سلام
من فونت زر بدون هیچ پسوند و پیشوندی را می خواستم
من خودم یک فونت زر دارم اما «ی» را جدا می نویسد می خوام ببینم مشکل از فونت من است یا ....... فکر کنم قبلاً اینطور نبود
سلام
من فونت زر بدون هیچ پسوند و پیشوندی را می خواستم
من خودم یک فونت زر دارم اما «ی» را جدا می نویسد می خوام ببینم مشکل از فونت من است یا ....... فکر کنم قبلاً اینطور نبود
دوستان چند وقته وقتی مثلا چند فایل ورد رو باز کردم وقتی از یکی به یکی دیگه میرم و برمیگردم به اون ورد قبلی، میبینم که پریده به اول صفحه اول.
مشکل از کجاست ؟
این فایل رو ببینید به کارتون میاد؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی همونی شد که میخواستم میشه بگید چه جوری اینکارو کردین ؟ من هر کاری کردم نتونستم
یک دنیا سپاس دوست گرامی
با سلام
چگونه می توان در ورد 2007 مثلاً کلید میانبری تعریف کرد که با فشار این کلید یک کلمه در برنامه تایپ شود. مثلا با فشار ctrl +5 کلمه "ایران" تایپ شود.
بوسیله ماکروها میتونی اینکارو بکنی :
از منوی VIEW گزینه MACRO رو بزن و سپس گزینه record macro رو بزن .
نوع ماکرو رو روی گزینه keyboard بزن ....
توی قسمت press new key کلیک کن و مثلا ctrl+5 رو بگیر ... بعد از اینکه دکمه assign رو زدی و close کردی در کنار نشانگر موس یه علامت نوار میاد ( یعنی الان ورد آمادست که یاد بگیره باید چکار کنه !) ... حالا کلمه ایران رو تایپ کن ... حالا دوباره از منوی VIEW گزینه MACRO رو بزن و سپس گزینه Stop recording رو بزن... تمام ...
حالا هر وقت ctrl+5 رو بزنی ایران رو تایپ میکنه
خواهش می کنم,کاری نکردم !!!
Insert>Blank Page
درخواست فونت !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما ...
سلام
بله حق با شماست اما به خاطر سوال زیر اینجا پرسیدم مرسی از شما
یک سوال دیگر داشتم
من موقع تایپ نمی دونم چه کلیدی را می زنم که یکدفعه ابزار track change ظاهر می شود ؟
2- چطور باید غیرفعال بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)