یه توضیحی درباره ی مقایسه این دو کارت گرافیک میشه بدید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه توضیحی درباره ی مقایسه این دو کارت گرافیک میشه بدید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال اول:لپ تاپ سونی زیر یک و نیم میلیون تومان با کارت گرافیک بالا چی سراغ دارید؟
سوال دوم :لپ تاپ hp dv6-1125 وhp dv6 1199 داغ میکنن کارت گرافیکشون زیاد داغ می کنه؟ کلا زیر یک و نیم میلیون چی پیشنهاد می کنید.
لپ تاپ های sony اون هم زیر 1.5 میلیون گرافیک های مناسبی ندارند. اگر گرافیک می خواهید بهترین گزینه شما همون 1199 هستش که خوب البته داغ هم می کنه.
سلام دوباره
عزیز تو رنج 600 تا 700 شما چه پیشنهادی دارین؟
این مدل هست:
Dell Inspiron 1545
CPU: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz 2 M Cache
RAM: 2GB
HDD: 250GB+
LCD: 15.6" WXGA
VGA: 224 Intel GM45
Price: 770.000 Tomans
البته همون Acer 5738 هم مدل های مختلف داره که قیمت هاشون هم متفاوته کانفیگ هاشون هم خوبه.
سلام دوستان
میشه منو برای خرید مدل 1640 یاdell studioxps 1340
راهنمایی کنید؟ کدوم بهتره؟؟؟ شنیدم زود داغ میکنه و خراب میشه؟؟؟ برای من که کار گرافیک زیاد انجام نمیدم و حدود 2 تا 3 ساعت استفاده میکنم مناسبه؟؟؟
سلام
میشه منو یرای خرید مدل dell studioxps 1340-1640 راهنمایی کنید ؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟ شنیدم میگن زود داغ میکنه و خراب میشه. برا من که کار گرفیکی زیاد انجام نمیدم مناسبه؟؟؟؟
والا من موندم آخر سر دل بگیرم یا ایسر؟
به نظر من Acer بهتره چون کانفیگش بالاتره و دوستانی که گرفتن ازش راضی بودن.
من تا حدود 1 و 600 تا 1 و 700 ميتونم خرج كنم حالا يكم بالا تر رقت اشكال نداره !.
اهل بازي هاي با گرافيكي در حد crysis warhead نيستم ولي ميخوام كارت گرافيكمم مثل ساير مشخصات لپ تاپم قوي باشه. خودم بين 1340 و 1640 موندم.1340 رو به خاطر وزن مناسبش بيشتر ميپسندم ولي از طرفي چون يه لپ تاپي ميخوام كه حالا حالا ها برام كار كنه از داغ شدنش و كم شدن مرش ميترسم.نظر شما چيه ؟ پيشنهاد بهتري دارين؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)