تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 793 از 2403 اولاول ... 29369374378378979079179279379479579679780384389312931793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,921 به 7,930 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

داداش گلم این یه شوخی بود آخه بعضی ها که خودشون کارمند شاتل می یان اینجا توهم دارن ماها هممون کارمند اندیشه هستیم یا فامیلشون هستیم کافر همه را به کیش خود پندارد
    ما جسارت خدمتتون نکردیم قربان شما سرورین
    آقای alves عزیز من منظورم کل بچه های فروم نبود خودت می دونی منظورم کی بود و داری با اینکارا حاشا می کنی و به همه ربطش می دی
    دیروز در مورد قیمت ها اومدی یه چیزی گفتی بعد که متوجه شدی اشتباه کردی حرف رو عوض کردی و تو صحبت هات همش با طعنه و توهین صحبت می کنی به خاطر همین من فکر کردم که ارتباطی با اندیشه داری
    لطفا همه بچه های فروم رو جمع نبند و در مورد موضوعاتی که می گم صحبت کن
    والا ما که پدر کشتگی با کسی نداریم داریم اینجا مطلب می زنیم و از سرویس ها صحبت می کنیم
    هرکسی دوست داره می تونه هر انتخابی که خواست انجام بده ، فقط با اینکار حرص همو در میاریم اونا هم پولشو می گیرن
    من فکر می کنم همیشه رقابت به نفع همه ماست
    خودت ببین این رقابت فقط تو رشته و شهرهای دیگه اوضاشون خرابه و حسرت اینترنت مارو می خورن
    همه این شرکتها فقط به فکر منافع خودشون هستن و اصلا براشون اهمیتی نداریم ، باور کنین اینجا چون رقابت زیاده شرکتها سرویس خوب می دن وگرنه اوضامون مثل شهرهای دیگه خراب بود ، حالا ازین حرفام می تونین نتیجه خوبی بگیرین

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بچه ها این یعنی چی ؟ میشه واسم یکم توضیح بدید :

اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 6 گیگابایت در ماه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها این یعنی چی ؟ میشه واسم یکم توضیح بدید :

اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 6 گیگابایت در ماه
    512 Kbps يعني سرويست سرعتش حداقل 64=8/512 خواهد بود حداقل سرعتت 64 مي شه حالا يه شركت ممكنه بيشتر از اين بهت سرعت بده يكي هم ممكنه كمتر سرعت داشته باشه در مورد 6 گيگ هم بايد بگم در طول يك ماه بيشتر از 6 گيگ نمي توني استفاده كني و اگه ترافيكت تموم شد اينترنتت قطع مي شه و يا بايد دوباره تمديد كني يا بايد ترافيك بخري

4. این کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان . میخوام مدممو عوض کنم و یه wireless بگیرم. چه مدمیو توصیه میکنید؟ واز کجا بگیرم که ارزون تر تموم شه واسم!

داره خودمونی میشه SasY.King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

7. 4 کاربر از SasY.King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان تو وضعیت فعلی بیام اندیشه به نظرتون کار درستیه یا نه - اخه این شاتل دیگه شورشو در اورده نه سرعت داره - نه پینگ - همه ی سایت هایی که یکم ازشون دانلود میکردم هم سرعتشونو کرده 20 کیلوبایت دیگه داره حالمو بهم میزنه -من دانلود انچنانی هم نمیکنم خیلی دانلود کنم میشه هفته ای 4 گیگ !! - اندیشه مرکز 4 - 128 - محدود چطوره ؟ وضعیت پینگ و سرعت ؟! - - ممنون - لعنت به شاتل

داره خودمونی میشه iNSANE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام چقدر باهوشن بعضی ها اینجا همه کارمندای اندیشه هستن بجز ...... که کارمند شاتل نیست آقایان به ترتیب jabrasink,armin punisher,horezam,farshid civil,djaghamajid,kavehmech,phonix live,insane,foa,mehdihamed همه تو اندیشه کار می کنن دوستان من تو سایت شاتل پیدا کردم لطفا همه برن ببینن اینم لینکش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی جالبه اسم سرویس اکو افیس و هیچکی نگفت شبانه اش رایگان نیست اینم یه بازی بود که هدفش سرکار گذاشتن بچه های فروم بود یه بار دیگه جمله قبلی رو تکرار می کنم
    یه بار می شه به یه نفرو فریب داد یه بارم می شه همه رو فریب داد ولی همیشه نمی شه همه رو فریب داد
    متاسفم متاسفم متاسفم
    مرسی آلوز عزیز،
    فقط نمیدونم چرا تا الان حقوقمون رو ندادن، بخدا زندگی سخته..! حیفه این همه کار که داریم میکنیم!

بزن به افتخارش، چه اندیشه چه شاتل چه پارس چه غیره...، همه بیاین بزنیم به افتخار خودمون و این تاپیکی که داره میشه 800تا.

اگه نزنی بی معرفتی کردی..!

آلوز جان خودت اولی رو شروع کن تا بقیه هم به ترتیب بیان وسط.

با سپاس،
    یاسر

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز اندیشه خط 4 روزانه 90-120 پینک 250-450 (بسته به سروری که پینک بگیری) یعنی مثلا اگه اهل بازی آنلاینی دوهفتست که پینک اندیشه تو سرور های اکراینی از 220 شده 400 که ضدحاله اساسی هست ولی تو سرور ایران پینک 40 هست که عالیه!
    پینک گوگل هم 200-220 هست 
    شبانه سرعت 30-40 در ساعات ابتدایی شب و در ساعات ابتدایی صبح هم سرعت میره بالا
    پینک شبانه هم ولش کن

11. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

12

دوست عزیز اندیشه خط 4 روزانه 90-120 پینک 250-450 (بسته به سروری که پینک بگیری) یعنی مثلا اگه اهل بازی آنلاینی دوهفتست که پینک اندیشه تو سرور های اکراینی از 220 شده 400 که ضدحاله اساسی هست ولی تو سرور ایران پینک 40 هست که عالیه!
    پینک گوگل هم 200-220 هست
    شبانه سرعت 30-40 در ساعات ابتدایی شب و در ساعات ابتدایی صبح هم سرعت میره بالا
    پینک شبانه هم ولش کن

منظورتون از اینکه ولش کن یعنی پینک افتضاه میشه ؟!! سرعت دانلود شبانه هم از 40 بالاتر نمیره ؟میشه یه تست از روز و یه تست از شب بزارید ؟!! ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بیا اینم یه آی دی ام تست و پینگ تست ماله همین الآن! ایشالا که دیگه دس ا سره ما برداری دادا! اما نگیر این سرویسو! اصلا سرویس خوبی نی جییییزه

این دیگه چه سرویسیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
    ماله شرکته دگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Aria Rasana کجاست دیگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •