سیم کارت رایگان تا پایان سال!!!!!!
سیم کارت رایگان تا پایان سال!!!!!!
سروش جان ایرانسل هنوز 1 سالو چند ماه است که اومده ولی همراه اول 14 سال یه خورده ای صبر داشته باشید
اگه به غیر از ایرانسل هر اپراتور دیگه ای هم بود نمی تونست توی عرض 1 سال کل کشور رو با کیفیت عالی زیر پوشش ببره
همین 230 شهری رو که عرض 1 سال و خورده ای زیر پوشش برده خودش کلیه
سلام... يه آدم نامرد از خدا بي خبر گوشيم رو دزديد... هنوز سيم كارت ايرانسل روشه. هيچ مدلي نميشه پيگيري كرد؟؟؟؟؟؟؟هر چي زنگ ميزنم يا جواب نميده يا قطع ميكنه!!!!!!.....
نمي دونم شما از اين Gprs و ام ام اس چه خيري ديديد. والا من هردوتاي اين سيم كارت ها رو دارم مدتي بود كه سيم كارت همراه اولم فقط زنگ مي خورد و حتي يه تماس هم باهاش نمي گرفتم همش ايرانسل بود چه براي اس ام اس و چه تماس. اصلا خريد ايرانسل براي اون دو خصوصيت كه اول گفتم بود. اما تا حالا من هنوز نتونستم حتي يه ميل هم باهاش چك كنم. فقط بعضي وقتا به زور گوگل رو باز مي كردم!! اونم كه قيمتش سر به آسمون ميزد! دلمون خوش بود به اس ام اس رايگان كه اونم ماليده شد. حالا هم موندم اعتبارش تموم بشه تا به قبرستان تاريخ بسپارمش. اين چند روزه كه طرحم تموم شده و نتونستم دوباره ثبت نام كنم فهميدم كه واقعا چقد تعرفه هاش گرونه. سر هم دو دقيقه باهاش صحبت كردم و 10 تا هم اس ام اس دادم كه شدن 15 قسمت ولي حدود 1300 تومن خرج شده. اين واقعا نامرديه.
حامد جان شما برای استفاده از اینترنت ایرانسل حتما باید از برنامه opera mini یا برنامه های مشابه این استفاده کنی تا هم صفحات به راحتی باز بشن و هم هزینه خیلی کمتری برات داشته باشه. در مورد mms هم که ایرنسل از همون اول با mms اومد ولی قطعش کردن!
اين دعارو روزي هزار بار بخونين و هزار تا از اونو به هزار نفر بدين شايد يه فرجي شه
کسی نگفت! طرح 3 دقیقه 30 دقیقه تو زمستون هم هست؟؟؟
نه دیگه این طرح نیست
من که یکی از مخالفان این طرح بودم
اپراتور اول آغاز شد Gprs عمليات نصب تجهيزات
غفاريان ،رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران گفت : عمليات نصب تجهيزات تكنولوژي Gprs روي شبكه اپراتور اول تلفن همراه آغاز شده است و پيش بيني مي شود تا پايان سال جاري اين سرويس مورد بهره برداري قرار گيرد. وي افزود : تعرفه استفاده از اين سرويس هنوز نهايي نشده و در مرحله بررسي و كارشناسي قرار دارد. غفاريان گفت : قرارداد راه اندازي سرويس Gprs قطعي شده و پيمانكاران آن در صدد تهيه و تحويل تجهيزات مربوطه هستند. وي با تاكيد بر اينكه يكي از كاربردهاي تكنولوژي Gprs استفاده از سرويس Mms است ، تصريح كرد : ارايه سرويس Mms منوط به تدوين آيين نامه آن است . مشتركان اپراتور اول براي استفاده از اين سرويس بايد آن را در سيم كارت هاي خود فعال كنند. اين سرويس به صورت آزمايشي در محدوده شركت ارتباطات سيار اجرا شده است.
سلام دوستان من کاملا با طرح های جدید ایرانسل موافقم کلا ما ملت ایرانی بعد از یه مدتی که یه چیز ی بهمون مجانی میدن بعد قطعش میکنن ناراضی میشیم من هم دولتی دارم و هم ایرانسل Gprs تا بستون بسیار عالی بود ولی توی طرح پائیزه واقعا داغون شده بود مخصوصا با طرح ناموفق 2 روز مجانی در هفته من کلا میل ها و مسنجر و حتی وب گردی رو با گوشی انجام میدم ولی تو طرح پائیزه به زور صفحه باز میشید طرح زمستونه روش کار کارشناسی شده (یه کم هم بزارید شبکه نفس بکشه ) و کیفیت فدای کمیت نشه مخابرا 14 ساله داره پول عوازش آبونمان میگیره هیچکی دادش در نمیاد حالا که طرح ها برای یه مدت کوتاه تعلیق شده همه هوار و دادو بیداد راه انداختن احتمالا طرح های بهاره باید جذاب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)