تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 793 از 1635 اولاول ... 2936937437837897907917927937947957967978038438931293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,921 به 7,930 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه abera's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

من یه دوربین آماتوری پاناسونیک ZR3 دارم که خیلی ازش راضی بودم تا اینکه چند روزی یه دوربین NIKON D90 که از انواع SLR است به دستم رسید. حالا می فهم اون دوربین آماتوری که داشتم یه اسباب بازی مسخره ای بیشتر نبود. حتی مدلهای پیشرفته تر دوربینهای کامپکت مثل سری G کنن یا حتی سری های SX همگی اسباب بازیهای مسخره ای هستند.
    به عزیزانی که قصد خرید دارند و به عکاسی علاقه دارند توصیه می کنم دنبال این مدلهای بیخودی نرن، با خیال راحت برن یه SLR بخرن و حالشو ببرن. دوربینهای کامپکت و سوپر زوم هر قدر هم امکانات خوبی داشته باشند اما در مقابل SLR ها ، آشغال به حساب میان. من همین چند روز که با D90 کار کردم ، یه عکسهای خفنی گرفتم که عمرا نمیشه با دوربینهای معمولی گرفت. واقعا نویز SLR ها در بیشتر موارد در حد صفره و سرعتی که دارند برای عکاسی طبیعت خیلی عالیه. توی تاریکی عجب عکسهای تمیزی میگیره.
    اولا مبارک باشه.
    بعدش این مدل حرف زدن اصلا درست نیست و کسی که به هنر عکاسی علاقه و شناخت داشته باشه از کلمه آشغال استفاده نمیکنه. مثل این میمونه که یه نفر پول خرید پراید داشته باشه و شما بگید چون نمیتونی بوگاتی بگیری سرتو بذار بمیر . شما که اطلاعت کامل ندارید به روحیه دوستانی که علاقه به عکاسی دارند و بودجه دوربین حرفه ای رو ندارند لطمه میزنید.اینجا عکسهای زیبایی از دوربینهای کامپکت دوستان هست که اگه به شما اسم دوربینو نگن محاله شک کنید که با slr گرفته شده.

2. 6 کاربر از abera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

اولا مبارک باشه.
    بعدش این مدل حرف زدن اصلا درست نیست و کسی که به هنر عکاسی علاقه و شناخت داشته باشه از کلمه آشغال استفاده نمیکنه. مثل این میمونه که یه نفر پول خرید پراید داشته باشه و شما بگید چون نمیتونی بوگاتی بگیری سرتو بذار بمیر . شما که اطلاعت کامل ندارید به روحیه دوستانی که علاقه به عکاسی دارند و بودجه دوربین حرفه ای رو ندارند لطمه میزنید.اینجا عکسهای زیبایی از دوربینهای کامپکت دوستان هست که اگه به شما اسم دوربینو نگن محاله شک کنید که با slr گرفته شده.
    درسته که پراید و بوگاتی خیلی تفاوت قیمت دارند اما فرق SLR و کامپکت تو قیمت اونقدرها نیست. مدل های ارزون SLR حدود 400 -500 تومن با کامپکتها تفاوت دارند و تفاوت کیفیت عکس زمین تا آسمونه. برای کسی که واقعا بخواد عکاسی حرفه ای کنه این تفاوت قیمت چشمگیر نیست و به کیفیت عکسش می ارزه.

4. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

این عکسها تو سایت کنن یا شرکتهای دیگه هست که برای تبلیغه و کلی نور پردازی شده تا عکسه خوب در بیاد. وجود رنگ زیاد در سوژه هم خیلی به این قضیه کمک کرده . شاید برای آماتورها این عکسها خیلی جالب و با کیفیت باشه ولی برای من اصلا جالب نیستند. بخصوص اون عکسهای پرتره . هنوز تا SLR فاصله خیلی زیاده. این دوربینهای کامپکت نویزشون خیلی بالاست و تو نور کم و سوژه متحرک عکسهاشون افتضاحه. کامپکت ها اصلا در حد و اندازه مقایسه با SLRها نیستند.
    استاد عزیز چه فرقی میکنه که واسه تبلیغه یا واسه چیزه دیگه مهم اینکه اون عکسها رو با اون دوربینها گرفتن
    اگه اون عکسها خوب نیستن پس اگر امکان داره یه چنتا عکس خوب که با اون دوربین حرفه ای تون گرفتی بذار ببینیم تا معنی عکس خوب رو بفهمیم و
    ما مبتدیها هم یه چیزایی یاد بگیریم
    اینکه دوربینهای SLR از کامپکت بهتره که چیزه جدیدی نیست که هی تکرار میکنید
    اینو همه میدونن

معلومه یه دوربین یک میلیون تومنیه یک کیلویه 20 یا 30 سانتی از یه دوربین
    200 یا 300 تومنیه 150 گرمیه 3 سانتی بهتره
    ولی اندازه وقیمت چطور؟
    بنظر من اگر کسی تونست با دوربین کامپکت یه عکسهایی تو اون مایه های عکسی که گذاشتم بگیره اونموقع بره دنبال یه دوربین حرفه ای
    وگرنه کسی برای شروع بره یه نیکون D90 بگیره بنظر من پولش رو دور ریخته

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

. برای کسی که واقعا بخواد عکاسی حرفه ای کنه این تفاوت قیمت چشمگیر نیست و به کیفیت عکسش می ارزه.
    Last edited by vvc; 28-01-2011 at 17:52.

6. 4 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این عکسها تو سایت کنن یا شرکتهای دیگه هست که برای تبلیغه و کلی نور پردازی شده تا عکسه خوب در بیاد. وجود رنگ زیاد در سوژه هم خیلی به این قضیه کمک کرده . شاید برای آماتورها این عکسها خیلی جالب و با کیفیت باشه ولی برای من اصلا جالب نیستند. بخصوص اون عکسهای پرتره . هنوز تا SLR فاصله خیلی زیاده. این دوربینهای کامپکت نویزشون خیلی بالاست و تو نور کم و سوژه متحرک عکسهاشون افتضاحه. کامپکت ها اصلا در حد و اندازه مقایسه با SLRها نیستند.
    می خواستم دکمه نقل قول رو بزنم اشتباها تشکر رو کلیک کردک خیلی به خودت نگبر
    تا حالا کسی رو مثل شما ندیدم که ابنطور مغزتون رو قفل کردین رو دوربینهای high end و به بقبه دوربینها می گین آشغال
    از دید شما در دنیای تصویر برداری دیجیتال دو پدیده وجود داره 1- dslr فوق حرفه ای 2 - آشغال
    حتما کسایی هم که پدیده دوم رو می خرند همه آشغال خرند نه؟
    مخصوصا کشته این جمله ات هستم
    "شاید برای آماتورها این عکسها خیلی جالب و با کیفیت باشه ولی برای من اصلا جالب نیستند"

8. 5 کاربر از amir hezarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شايد بشه گفت كه 80% خريداران دوربين كاربرهاي معمولي هستند كه يا بلد نيستن با دوربين كار كنن يا علاقه اي ندارن كه خودشون رو درگير پيچيدگي هاي دوربينهاي حرفه اي كنند براي اين نوع كاربر دوربينهايي ساخته ميشه كه نياز به تنظيمات خاص نداره و كافيه كه دوربين رو به سمت هدف بگيريد و بعد از فوكوس و تنظيم رنگ و نور خودكار توسط دوربين عكس بگيريد به اين نوع دوربينها Point And Shoot گفته ميشه كه اكثر كامپكتها و سوپر زومهايي كه دربارشون بحث ميشه جزء همين گروهند.

هميشه داشتن كيفيت بالا دليل بر انتخاب دوربين نيست . ممكنه دوربيني كيفيت بسيار بالايي داشته باشه ولي كار با اون سخت باشه و بدرد كاربر معمولي نخوره تو دوربينهاي كامپكت هم دوربينهايي با كيفيت عكس خوب داريم كه قيمت بالايي دارن و حتي حرفه اي ها هم علاقه دارن كه يكي از اونها رو در كنار دوربين حجيم ، سنگين ، پيچيده و گران قيمتشون داشته باشن ( G12 , S95, LX5, XZ-1)

10. 5 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

شايد بشه گفت كه 80% خريداران دوربين كاربرهاي معمولي هستند كه يا بلد نيستن با دوربين كار كنن يا علاقه اي ندارن كه خودشون رو درگير پيچيدگي هاي دوربينهاي حرفه اي كنند براي اين نوع كاربر دوربينهايي ساخته ميشه كه نياز به تنظيمات خاص نداره و كافيه كه دوربين رو به سمت هدف بگيريد و بعد از فوكوس و تنظيم رنگ و نور خودكار توسط دوربين عكس بگيريد به اين نوع دوربينها Point And Shoot گفته ميشه كه اكثر كامپكتها و سوپر زومهايي كه دربارشون بحث ميشه جزء همين گروهند.

هميشه داشتن كيفيت بالا دليل بر انتخاب دوربين نيست . ممكنه دوربيني كيفيت بسيار بالايي داشته باشه ولي كار با اون سخت باشه و بدرد كاربر معمولي نخوره تو دوربينهاي كامپكت هم دوربينهايي با كيفيت عكس خوب داريم كه قيمت بالايي دارن و حتي حرفه اي ها هم علاقه دارن كه يكي از اونها رو در كنار دوربين حجيم ، سنگين ، پيچيده و گران قيمتشون داشته باشن ( G12 , S95, LX5, XZ-1)
    و البته SX210 و HX5 که من هر دوتاشون رو دارم

12. 3 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بسه دیگه ادامه ندید

14. 4 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

وقتی یه چند وقت با SLR کار کردم دیگه اصلا نمی تونم با اون کامپکت اسباب بازی که داشتم کار کنم. اون لذتی که SLR بهم میده قابل مقایسه با کامپکت (اسباب بازی) نیست.

16. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

وقتی یه چند وقت با SLR کار کردم دیگه اصلا نمی تونم با اون کامپکت اسباب بازی که داشتم کار کنم. اون لذتی که SLR بهم میده قابل مقایسه با کامپکت (اسباب بازی) نیست.
    دوست گرامی شما بهتره تفاوت ها رو بشناسید و به علم و آگاهی خودتون در مورد عکاسی و تجهیزاتش اضافه کنید بجای اینکه اینطور صحبت کنید .

من و بسیاری از افرادی که DSLR داریم همگی از یک دوربین کامپکت به عنوان دوربین بکاپ اول یا دوم استفاده می کنیم . خود بنده هنوز دوربین FUJI S9600 دوست داشتنی خودم به عنوان دوربین دوم رو دارم و استفاده هم می کنم ( البته این دوربین SLR Like هستش ) .

من شدیدا توصیه می کنم شما به دانسته های خودتون توی این زمینه توجه بیشتری داشته باشید چون کسی که فرضا یک کنن 5 دی مارک دو با لنز 24-105 بخره به قیمت 3.500 هم اگر آگاهی و علم عکاسی و ادیت نداشته باشه ، اصلا عکسهای خوبی با دوربینش نخواهد داشت ... ( کادر های بسیار بد ، نقاط طلایی رعایت نشده ، سوژه های خارج از فوکوس ، نورهای آور یا آندر اکسپوز و . . . )

شاد باشید و اگر DLSR دارید امیدوارم با مطالعه بیشتر ، عکسهای زیبایی ثبت کنید .

18. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

بابا حرفه ای
    دستت که راه افتاد یه چنتا عکس بذار ببینیم
    شاید ماهم این اسباب بازیهارو انداختیم دور یه وام گرفتیم و یه دوربین دست دومه SLr گرفتیم
    موفق باشید منتظر عکسهاتون هستیم

20. 4 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •