این سیستم روی بیشتر گوشی ها هست من روی 5700 . 3120 . n70 . n73 . n72 . iphone این گوشی ها تست کردم و کار میکنه.
این سیستم روی بیشتر گوشی ها هست من روی 5700 . 3120 . n70 . n73 . n72 . iphone این گوشی ها تست کردم و کار میکنه.
من با نصب برنامه و تم مشکل دارم، وقتی می خوام نصب بکنم یه ارور میده" مجوز منقضی شده" با تغییر تاریخ هم درست نمیشه
سلام
ورژنش اینه
ر 03.27
12-04-07
rm-230
nokia 5700 (20.01
شما باید اپ کنی چون مال من این مشکلو نداره و ورژن 03.83.1 هست باید اپ دیت کنی البته وایسا بقیه اساتید هم نظر بدن.
با سلام
گوشيم يك كم مشكل داشت فلشش كردم . تو سايت نوكيا آخرين ورژن 5700 (با توجه به عدد پشت باتري) 3.8 بود حالا بعداز فلش 5.11 است . اين مشكلي ايجاد نميكنه ؟؟!
بعد از فلش بعد از اجراي Voice Comment گوشي ريست ميشه !!
اگه ميشه منو راهنمائي كنيد
ممنون
دوست عزيز من سيم كارت ايرانسل اعتباري خرديم ولي هر كاري مي كنم نمي تونم با اين كدي كه گفتي به اينترنت متصل بشم. در واقع وقتي اين كد رو مي زنم گوينده مي گه شماره در شبكه موجود نمي باشد.
طرف پروداکت کدو عوض کرد، بعد آپ کرد. منم آپ کردم. ولی مشکلی که شما داریو ندارمو. ولی کیفیت صدای فلش پلیر کم شده.بعد از فلش بعد از اجراي voice comment گوشي ريست ميشه !!
عزیزان من این گوشی رو دارم میخوام بفروشم قیمت دست دوش چنده یعنی چند از من میخرن.هدفونش رو گم کردم.باتریش هم اصل نیست اصلیه بنده خدا نترکید شانس اورد.
جواب بدید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)