تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 792 از 1805 اولاول ... 29269274278278878979079179279379479579680284289212921792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,911 به 7,920 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب مهندس عرض سلام دارم
    حجمهايي كه از ما در ساعات دانلود رايگان حدود دوماه پيش خورده شد كي قراره بهش رسيدگي بشه؟
    بعدش كه سيستم گلد نت بهم ريخت و ديگه معلوم نشد چي به چيه چون همه دانلودها رو زدن تو قسمت محاسبه شده
    ولي من از اون موقع عكس گرفتم و تو كامپيوترم دارم كه ازم حجم كم كردين 2030 كه هم اصلا زنگ زدن بهش بي فايده س
    انگار به اين بنده هاي خدا پول ميدين كه فقط بيان بشينن از ماها فحش بخورن و نفرين بشنون هيچي حاليشون نيس
    سرعت دانلود شبانه هنوز براي ما طلايي ها افتضاحه شما قول رسيدگي داده بودين
    برای حجم شماره پیامک شود بررسی میکنم
    ولی سرعت ها شبانه اصلاح شده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عرض کردم که طلایی (2 مگ) است یعنی در طول روز و شب باید 256 باشد ولی شب ها به محض شروع ساعت رایگان به زیر 90 می رسه!

3. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من سرعت شبانه ام از 15 بالاتر نمیاد طرح هم 6 ماهه تو کمپین عید نوروز خریدم اون موقع که داشتید میفروختید باید میگفتید نه الان
    طلایی 2 مگا
    نقره ای 1مگاه . برنزی 768 کیلو

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

لطفا یه طرحی مثل فشفشه های وب راه بندازید برای کسانیکه میخوان .تا روزها که پهنای باند آزادتره با سرعت بالاتر بشه دانلود کرد.
    لطفا این وضعیت پشتیبانی رو درست کنید حدود 30 دقیقه تو نوبت بودم برای یه پسورد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_Y2K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

طلایی میبایستی شب 250 کیلو بایت باشه
    طرح اشنای خانواده باید چند باشه؟شبانه؟
    قبلا تا چند روز پیش تقریبا سرعت خوب بود 100 تا 150کیلوبایت هر شبی متفاوت بود ولی الان به محض اینکه ساعت یک بامداد میشه سرعت میاد ثابت روی 60
    چرا؟

7. این کاربر از hamid_Y2K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

عرض کردم که طلایی (2 مگ) است یعنی در طول روز و شب باید 256 باشد ولی شب ها به محض شروع ساعت رایگان به زیر 90 می رسه!
    ببینید تو همین تاپیک بارها گفتم اینترنت adsl بصورت اشتراکی 1 به 8 به فروش میرسد اینکه روز سرعت ها خوب هست عرض باند خالی بوده و میتوانید از آن استفاده کنید ولی شب همه رایکانها مشغول به دانلود میشن و ضریب اشتراک افزایش میابد و اینه که مشکل سرعت پیدا میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

لطفا یه طرحی مثل فشفشه های وب راه بندازید برای کسانیکه میخوان .تا روزها که پهنای باند آزادتره با سرعت بالاتر بشه دانلود کرد.
    لطفا این وضعیت پشتیبانی رو درست کنید حدود 30 دقیقه تو نوبت بودم برای یه پسورد!
    چشم حتما درست میشه ظرف 45 روز از این تاریخ سعی میکنیم 70 درضد بهبودش بدیم تا تاریخ 92/10/23
    دوستان ساعت 10 شب خدمت میرسم
    فغلا شب خوش

10. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه X-FeaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقای مهندس لطفا یک طرحی برای ما که بازی آنلاین می کنیم و نیاز به پینگ ثابت و کم داریم با کشور اروپایی در نظر بگیرین.

سرعت دانلودش اصلا مهم نیست فقط پینگش خوب باشه. خیلیا تو ایران دنبال همچین چیزی هستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببینید تو همین تاپیک بارها گفتم اینترنت adsl بصورت اشتراکی 1 به 8 به فروش میرسد اینکه روز سرعت ها خوب هست عرض باند خالی بوده و میتوانید از آن استفاده کنید ولی شب همه رایکانها مشغول به دانلود میشن و ضریب اشتراک افزایش میابد و اینه که مشکل سرعت پیدا میشه

چطور تا یک ماه قبل شبها همه تقریبا نسبت به الان راضی بودن اون موقع هم ضریب اشتراک 1 به 8 بود--- الان 2 هفته است طرح طلایی افتضاح شده تعداد زیادی هستند که سرعتشون راس ساعت 1 بامداد میشه بین 7 تا 10 کیلو بایت بعد شما اصلاح کردید

بعضی روزها هم که دی ان اس ها تون هم خرابه --------وقتی سرعت ظرف 4 ثانیه از شروع دانلود سریعا سقوط میکنه و فیکس میشه روی 7 تا10 یعنی چی ؟ یعنی ما محدودیم ضریب اشتراک 1 به 100

یعنی شما فقط هر چند شب پهنای باند رو زیاد می کنید (
    هر چند شب یک منطقه) تا کمی از عصبانیت ما کم بشه باز روز از نو

ما که ببو گلابی نیستیم ------خداییش تو خونه شما فرزندان شما همچین مشکلاتی دارن ؟

کاش ما از شما درخواستی نمی کردیم قبلا در شرایط بد تا 40 50 میرفت ---------هی نگید شماره بدید بررسی میشه

-شما ساعت 1 بامداد تشریف بیاورید فقط 2 الی 3 نفر طلایی خوبند بقیه از مجبوری می روند می خوابن

Last edited by rtmreza; 29-11-2013 at 19:55.

13. 7 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سرعت های شبانه سرویس ها متناسب با هزینه هر مشترکی تصحیح شده است
    با سلام خدمت شما

طرح بنده هم کمپین نقره ای (1 مگابیت )یکساله هست که چندین شبه در بازه رایگان به حدی محدود شده که باز کردن یک صفحه چندین دقیقه طول میکشید،چه برسه به اینکه بخوایم دانلود کنیم(میانگین سرعت دانلود 10 کیلوبایت)

شبا که رایگان میشه،حداقل سرعت قراردادی سرویس رو در اختیارمون بزارید!

جناب جعفریان!شما که میفرمایید پهنای باند با یه ضریب اشتراکی بین مشترک ها شیر میشه آیا همیشه همه مشترکین با هم در حال دانلود هستند که سرعت به زیر 10 کیلوبایت میرسه؟!!

الان چندین شبه بنده چه ساعت 1 چه 3 چه 6 چه 7 امتحان میکنم سرعت روی 10 کیلوبایت هست!!

البته بجز 2 شب پیش که گویا سیستم اکنتینگ قاطی کرده بود و ما رو وارد بلک لیست مخابرات نکرد! و سرعت ما محدود نشد و راحت از همون ساعت 1 تا خود صبح سرعت 127 کیلوبایت رو داشتم!!
    (نمیخواید که بگید اون شب که استثناء شد،همه کاربراها خوابیده بودن و کسی دانلود نمیکرده و پهنای باند کامل آزاد بوده که سرعت بالا بوده؟!
    Last edited by Milad_Sky; 29-11-2013 at 18:36.

15. 3 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •