تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 793 از 2365 اولاول ... 29369374378378979079179279379479579679780384389312931793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,921 به 7,930 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

[QUOTE=ali reza 222;7098248]شما میتونی 1450 پایونیر بگیری.[/QUOTE

همه از این مدل دارن ،
    اگه بخوام یه مدل بالا تر بگیرم چی؟ حدود قیمتشو هم اگه میشه لطف کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض باندی که کمبود ساب رو جبران کنه

سلام وخسته نباشید.من دنبال باندی هستم که تا حدودی کار ساب رو انجام بده.البته خودم میدونم که این امر محاله ولی بهر حال باندها قدرت کوبش متفاوتی دارند.لطفا باندی را معرفی کنین که تا حد کمی هم که شده کمبود ساب رو بتونه جبران کنه.ممنون از لطفتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام.ما اگر مجبور باشیم بین باند و ساب و کامپونت دو تا رو انتخاب کنیم بهترین پیشنهاد شما ترکیب کدام با کدام است.اول کیفیت سپس کمیت.تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام بچه ها ميخواستم يه پخش بگيرم مثل هميشه از دوستان ميخوام كمك بگيرم ..ممنون ميشم اگه چند دقيقه وقت بزاريد و يه ذره كمكم كنيد..مرسي

ماشين 206 هست..ميخوام كم كم يه سيستم معمولي جمع كنم..الان ميخوام يه پخش بگيرم ترجيحا(يعني %100 ميخوام پايونير باشه) صداي بيس قوي داشته باشه..تا انشاالله ماه بعد باند و ماه بعدش يه امپلي بگيرم..حالا ميخوام ببينم تو اين قيمت ميتونم يه پخش خوب بگيرم كه USB هم داشته باشه؟و بتونم بعدا ارتقاش بدم(از نظر باند و ..) اگه آره چي رو شما پيشنهاد ميديد و قيمتش چنده و موقع خريد به چي توجه كنم..مرسي
    دوستان نظر من اين هست ..به نظرتون انتخاب خوبي هست يا نه مثلا كنوود يا يه مدل ديگه از همين برند پايونيير بهتره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونجور كه گفتم ميخوام بيس قوي داشته باشه..ولي بعضيا ميگن صداي پايونير تيز...راهنمايي كنيد
    Last edited by soheil_julio; 13-07-2012 at 07:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.ما اگر مجبور باشیم بین باند و ساب و کامپونت دو تا رو انتخاب کنیم بهترین پیشنهاد شما ترکیب کدام با کدام است.اول کیفیت سپس کمیت.تشکر
    سلام ساب وکامپ از لحاظ کیفیت عالی هستش ولی یه مقدار هزینتون بیشتر میشه .چون کامپ معمولا یه امپ می خواد ساب هم یه امپ.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام وخسته نباشید.من دنبال باندی هستم که تا حدودی کار ساب رو انجام بده.البته خودم میدونم که این امر محاله ولی بهر حال باندها قدرت کوبش متفاوتی دارند.لطفا باندی را معرفی کنین که تا حد کمی هم که شده کمبود ساب رو بتونه جبران کنه.ممنون از لطفتون
    سلام
    شما میتونی دی ال اس 1073 بگیری که به قول حمیدخان هیولای بیس هست.البته یک آمپ خوب هم نیاز داره.

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

من co609 بستم بیسش کوبش خوبی داره در کنارش کیفیت صدای خوبی میده ، صدا تو ولوم بالا تحت هیچ تنظیم اکولایزری بهم نمی ریزه منتها آمپتون باید کم کم 120 وات rms خروجی بده ، ناشین اگه 206 باشه که خیبی عال مییشه ، باز تو ال 90 با اون حجم صندوق بزرگش داره خوب جواب میده

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

امپ ندارم.باند پایونییر چطوره؟؟قبلا داشتم.خیلی ازش راضی بودم.اگه پخش پایونییر بگیرم چی؟
    آمپ بستگی به باندت داره که 80 واته آمپ 6500 پایونییر فک کنم بد نباشه 60 وات خروجی داره ، پخش پایونییر رو موافق نیستم اگه بودجه کمتر می خوای بذاری بجای 8016 پخش 7016 بردار فقط بلوتوث نداره که بهتر!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

تو تمام پلن های سیستم های صوتی یه ست کامل شامل موارد زیر میشه
    پخش
    آمپ برا باند و کامپوننت
    باند (کواکسیال)
    کامپوننت
    آمپ برای ساب
    ساب

دو راه دارید بنظر من:
    1) باند کواکسیال (یه کواکسیال فدرتی و بیس دار مثه 1073 یا co609 باعث میشه حجم صدا و بیس صداتون خوب شه) + کامپوننت (برای درب جلو) که کیفیت و دیتیل صدای شما رو ساپورت میکنه.
    2) باند کواکسیال + ساب باکس

صدا سلیقه ای است... که من با مورد 1 موافقم که تو آینده ساب با آمپش اگه صدا راضیتون نکرد میتونید کامل کنید
    Last edited by fazmanbob; 13-07-2012 at 12:08.

10. 2 کاربر از fazmanbob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    پخش خشابی فول برای ال 90 چی سراغ دارید که جی پی اس کامل هم داشتهباشه و فول باشه با کیفیت بالا و قیمت لطفا حدودی
    برای 405 هم همینطور لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •