز از هیچی استفاده نکردم . 1 فایل هم از سرورای دیگه نگرفتم .همشو میارم آپلودباز و از اونجا دان میکنم . 1 بار هم ندیدم داون بشه !
    من آپلود باز دارم ولی دیوانگی محض هست ازش برای تمام فایل هام استفاده کنم . من شبی 4.5 گیگ دانلود دارم . خودت می دونی 6 گیگش 2400 تومن هست . اگه قرار باشه من شبی 3 تومن بدم آپلود باز حاضری یه سرویس 128 می گیرم پولم میمونه تو جیبم و میرم از کلوپ ها می گیرم که البته نمی تونم چیز های بروزی ازشون بگیرم . راستی من یه سایت بلد بودم سرور عالی بود و مثل این لنگ نمی زد ولی فیلماش مثل این سایتی که امشب گذاشته بودم بروز نبود . از امشب از یه سایت دیگهع داون می کنم ولی فعلا باید اون فیلما که تو لیستمه رو دان کنم . سرور اون فیلما این بود :tv.onlinefa37.in

2. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کی میدونه این چه اروریه؟ هر وقت این ارور داده میشه اینترنتم عملا تعطیل میشه،اینم بگم که من فقط یه دونه pc دارم و مودمم وایرلس نیست

Last edited by urumchi; 10-07-2011 at 14:27.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

من آپلود باز دارم ولی دیوانگی محض هست ازش برای تمام فایل هام استفاده کنم . من شبی 4.5 گیگ دانلود دارم . خودت می دونی 6 گیگش 2400 تومن هست . اگه قرار باشه من شبی 3 تومن بدم آپلود باز حاضری یه سرویس 128 می گیرم پولم میمونه تو جیبم و میرم از کلوپ ها می گیرم که البته نمی تونم چیز های بروزی ازشون بگیرم . راستی من یه سایت بلد بودم سرور عالی بود و مثل این لنگ نمی زد ولی فیلماش مثل این سایتی که امشب گذاشته بودم بروز نبود . از امشب از یه سایت دیگهع داون می کنم ولی فعلا باید اون فیلما که تو لیستمه رو دان کنم . سرور اون فیلما این بود :tv.onlinefa37.in
    اون اکانتی که شما داری رپیدباز هست نه آپلودباز!!!!!!!!!
    بیخودی چرا اینقدر پول میدی به این سایتی که اینقدر گرونه؟؟ سرویس های ارزونتری هم هستن
    بهتره این پستو یه ذره با دقت بخونی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در همه سایتهایی که گفتم میتونی علاوه بر لیچ لینکهای مستقیمو بهشون بدی تا بیارن به سرور خودشون و با حداکثر سرعت و با ریزوم ازشون دانلود کنی

---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------

کی میدونه این چه اروریه؟ هر وقت این ارور داده میشه اینترنتم عملا تعطیل میشه،اینم بگم که من فقط یه دونه pc دارم و مودمم وایرلس نیست

مثل اینکه یه پی سی دیگه همزمان با تو یه آی پی مشترک دارین
    زنگ بزن به پشتیبانی اینترنت

5. این کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کدوم آی اس پی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اون اکانتی که شما داری رپیدباز هست نه آپلودباز!!!!!!!!!
    بیخودی چرا اینقدر پول میدی به این سایتی که اینقدر گرونه؟؟ سرویس های ارزونتری هم هستن
    بهتره این پستو یه ذره با دقت بخونی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در همه سایتهایی که گفتم میتونی علاوه بر لیچ لینکهای مستقیمو بهشون بدی تا بیارن به سرور خودشون و با حداکثر سرعت و با ریزوم ازشون دانلود کنی
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره ؟ ازش چقدر استفاده کردی ؟ راستی آره رپیدباز هست نه آپلودباز .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره ؟ ازش چقدر استفاده کردی ؟ راستی آره رپیدباز هست نه آپلودباز .
    من از وقتی که شناختمش دارم استفاده میکنم و همه لینکهای مستقیمو میارم رو سرور این و با حداکثر سرعت دانلود میکنم
    یه نکته ای که هست من وقتی داشتم اون پست رو مینوشتم مقدار لیچ روزانش 10 گیگ بود ولی از فردای همون روز مقدار لیچ روزانه شد 1 گیگ!! وآپلودفا هم لیچ روزانش 1 گیگ بود فرداش شد 2گیگ!!!
    سایت ساپورت شده هیپ فایل واسه لیچ هم داره اضافه میشه مثلا ایزی شیر امروز اضافه شده که با ایمیل مطلع کردن و یه ایمیل فرستاده بودن که چند تا سایتهای مشهور دیگه هم داره اضافه میشه مثل رپیدشیر

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من از وقتی که شناختمش دارم استفاده میکنم و همه لینکهای مستقیمو میارم رو سرور این و با حداکثر سرعت دانلود میکنم
    یه نکته ای که هست من وقتی داشتم اون پست رو مینوشتم مقدار لیچ روزانش 10 گیگ بود ولی از فردای همون روز مقدار لیچ روزانه شد 1 گیگ!! وآپلودفا هم لیچ روزانش 1 گیگ بود فرداش شد 2گیگ!!!
    سایت ساپورت شده هیپ فایل واسه لیچ هم داره اضافه میشه مثلا ایزی شیر امروز اضافه شده که با ایمیل مطلع کردن و یه ایمیل فرستاده بودن که چند تا سایتهای مشهور دیگه هم داره اضافه میشه مثل رپیدشیر
    من یکی می خوام روزانه 5 گیگ .این آپلودفا هم وقتی آپلود می کنم می گه You've used all Free Leech traffic today در حالی که هیچ استفاده ای نکردم ازش . راستی Remote upload دیگه چیه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

من یکی می خوام روزانه 5 گیگ .این آپلودفا هم وقتی آپلود می کنم می گه You've used all Free Leech traffic today در حالی که هیچ استفاده ای نکردم ازش . راستی Remote upload دیگه چیه ؟
    آپلودفا داره تغییرات میده واسه همین قاطی داره و همینطور آپلود باز
    ریموت آپلود همون قابلیتیه که میگم لینکهای مستقیمو بده بیاره رو سرور خودش
    از 5 گیگ 1 گیگشو هیپ فایل میده 2 گیگشو آپلودفا و 1گیگشو آپلودباز میمونه 1 گیگ که اونم میتونی از دایرکت لینک بخری که اکانت هاش خیلی ارزونه (اگه از دایرکت لینک خریدی یوزر نیم تو بده به من تا بهم یه 2 گیگ رایگان بدن به عنوان معرفی)

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آپلودفا داره تغییرات میده واسه همین قاطی داره و همینطور آپلود باز
    ریموت آپلود همون قابلیتیه که میگم لینکهای مستقیمو بده بیاره رو سرور خودش
    از 5 گیگ 1 گیگشو هیپ فایل میده 2 گیگشو آپلودفا و 1گیگشو آپلودباز میمونه 1 گیگ که اونم میتونی از دایرکت لینک بخری که اکانت هاش خیلی ارزونه (اگه از دایرکت لینک خریدی یوزر نیم تو بده به من تا بهم یه 2 گیگ رایگان بدن به عنوان معرفی)
    اگه Remote upload همون قابلیت باشه که می گی یعنی آوردن فایل به روی سرور خود که آپلودفا زده 10000 مگابایت یعنی حدود 9.7 گیگ . ولی تو می گی 2 گیگ . پس Free URL leech دیگه چیه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

اگه Remote upload همون قابلیت باشه که می گی یعنی آوردن فایل به روی سرور خود که آپلودفا زده 10000 مگابایت یعنی حدود 9.7 گیگ . ولی تو می گی 2 گیگ . پس Free URL leech دیگه چیه ؟
    ریموت آپلود یعنی آوردن فایل از لینک مستقیم بروی سرور که فقط محدودیت اندازه فایل داره
    مثلا هیپ فایل محدودیت 500 مگ هست یعنی هر فایلی که میاری رو سرور باید حداکثر حجمش 500 مگ باشه ولی هر چند تا میخوای میتونی بیاری که این محدودیت واسه آپلودفا 10 گیگ هست یعنی تقریبا بدون محدودیت

لیچ کردن یعنی مستقیم کردن لینکهای غیر مستقیم یعنی با این قابلیت میتونی از سایتهایی مثل مگا آپلود فایلهای مورد نظرتو بیاری رو سرور و با قابلیت ریزوم دانلود کنی (همون کاری که رپیدباز میکنه و دایرکت لینک هم مثل رپیدباز)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •