تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 793 از 3745 اولاول ... 29369374378378979079179279379479579679780384389312931793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,921 به 7,930 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ما قبل اینکه آسیاتک بگیریم همه میگفتن تو روز سرعتو بالا میبندن ولی منکه 512 دارم شب که عمرا خیلی بالاتر از حدود64 بره،روزم سرعت تقریبا همینه!
    واسه همه همینجوریه؟

2. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

ممنون احسان جان واسه توضیحاتت.
    من بیشتر واسه بازی آنلاین میخوام بگیرم ( البته دانلود هم میکنم ولی حد متوسط )
    حالا موندم 2048 نامحدود برنزی بگیرم !! یا 2048 محدود شب رایگان !!! یا کلا سرعت های پایین تری !!!
    بین 2 راهی موندم.
    نظر خودم این سرویس هست : پرسرعت ( 2048 ) کیمیا 20 گیگ در ماه ( 1 تا 9 صبح رایگان ) ...... فقط میخوام ببینم تو روز اوضاعش چطوره چون روزا بازی آنلاین میکنم.
    با این توضیحات بالا که گفتم اگه دوستان هم کمک کنن واسه سرویس انتخابی حسابی شرمنده میکنن.
    Last edited by H 2 H; 07-12-2012 at 10:15.

4. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

حالا موندم 2048 نامحدود برنزی بگیرم !! یا 2048 محدود شب رایگان !!! یا کلا سرعت های پایین تری !!!
    بین 2 راهی موندم.
    نظر خودم این سرویس هست : پرسرعت ( 2048 ) کیمیا 20 گیگ در ماه ( 1 تا 9 صبح رایگان ) ...... فقط میخوام ببینم تو روز اوضاعش چطوره چون روزا بازی آنلاین میکنم.
    با این توضیحات بالا که گفتم اگه دوستان هم کمک کنن واسه سرویس انتخابی حسابی شرمنده میکنن.
    یک راهنمایی بهت میکنم
    نگا کن
    اگه شما اینترنت 2048بگیری شب سرعتش حدود 200 هست 8 ساعت هم وقت داری که متوسط دانلود میشه 6 گیگ
    حالا اگه 256 طلایی بگیری سرعت بین 60 تا 70 هست 24 ساعت وقت دانلود داری که متوسط دانلود میشه 4 گیگ
    2048 بگیری 5 گیگ 32 تومن
    256 طلایی 45 تومن
    خودت قضاوت کن
    من نامحدود خرید پشیمونم

6. این کاربر از Yashar_128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

آقا ما قبل اینکه آسیاتک بگیریم همه میگفتن تو روز سرعتو بالا میبندن ولی منکه 512 دارم شب که عمرا خیلی بالاتر از حدود64 بره،روزم سرعت تقریبا همینه!
    واسه همه همینجوریه؟
    برو خدا رو شکر کن داداش من تو شهرستان بالای 12 نمی گیرم
    بین 2 راهی موندم.
    ببین عزیزم کلا اگه بیای آسیاتک واسه بازی به مشکل برمیخوری .... پینگ من 300 ! برو صبا یا نوین نت .... یا پارس اگه زنگ بزنی پینگو واست میارن پاییین !

8. 2 کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان چرا من با Speedtest تست میگیرم منو توی کرمان نشون میده . من خودم تهرانم . مگه سرورهای آسیاتک تو تهران نیس ؟

10. این کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

بین 2 راهی موندم.

ببین عزیزم کلا اگه بیای آسیاتک واسه بازی به مشکل برمیخوری .... پینگ من 300 ! برو صبا یا نوین نت .... یا پارس اگه زنگ بزنی پینگو واست میارن پاییین !
    ممنون دوست عزیز..... سرور هر شهر بنا به سرویس دهندش فکر کنم فرق داره !!!! الان آسیا تک تو شهر ما داخل چندتا گیم نت تست کردم بین 50 تا 100 متغیر بوده که واسه بازی خوب و راضی کنندست. ,ولی واسه پارس آنلاین 300 تا 400 بوده که افتضاحه...
    دوستان یکی واسه انتخاب سرویس کمک کنه دیگه بر اساس اون توضیحاتی که اون بالا دادم
    ممنون
    Last edited by H 2 H; 07-12-2012 at 13:35.

12. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز..... سرور هر شهر بنا به سرویس دهندش فکر کنم فرق داره !!!! الان آسیا تک تو شهر ما داخل چندتا گیم نت تست کردم بین 50 تا 100 متغیر بوده که واسه بازی خوب و راضی کنندست. ,ولی واسه پارس آنلاین 300 تا 400 بوده که افتضاحه...
    دوستان یکی واسه انتخاب سرویس کمک کنه دیگه بر اساس اون توضیحاتی که اون بالا دادم
    ممنون
    دوست خوبم!
    بهترین پینگ رو در حال حاضر مخابرات داره که در شهرهای مخاتلف سرویسهای متفاوت با قیمتهای متفاوت تر ارائه میده! (دیگه بسته به شانسنته بتونی ازشون خط بالا بگیری یا نه)

نوین نت : افتضاح! من از این شرکت سرویس 512-2 مگ رو داشتم ... پینگ در بهترین حالت 250 و سرعت دانلود در ساعات رایگان زیر 60 !
    شاتل : بی خیال شو
    پارس: برای بازی انتخاب خوبی میتونه باشه
    صبانت : گرونه ولی کیفیتش خوبه
    شرکتای دیگه هم هستن که نمیدونم تو شهر شما نمایندگی دارن یا نه؟!

14. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

دوست خوبم!
    بهترین پینگ رو در حال حاضر مخابرات داره که در شهرهای مخاتلف سرویسهای متفاوت با قیمتهای متفاوت تر ارائه میده! (دیگه بسته به شانسنته بتونی ازشون خط بالا بگیری یا نه)

نوین نت : افتضاح! من از این شرکت سرویس 512-2 مگ رو داشتم ... پینگ در بهترین حالت 250 و سرعت دانلود در ساعات رایگان زیر 60 !
    شاتل : بی خیال شو
    پارس: برای بازی انتخاب خوبی میتونه باشه
    صبانت : گرونه ولی کیفیتش خوبه
    شرکتای دیگه هم هستن که نمیدونم تو شهر شما نمایندگی دارن یا نه؟!
    ممنون از دوست عزیز آقا میثم بخاطره توضیحات ..... در کل میتونم بگم کل این شرکت هارو من یه دور زدم . الان در حال حاضر مخابرات دارم که پینگش فقط صبح خوبه تا ساعت 11 که حول حوش 190 تا 240 هست بعد از ساعت 11 میره روی 300!!!! پارس آنلاین هم داشتم اونم بالای 300 بوده ..... نه که سرعتشون پایین باشه فقط پینگشون به درد بازی نمیخوره... البته شاید تو شهرهای دیگه فوق العاده باشه پینگشون... تازه جالبیش میدونی کجاست : اینه که مخابرات شهر ما اومده سرویس های نامحدودش رو برداشته و گند زده بهش...
    الان آسیا تک ( که قبلا هم داشتم ) به نظرم بهترین پینگ رو توی شهر ما ارائه میده . الان فقط انتخاب سرویس موندم که پست های قبلی رو خوندم انگار هر چی بالاتر برداری سرعت میاد پایین ؟؟؟!!!!! محدود شب رایگان بردارم ؟ یا نامحدود طلایی ؟؟ یا نامحدود برنزی ؟؟
    خودم سرویس 2048 کیمیا 20 گیگ در ماه ( 1 تا 9 صبح رایگان ) مد نظرمه !! ولی مشورت با دوستان بهتره .
    Last edited by H 2 H; 07-12-2012 at 13:52.

16. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برو خدا رو شکر کن داداش من تو شهرستان بالای 12 نمی گیرم!
    پس این کیا بودن که میگفتن روزا سرعتو بالا میبندن!
    شایعه بوده یا بازارگرمیه از رو منظور؟

18. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

پس این کیا بودن که میگفتن روزا سرعتو بالا میبندن!
    شایعه بوده یا بازارگرمیه از رو منظور؟
    منظورم شب بود داداش ...شرمنده ... البته روز هم 512 برنزی که من دارم بالا 50 60 نمیره !

20. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •