من ستاد نیرو ارتش هستم، بخشنامه اش را خودم با چشام دیدم. مطمئن باشید که اجرا میشه، رو گرفتش رو به کل نیروها فرستادن.
من ستاد نیرو ارتش هستم، بخشنامه اش را خودم با چشام دیدم. مطمئن باشید که اجرا میشه، رو گرفتش رو به کل نیروها فرستادن.
بچه ها ممنون میشم راهنمایی کنید.
چرا نمیشه البته خوب هر پادگانی که جا باشه میفرستن. زمانی که من داشتم اعزام میشدم بعضی از اونایی که بودن رو به پادگان وزارت دفاع ( جواد نیای قزوین) فرستادن که معمولا بدون پارتی اونجا افتادن یکم سخته!
دوست عزیز شما این قانون رو مطمئنید؟بعد برای کسایی که 2/1 اعزامن و قبل از عید اقدام کردن چی؟برای اونها هم زیاد میشه؟
من مدارکمو اسفند 90 ارسال کردم و 2/2/1391 اعزامم آیا شامل من هم خواهد شد. مگه خود سردار نگفته بود این قانون اواخر سال 92 اجرا میشه؟
همه دارن مارو اسفالت میکنن به ما که رسید سر رسید
حالا کسر خدمت پدر هیچ 24 ماهو چه کنم من
بعد میگن حقوق زنان
بکی به داد ما مردای بیچاره برسه یا باید مهریه خانومو بدیم یا نفقه بدیم شغلا رو هم که خانوما گرفتن دانشگاها رم همین طور سربازیم نمیرن زندگیه ماداریم اخه![]()
ایم قضیه ی 24 ماه شدن سربازی شامل حال اونهایی که سابقه خدمت قبلی (پایه خدمتی 90 به قبل) دارن هم میشه ؟
میشه یکی پیگیری کنه که این قانونقراره اجرا بشه یا نه؟؟
عجب وضعی شده
آخرشم اجراش میکنن ما مجبور میشیم همون 24 ماه بریم بعد چند وقت دوباره میکنن 18 ماه
حساب کتاب که نیس،هر کار دلشون خواست میکنن![]()
سلام کسی میدونه فوقدیپلم کجا میافته کد مازاد نیرو انتظامیه میگن اموزشی نیرو انتظامی با فوق دیپلم کجاس؟همون روز اعزامم؟
دوستان کسی که پدر و مادرش طلاق گرفته باشن و با مادرش زندگی کنه و تک پسر هم باشه معافه؟
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)