اقای amol75 حرف شما درست.خواهشا اینفد هی تکرار نکنید.روی مخی ها...
ول کن داداش ریدن تو اینترنت زغالی بی صاحب ما.انوقت تو هم هی میای میگی ثابت شده و تعییر نمیکنه.خودمون هم میدونم لااقل تکرار کن.یه حرف امیدبخش بزن(شدیم عین این روانی های جدید)
اقای amol75 حرف شما درست.خواهشا اینفد هی تکرار نکنید.روی مخی ها...
ول کن داداش ریدن تو اینترنت زغالی بی صاحب ما.انوقت تو هم هی میای میگی ثابت شده و تعییر نمیکنه.خودمون هم میدونم لااقل تکرار کن.یه حرف امیدبخش بزن(شدیم عین این روانی های جدید)
دوست عزیز تشکر بابت اطلاع رسانی
روتر های شرکت و نرم افزار ها به مشکل کوچکی برخورد کردند که ان هم در حال بررسی است
و به امید خدا بر طرف می شود
شما که گفتی تا آخر هفته الان که آخر هفته شده دوباره مسئولین طلب صبر و شکیبایی کردن ازمون؟
یعنی این صبر و شکیبایی تا کی باید تمدید بشه؟
متاسفانه از بدشانسی ای که آوردم امروز آخرین روز سرویس ماه قبلمه و باید همین امروز تمدید کنم!
حالا موندم با این اوصاف کدوم سرویس رو بگیرم
الان 256 نامحدودم...سرعتم رسیده به 25 و اصلاً با این اوصاف اینترنت برام معنا نداره
نمیدونم چه سرویسی بگیرم...
مسئولین فحش خورشون ملسه
با این صبر و شکیبایی که همه جا هی تکرار می کنن (از اوپراتور تلفن و صدای ضبط شده ــش تا فروم های مختلف) فقط دارن با اعصاب کاربرها بازی می کنن
الان حدود 10 روزه که سرعت شده مثل دیال آپ ، مخابرات هیچ احترامی برای مشتری قائل نیست ، شاتل داشتم sms میداد میگفت فردا شب فلان ساعت ممکنه اختلال توی سرعت داشته باشیم ولی مخابرات ....
هیچ پاسخ قطعی هم در رابطه با رفع این مشکل داده نمیشه واقعا متاسفم
پشتیبانیش میگه به ما گفتن این هفته ، این هفته هم که نشد شما تا هفته بعد هم صبر کن
من که اگه تا چند روز دیگه اینجوری باشه برمی گردم به شاتل ، بیخود نیست که چند سال تو کشور رتبه برتر isp رو کسب کرده.
عزیز من هنوز تا ساعت 24 روز جمعه خیلی مانده است....
کمی بیشتر تحمل کنید.
هیچی بابا یه کارمندشو آوردن اینجا فک کردن ما خلیم صب کنین صب کنین مگه ما کی هستیم یه بار سرعت میره400یهبار میر8 چند روز قطع بود اصلا اینا با خودشون درگیرن نمی دونن چیکار کنن
حالا میگه صبر صبر
512نامحدود بگیر هم دانلود رو60و70 هستش هم وبگردیش عالیه
3 روز با دیال آپ بیا الان که سرعتا فرقی ندارن باصرفه ترم هست
این چند روز رو تمدید نکن
منم نامحدود داشتم تا 19 این ماه شارژ داشتم که 7 روز مونده بود فکر کردم نامحدود ها رو اینطور کردن رفتم محدود خریدم سرعت هیچ فرقی نکردن
پس بین سرویس های نامحدود و محدود فرق گذاشته نشده هر دو ثابت هستن و فقط سرعتای سرویس 128 با 256 با 512 و.....با هم فرق دارن و این فرق سرعت در نامحدود و محدود یکسان هست
یعنی شما 512 حجمی بخری یا نامحدود هر دو سرعت 50 رو بهت میدن
پس شنبه میشه درسته؟
شنبه هم که تعطیل هست
البته اگر قولتون درست باشه ما مشکلی نداریم
چون ما انقدر از قول ها شنیدیم که دیگه این حرف ها.........
یعنی این حرف شما درسته شنبه سرعت بالای 200 میره درسته؟
Last edited by hossein 1994; 07-08-2013 at 11:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)