این بازی چون فقط تو live عرضه شده و نیاز به 1600 تا microsoft point هم داره درصد کسانی که مخصوصا تو ایران اون رو بازی کردن خیلی پایین اورده
چون هم به gold و هم خط adsl و هم هارد نیازه
نمیدونم حالا شاید دوستانی تو این تاپیک گرفتن بازی رو
این بازی چون فقط تو live عرضه شده و نیاز به 1600 تا microsoft point هم داره درصد کسانی که مخصوصا تو ایران اون رو بازی کردن خیلی پایین اورده
چون هم به gold و هم خط adsl و هم هارد نیازه
نمیدونم حالا شاید دوستانی تو این تاپیک گرفتن بازی رو
یه سوال elite فقط فالکون داره؟
ببین داداش بزار خیالتو راحت کنم.ساخت ایکس باکس مثل ساخت سالاد میمونه.
قطعاتو میریزن تو ظرف هم میزنند و در نهایت هر مدل ایکس باکسی با هر مدل و نوع قطعات ساخته میشه
ودر آخر لوازم جانبی مثل سسی میمونه که خودت طعمشو انتخاب میکنی بسته به حجم جیبت داره.
کلاس آشپزی نبودااااا!!!!!![]()
سلام دوست عزيز...
مدل هاي بر متفاوت هست ... شما يه چند مدتي صبر كنيد ميتوني با برد جاسپر هم بخريد....
موفق باشي
يا حق
عجب جوابي !!!كلي خنديديم به مايكروسافت
![]()
بچه ها من ميخوام X باز كنم يكم تميزش كنم اين لينكي كه Samgun داده خرابه چيكار كنم ؟؟
http://rapidshare.com/files/258462242/__1570___1605___1608___1586___1588____1576___1575_ __1586____1705___1585___1583___1606__Xbox360___158 .html
بعدش جوري هست كه خودم بتونم ؟؟ نزنم داغونش كنم :دي
چه جوری میشه اپ دیت کردش تا فیلم ریپ نشون بده؟
همین صفحه قبل رو میخوندید بد نبود
باید وصل بشید به live و codec مربوط رو دانلود کنید
دوست عزیز.این پیغام رو فقط بار اول که یه دیسک بازی کال آف دیوتی رو گرفتم داد و روی دستگاه هم تا 60 و خورده ای درصد می رفت و این پیغام رو می داد.من رفتم پس دادم و یه بازی دیگه گرفتم.
ولی حدود یه هفته است که همین بازی رو گرفتم.کامل روی دستگاه نصب شد و تمومش کردم.
این پیغام رو بعد از ارور دیسک قابل خوندن نیست به من نداد.موقعی که می خوام بازی کنم اول گزینه play from hard disk یا یه همچین چیزی رو می زنم و بعد انیمیشن گذاشتن دیسک میاد و بعد دیسکش رو می ذارم و خودش محو می شه و می ره داخل بازی!
یعنی با این تفاسیر دستگاه من تبدیل شده هستش؟![]()
می خواستم بدونم جاسپر و فالکون دقیقا چه فرقهایی با هم دارن و ایا از نظر performance هم تفاوتی دارن یا نه.
راستش من متوجه نشدم شما چی گفتی ؟
منظورتون از انیمشین گذاشتن دیسک چیه ؟ چون من همچین چیزی ندیدم
برای این که بفهمید دستگاتون update شده یا نه همونطور که گفتم باید یکی از بازی هایی که از H.A.W.K.S به این سمت اموده رو بگیریو اگه اجرا کرد UP شده
مثلا جدیدترینش همین ufc یا coj
نه از نظر کارایی فرقی ندارن و فقط از نظر cooling که jasper به خاطر این که هم gpu و cpu اون 65 نانو شدن خنک تر کار میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)