من اینه صحنه رو زنده دیدم خیلی خفن بود توپ آرومی بودا ولی چون به ناحیه حساس سرش خورد بیهوش شد آبمولانس و ...... ریختن یه دفعه زمین پر دشداشه شد
خلاصه نیم ساعتی شد
بله
خير
من اینه صحنه رو زنده دیدم خیلی خفن بود توپ آرومی بودا ولی چون به ناحیه حساس سرش خورد بیهوش شد آبمولانس و ...... ریختن یه دفعه زمین پر دشداشه شد
خلاصه نیم ساعتی شد
هافبک ملیپوش الاهلی گفت: من به شخصه امیدوارم نبودم که بتوانیم در بازیهای آسیایی خوش بدرخشیم زیرا از ابتدای فصل تیم با مشکلات زیادی مانند مصدومیت بازیکنان و تغییر و تحولات زیاد و در سطح مربیگری مواجه بود. گفتگوی مهرزاد معدنچی را با ایپنا، در ذیل بخوانید:
* چرا اینقدر جام باشگاهها را بد شروع کردید؟
- من از ابتدای این بازیها اصلا خوشبیانه به موفقیت الاهلی نگاه نمیکردم زیرا از ابتدای فصل تیم شرایط مطلوبی نداشت و من به شخصه مطمئن نبودم که بخواهیم این بازیها را خوب شروع کنیم. از ابتدای فصل لیگ امارات شرایط بدی داشتیم و تعداد مصدومان زیاد تا قبل از شروع بازیها باعث شد که نتوانیم موفق عمل کنیم. تیم ما تا حالا 4 مربی عوض کرده که همین در عدم نتیجه الاهلی خیلی مؤثر بوده است. بنابراین من به شخصه برای موفقیت در بازیهای آسیایی خوشبین نبودم و میدانستم کار سختی پیش رو داریم متأسفانه در بازی با السد نمیدانم چه اتفاقی افتاد که ما در 7، 8 دقیقه 3 گل خوردیم و بعد با 5 گل مغلوب این تیم شدیم بنابراین تماشاگران ما حق داشتند که اینطوری ناراحت شوند و اعتراض کنند.
* قبول داری که 9 گل خورده در 2 بازی آمار بسیار بدی برای الاهلی است؟
- بله قبول دارم. علت آمار بعد ما در 2 بازی به خاطر این است که ما در هر بازی با مصدومیت مدافعان مواجه هستیم حتی در بازی با السد 2 بازیکن برزیلی را به علت مصدومیت در اختیار نداشتیم.
* فکر میکنی با استعفای مربی مشکل الاهلی حل شود؟
- به هر حال وی مربی بزرگی بود و دوست نداشت با نتایج بد با آبرویش بازی کند حتی وی قید پولش را زد و استعفا داد اما فعلا تا آنجا که خبر دارم با استعفای وی موافقت نشده است.
* در بازی با السد سانتری که روی دروازه این تیم کشیدی به گیجگاه بازیکن حریف اصابت کرد و کم مانده بود جانش را از دست بدهد از آن لحظه صحبت کن.
- در آن لحظه خودم حال عجیبی داشتم وقتی توپ ارسالی من به گیجگاه او برخورد کرد 6، 7 دقیقه نفسش بالا نمیدهد. در آن دقایق خیلی ناراحت بودم و نمیدانستم باید چه کار کنم. همه ترسیده بودند و به زمین ریخته بودند حتی یکی از بازیکنان السد به زمین نشسته بود و بر سرش میزد و گریه میکرد وقتی این صحنهها را میدیدم فکر کردم که آن بازیکن واقعا تموم کرده و فقط صلوات میفرستادم که حالش خوب شد.
* یعنی آنقدر وحشتناک بود؟
- بله خیلی صحنه بدی بود. دندانهای بازیکن ضرب دیده به هم قفل شده بود و بعد از 10 دقیقه حالش جا آمد. بعد از بازی به همراه یکی از مسئولین به عیادتش رفتم و بسیار خوشحالم که زنده ماند.
* با این تفاسیر و این نتایج ناامیدکننده باید الاهلی را حذف شده بدانیم؟
- نمیشود از حالا گفت که ما حذف شدیم در گروه ما الهلال تیم بسیار قدرتمندی است در فوتبال امکان هر اتفاقی است و امیدوارم که بتوانیم صعود کنیم.
* راستی 4 نماینده ایرانی در این بازیها را چطور دیدی؟
- تیمهای ایرانی نسبت به پارسال پیشرفت خیلی خوبی داشتند و این بازیها را خوب شروع کردند. هر 4 تیم در بازیهای اول موفق بودند و مساوی بیرون از خانه سپاهان هم بسیار خوب بود اگر آنها در بازی سوم بتوانند خوب نتیجه بگیرند حتم بدانید که به دور بعدی صعود خواهند کرد.
* گویا استیلآذین برای فصل آینده خواهانت شده است؟
- در این مورد نظری ندارم زیرا هیچ اطلاعی ندارم. استیلآذین تیم بسیار قدرتمندی است که مدیر خوبی مانند آقای هدایتی دارد وی با مدیریتی که داشت توانست تیمش را در اولین سال حضور در لیگ برتر به جایگاه بالایی برساند و این تیم را به عنوان یک مدعی جدی در لیگ مطرح کند. اما در حال حاضر من بازیکن الاهلی به شمار میروم و باید تا آخرین روز به تعهدم با این تیم پایبند باشم و فعلا درست نیست راجع به تیمهای دیگر فکر کنم.
* اگر این قضیه در آخر فصل وجود داشته باشد دوست داری به لیگ ایران برگردی؟
- چرا باید دوست نداشته باشم؟ اما اجازه بدهید آخر فصل در این خصوص نظر بدهم زیرا فعلا با الاهلی قرارداد دارم.
* پرسپولیس چطور؟
- تا حالا با هیچ تیمی صحبت نکردم حتی قضیه استیلآذین را از شما میشنوم. پرسپولیس تیم بزرگ و پرطرفداری است و همانطور که بارها اعلام کردم تیم محبوب من به شمارمیرود اما تا این لحظه هیچ تیم ایرانی با من برای فصل آینده مذاکره نکرد.
۲۱ اسفند ۱۳۸۸کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
افشاگری یک روزنامه سیاسی در خصوص جنجال روز؛
حقیقی از شاکردوست خواست برای استقبالش به فرودگاه بیاید
اتفاقاً دایی پیشتر، با نادیده گرفتن رفتار حقیقی در فرودگاه مهرآباد همین پسر را تهییج کرده بود. بازیکنی چون او وقتی پس از بازی با شاهین بوشهر، از هنرپیشه زنی که با او رابطهای نزدیک و دوستانه داشت خواست تا برای استقبالش به فرودگاه مهرآباد بیاید چرا دایی به فکر اصلاح رفتار دروازهبان تیمش نیفتاد؟
روزنامه جوان در صفحه ورزشی آخرین شماره این هفته خود که امروز روی دکه آمده، دست به افشاگری و همچنین حملات تندی نسبت به علیرضا حقیقی دروازه بان جوان و خوش چهره و قامت پرسپولیس کرده و با پیش کشیدن موضوع رابطه وی با الناز شاکردوست بازیگر سیما و همچنین حملاتی نسبی به این بازیگر، هر دو را محکوم نموده و خواستار برخورد مسئولان پرسپولیس در عوص حمایت چشم بسته از رفتار این بازیکن شده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک؛ روزنامه جوان که بیشتر حوزه سیاسی در آن پررنگ تر است و به یکی از نهادهای خاص ارتباطات نزدیکی دارد، در صفحه ستون صفحه 17 شماره 3082 خود که پنجشنبه روی دکه قرار گرفت با بیان برخی مسائل و جزئیات در خصوص روابط علیرضا حقیقی دروازه بان خوش چهره پرسپولیس و الناز شاکردوست بازیگر خوش چهره سینما جهت اثبات این رابطه، ضمن عدم اعلام موضع در خصوص بحث ازدواج این دو، روابط دو شخص را به چالش کشیده است و به ریشه یابی این قبیل اتفاقات پرداخته است.
این روزنامه در این خبر تحلیلی با ادبیاتی تند و نسبت دادن عناوینی همچون "رفتار وقیحانه"، "ناهنجاری رفتاری" و "ضد رفتار" به حقیقی، مدعی شده این دو اگرچه ازدواج نکردهاند اما روابطی صمیمانه تر از دو غریبه داشتهاند و حتی شاکردوست به استقبال این بازیکن در فوردگاه آمده است (!) و در همین راستا خواستار برخورد جدی با این بازیکن توسط حبیب کاشانی و علی دایی مدیرعامل و سرمربی پرسپولیس شده که با بستن چشمهایشان بر روی این مسائل، باعث دامن زده شدن به این اتفاقات شدهاند! در متن خبر تحلیلی روزنامه جوان چنین آمده است:
«داستانی که امروز روی خط خبرگزاریها و صفحات روزنامهها رسانهای شده است، چقدر پیش از آنکه از بستر خانوادگی باشگاه پرسپولیس بیرون بزند مورد توجه و در کانون دید مربیان و مدیران باشگاه بود؟ این سؤال را باید روی سینی شیکی گذاشت و جلوی علی دایی و حبیب کاشانی قرار داد که مدعی فرهنگسازی در فوتبال و رفتار پدرانه با بازیکنان شان هستند.
چه کسی در تاریخ یک دهه اخیر پرسپولیس بیش از حبیب کاشانی مدعی فرهنگسازی در مجموعه پرسپولیس بوده؟ آیا اویی که خوب میداند وقتی بازیکنانش از رختکن بیرون میروند چه جملاتی در مورد او یا اعضای کادر فنی میگویند، چه روابطی با مدیرعامل گذشته دارند و در چه روزهایی با واسطهها و مدیران برنامه خود برای انتخاب تیم آینده قرار و مدار میگذارند، از این واقعیت روشن که دروازه بان تیمش با چه کسی به سالن سینما میرود مطلع نبود؟
آیا حبیب کاشانی که میدانست فلان هافبک تیمش پس از بازی با راه آهن، با عباس انصاری فرد تماس داشته و او را در دفتر کاریاش ملاقات کرده از اقدام وقیحانه دروازه بان تیم خود اطلاعی نداشت؟ رفتار حقیقی بیشک وقیحانه است. علی دایی را به یاد آورید که دقایقی پس از پیروزی در دربی، در واکنش به رفتار هنجارشکنانه علیرضا حقیقی در قبال یک مسؤول حراست ورزشگاه آزادی و البته با شیث رضایی، خطاب به خبرنگاران گفت: ما باید به او کمک کنیم تا خود را اصلاح کند... .
اتفاقاً دایی پیشتر، با نادیده گرفتن رفتار حقیقی در فرودگاه مهرآباد همین پسر را تهییج کرده بود. بازیکنی چون او وقتی پس از بازی با شاهین بوشهر، از هنرپیشه زنی که با او رابطهای نزدیک و دوستانه داشت خواست تا برای استقبالش به فرودگاه مهرآباد بیاید چرا دایی به فکر اصلاح رفتار دروازهبان تیمش نیفتاد؟
آیا دایی تنها حاضری بود که ندید دروازهبان تیمش به شکلی زننده کنار یک هنرپیشه سینمایی ایستاده و با او گفت و گویی صمیمانهتر از یک غریبه دارد؟ آیا دایی و کاشانی که مدعی اصلاح امور فرهنگی هستند همان روز که علیرضا حقیقی سعی داشت با این ضدرفتارش دروازهبان دیگر تیم را خطاب قرار دهد و او را حتی در امور شخصی عقبتر از خود بداند، نباید همان شب در فرودگاه تهران اقدامی برازنده میکردند؟
داستان تکذیب روابط نزدیک حقیقی و الناز شاکردوست که هیچ کدام نه در ورزش و نه در هنر ستارهای قابل اعتنا هستند، خنده دار به نظر میرسد. نه فقط بازیکنان پرسپولیس که حتی مسافرانی که آن شب در فرودگاه مهرآباد حضور داشتند و البته تماشاگرانی که برای دیدن فیلم به خانه سینما رفته بودند نیز به خوبی به یاد میآورند این دو چگونه دوشادوش هم راه میرفتند و از یکدیگر دور نمیشدند.
این که شایعه ازدواج این زوج حقیقت دارد یا نه بحثی است مجزا از محور این مقال. امروز باید به این اندیشید که چرا حبیب کاشانی سعی نکرد ناهنجاری رفتاری بازیکنی که هرگز نتوانست به لحاظ اخلاق و رفتار در پرسپولیس شاخص شود را اصلاح کند. چرا دایی هر بار از این هنجارشکنیهای او دفاع کرد و کوشید با جملاتی شعارگونه همه را برای کمک به او دعوت کند؟ حقیقت داستان حقیقی این است که او پرسپولیس را نه برای موفقیت در ورزش که برای شهرت خود میخواهد و البته کمکهای دایی و کاشانی نیز او را در رسیدن به هدف نچندان سالمش کمک میکند!»
اگرچه هنوز باشگاه پرسپولیس در خصوص این خبر که پس از پرده برداری از این رابطه توسط یکی از سایتها، جنجال آفرین شده موضع گیری نکرده و حقیقی و شاکردوست نیز سکوت کردهاند اما قطعاً در صورت عدم وجود مستنداتی پیرامون این ادعاهای سنگین نزد روزنامه جوان که از پشتوانه قابل توجهی در بسیاری از بخشها برخوردار است، به زعم کارشناسان حقوق این مطلب قابلیت پیگیری حقوقی از روزنامه مذکور را خواهد داشت. با این وجود باید دید حقیقی در قبال حملات تند این روزنامه که درگیری حقیقی را در زمین فوتبال نیز به این ماجرا مرتبط کرده همچون شاکردوست سکوت خواهد کرد یا برای اعاده حیثیت از این نشریه هم شاکی خواهد شد.
۲۰ اسفند ۱۳۸۸کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبریک به همه آبادانی ها از جمله خودم![]()
دایی که اون موقع مربی نبود که برای باخت تیم مسولیتی داشته باشه؟توجه شما رو به مصاحبه دایی بعد از باختن در برابر بحرین سال 2002 جلب میکنم ، ایران که بازی رو باخته بود ، حالا بهانه دایی رو ببینید
فکر میکنم خیلی موثر باشه برای بازیکنای حرفه ایببینید ما با توپ ادیداس بازی کردیم توپ بحرینی ها نایک بود ، توپ مثل بادکنک بود، برای همین باختیم (واقعا تاسف داره )
درسته که پنالتی ای که به نفع تراکتور گرفت ، مشکوک بود ولی صحنه ی قبل از اون که رو کرار خطا کردند و داور هم به کرار کارت نشون داد صد در صد پنالتی بود .
والله من چون ورزشگاه بودم از دور احساس کردم پنالتی نبود یا شاید هم بود دقیق نمیتونم نظر بدم باید از تلوزیون ببینم به هر حال خیلی چسبید انصافا کل دقایق توپ رو تراکتور داشت تو زمین میچرخوند برد کاملا حقش بود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)