خوب چند تا پست اینجا حداقل میخوندین یا حرف ما باور میکردین که گفتیم داغونه!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب چند تا پست اینجا حداقل میخوندین یا حرف ما باور میکردین که گفتیم داغونه!!!!
متاسفانه وقتی این تاپیک را پیدا کردم کار از کار گذشته بود امروز روز اول بود اما از 8 صبح تا 9 شب زده 3 گیگ استفاده کردی --دانلود داشتم اما نه این قدر دیگه --
من در حال حاضر 8 مگ 1 ماه 16 گیگ گرفتم اما خطم روی های وب بیشتر از 4 مگ جواب نمیده
شما کدو م سرویس را پیشنهاد میکنید که بصرفه باشه --
![]()
Last edited by alijigari; 23-08-2014 at 20:49.
منم 8 مگ دارم بزور 6 مگ میکشه. علاوه بر خطمون تجهیزات های وب هم داغونه. ببینید ایرادای های وب پشتیبانی ضعیف حجم دزدی و کوچکترین ایراد از خودشون میگن مقصر شمایی خطتت ایراد داره یا مرکز مخابراتت داغونه اونوقت خط و براتون پایین تر میبندن. من اگر مرکزمون محدودیت پورت خداشت تا حالا تخلیه کرده بودم.
الان بدجور داغونه شما 8 مگ گرفتید بالاترین سرعت دیگه خودتون حدس بزنید.8 مگ شبانه نداره. شما اگر خطت نمی کشه 1 مگ بگیرید شبانه هم داره اما تو سرعت فرقی نداره های وب پهنای باند کم اورده و بدتر هم خواهد شد.
الان نمیدونم روی 4 یا 6 گذاشته -- ظهر حدود 40 دقیقه 10 بار پروفایلم را عوض کرد و هر دفعه ما تست میکردیم و سرعت دانلود را بهش میگفتیم تا اخرش بهترین حالت که میشد را برام گذاشت -- روی خط من اصلا adsl2+ جواب نمیده فقط حالت g.dmt جواب میداد --
برای شما روی چه حالتی قرار داده ؟
اما با پارس انلاین قندشکن ک--ی--ر---و سرعتش خیلی پایین بود اما با های وب خیلی بهتر هست
برای من هم gdmt هستش. اتفاقا برای من چیز ش کن ها سرعتش پایینه اکثرا مسدود میشن.
یک حالت دیگه هم د اشت که g.dmt.lite برای من بیشتر از یک مگ روش جواب نمیداد --ظهر روی g.dmt. بود که روی 4 مگ بیشتر جواب نمیداد ---حالا دیدم روی g.dmt.bis هست که تا 6 مگ جواب میده
مدول gdmt lite برای همه همینه از اسمش معلومه. به هر حال هر مودی که رو خطتون جواب میده بزارید باشه.
جدا" های وب چرا این جوری شده ، تو این چند سال تا حالا اینقدر داغون نشده بود،شانس آوردم شاتلم دارم، خودتون مقایسه کنید ، ساعت 1 شب مقایسه دو تا اینترنت های وب و شاتل:
پینگ داحلی با های وب :
پینگ داخلی با شاتل :
همین الان پاشون رو از روی سیم برداشتن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرعت با خارج هنوز خیلی کمه ولی به همینم راضی ایم ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو اون یکی پاشون رو هم از روی اون یکی سیمه بردارند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)