سلام
چرا من نمیتونم انتخاب واحد کنم
بخاطر چی؟
الانم نمیتونم وارد سایت شم میگه غلطه
سلام
چرا من نمیتونم انتخاب واحد کنم
بخاطر چی؟
الانم نمیتونم وارد سایت شم میگه غلطه
سلام
کدهاتو برام پ خ کنید ببینم قضیه چیه .
فكر نكنم چيز خاصي باشه تاريح حذف و اضافه ما هم اول زده بودن 19 هم ولي حالا شده 23 ام.
احتمالا تاريخش عوض شده
نه این بنده خدا چون ثبت نامش رو کامل نکرده بهش سیستم کد جدید و نهایی نداده و اصلا نمیتونه وارد سایت بشه .
دوستاني كه درس كارگاه عمومي 1 و2 رو پاس كردن بگن چه جور درسيه و چي كار بايد توش كرد.كاراي عملي كه توش كردين رو دقيق بگين لطفا
و اين كه اگه نريم سر كلاس استاد ميتونه حذفمون كنه يا نه؟
Last edited by ehsan_j70; 09-03-2013 at 16:17.
سلام
کارگاه چه درسی؟
دروس از و کارگاه چون تکواحدی هست غیبت دوم باید حذف کنن.
ولی در مورد کارگاهها خیلی سخت نمیگیرن.مثلا مشخص میکنن باید فلان قطعه رو بسازی
یا 6 تا قالب بزنی
به کار عملی نمره میدهند.البته بسته به اساتید داره دیگه ...
دوستان من سالي كه پشت كنكور بودم رفتم گشتم براي هر درس يه كتاب تست خوب گير اوردم و خوندم و با اين كه پايه قوي نداشتم تونستم دانشگاه قبول شم
اينجا تو پيام نور هم كه نه استادا وقت درس دادن دارن نه ما وقت رفتن به كلاس
از طرفي كتاب كمك درسي پيام نور چون تبليغ براش نميشه كسي نميشناستشون
من الان دنبال كتاب تست با پاسخ تشريحي ميگردم
از دوستان ميخوام اسم هر انتشاراتي كه ميشناسن كه كتاب كمك درسي ميده بگن تا برم يه تحقيقي دربارشون بكنم
با تشكر
سلام,
ببخشید من از کجا میتونم بفهمم کدوم استاد و کدوم کلاس مال منه؟
ببینید من انتخاب واحد کردم.
حالا نمیدونم اینایی که انتخاب کردم استاداش کی هستن و اینکه کدوم کلاس میتونم شرکت کنم؟
سلام...
اگه تازه واردید به پیام نور خوش امدید.
برای دیدین روز و ساعت و اسم استاداتون باید گزارش 101 رو از منوی ثبت نام-گزارش های ثبت نام-ثبت نام-گزارش 101 نتیجه ثبت نام دانشجو در طول ترم رو پرینت بگیرید.
CIP Academic program
A program to provide all the sample questions test field computer and information technology applied to the case of payame Noor University.
با توجه به نیاز مبرم دانشجویان دانشگاه پیام نور به نمونه سوالات امتحانات پایان ترم این دانشگاه و بعضا سردرگمی پیدا کردن و پرینت آن نیاز به برنامه ای جامع برای نمونه سوالات با رابط کاربری آسان و زیبا در پیدا کردن و پرینت نمونه سوالات و یا خواندن آن در خود رایانه ، احساس نیاز به این نرم افزار را بوجود می آورد.
نرم افزار CIP که مخفف Computer & IT Problems است به تمام این نیاز ها توجه و پاسخ داده است.
این نرم افزار 4 سری از نمونه سوالات (در صورت موجود بودن ) دروس اختصاصی و عمومی را در محیط کاربر پسند (User friendly) و زیبا فراهم کرده و بصورت رایگان برای تمام دانشجویان عزیز رشته کامپیوتر و فناوری اطلاعات این دانشگاه ارائه کرده است.
تصاویری از محیط نرم افزار
تصاویری از نرم افزار[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتوانید این نرم افزار را از لینک زیر دریافت کنید.
نکات :
برای اجرای صحیح نرم افزار به نکات زیر توجه کنید:
1 - فایل بصورت ISO قرار داده شده است که باید آن را بر روی CD رایت کنید و یا میتوانید بصورت مجازی (درایو مجازی ) و بدون رایت آن فایل ISO را Load کنید. برای آموزش چگونگی این کار به آموزش زیر مراجعه کنید.
2 - زبان فارسی سیستم باید بطر کامل نصب شده باشد. برای آموزش چگونگی نصب زبان فارسی در ویندوز های XP , 7 , 8 به این لینک مراجعه کنید .(PDF)
3 - برای اجرای نرم افزار به برنامه Adobe reader احتیاج دارید.میتوانید از لینک زیر آن را دانلود کنید.یا میتوانید به
مراجعه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)