اقا سلام كسي اين لندكروزر توي جبه هاي جنگ هست رو ندااره البته اون مدل جديدترش من بلوپرينتشو دارم كسي درستش مي كنه؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اقا سلام كسي اين لندكروزر توي جبه هاي جنگ هست رو ندااره البته اون مدل جديدترش من بلوپرينتشو دارم كسي درستش مي كنه؟
سلام بچه ها
ببخشید من سئوالم رو جای نادرست می پرسم.
برای ادیت فایل امیج وایس سیتی باید چه کنیم؟
چون همش می گه حجمش خیلی بیشتره
بچه ها
یه ماشین دان کردم و همه ی کارهایی که گفته بود رو انجام دادم
حالا چه طور می تونم پیداش کنم؟
میتونی جای یه ماشین که زیاد توی شهر میچرخه جایگزین کنی مثلا voodoo تا راحت پیدا بشه اگه هم نشد برنامه اش هم دارم
امروز بعد مدتت ها از بن در امدم دیگه هم نمیام توی این انجمن فقط این پست جنبه اموزشی برای دوست عزیزم بود
سلام
اسم ماشینی که دانلود کردین رو به Stretch تغییر بدین(هر دوتا فایل)بعد جایگزین همین ماشین یعنی Stretch کنید بعد وارد بازی بشین و رمز KRIJEBR رو تایپ کنید ماشین خودش از بالا میفته پایین![]()
1- توی readme نوشته اول باید فایل های txd و dff رو replace کنیم که کردم.
2- فقط col edit رو نتونستم کارش رو انجام بدم؛ توی دستورالعمل دوم همینقدر متوجه میشم که میگه : از col edit استفاده کنید و فایل (مثلاً oceanic.col) رو با یکی از فایل های آرشیو replace کنید - که نمیدونم چطوری. یعنی وقتی col edit رو اجرا می کنم دقیقاً باید چه کارهایی رو انجام بدم؟ اگر کسی بلده راهنمایی کُنه، ممنون میشم.
Last edited by mili_k; 08-10-2010 at 06:58.
دوستان در کدوم صفحه آموزش مولتی بازی کردن سان آندریاس داده شده؟
ممنون
با سلام خدمت همه دوستان...گل گلاب...عرق بیدمشک
برای دانلود ماشین و سیو و ترینر و ... برای هر نوع GTA به سایت زیر مراجعه کنید:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش شما اگه میتونی و تو کار gta خبره ای جواب پست قبلی من رو بده
دوست عزیز نیازی به معرفی سایت خارجی نیست و تقریبا همه این سایت ها رو حفظ هستند الان بنده خودم یکی از بهترین طراح های ماشین سایت جی تی ای گاراج المانی شدم ضعیف ترین ماشینم اینه
کلا منظورم اینه اینجا همه حرفه ای هستند نیازی نیست سایت هزار سال پیش رو معرفی کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)