اقا سرعتت دیشبم بالا بود؟
اقا سرعتت دیشبم بالا بود؟
سلام دوستان من ویندوز 8 رو نصب کردم دیشب گذاشته بودم برای دانلود مثل اینکه کانکشن ارتباطش قطع شده دوباره کانکت نشده الان چک کردم توی ویندوز 8 مثل ویندوز 7 وقتی کانکشن ایجاد میکنی نمیشه توی تنظیماتش تعیین کردمثلا بعد از یه ثانیه وتا 99 بار که نهایت بود اتوماتیک کانکشن سعی در ایجاد ارتباط کنه از دوستان کسی راه حلی داره؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
من یه حدود بیست روزه شبانه که شروع می شه سرعت می ره زیر 90 و صبح وقتی شبانه تموم شد بر می گرده حالت عادی, سرویسم هم 1 مگا هست, تا الان هم که صبر کردم درست نشده خودش, مشکل از چیه
دوست عزیز این مشکلو ، من نزدیک 2ماهه دارم، حتی برای من ارتباطم قطع میشه و باید مودمو خاموش کنم ( فقط در حالت شبانه وقتی که دانلود دارم)
زنگ زدم هم پشتیبانی هم نماییندگی که ازش اینترنت میگیرم، میگن
سرعتای شبانه رو کم کردیم و اگه سرعت بالا میخواین برید تو ریز مصرف ساعات شبانه رو از حالت رایگان به غیر رایگان تغییر بدید تا سرعت بالا دانلود کنید
این کارو نکنیم ورشکست میشیم!
البته من بعد 6 سال دنبال تخلیه از صبا نت هستم ولی متاسفانه تا اونجایی که فهمیدم شرکتای دیگه هم تا حدودی سرعت رایگنشونو کم کردن
من يکي از فاميل هامون مي خواست اينترنت بگيره و باهام که مشورت کرد گفتم از صبا نت نگيره و بره سراغ مخابرات يا يک شرکت ديگه . علت اين کارم هم کاهش سرعت دانلود شبانه صبانت بود . از اين مشورت ها به خيلي ها دادم و تصميم دارم حسابي از خجالت صبانت در بيام . اينترنتم که تموم بشه هم مي خواهم برم سراغ يک جاي ديگه . البته براي من دقيقا 2 عيد نوروز تموم مي شه.
سلام.
سرعت من به تازگی 3 الی 4 روز اخیر شده حدود 90 کیلو بایت.اعصابم خورده .به پشتیبانی زنگ میزنم میگن بررسی میکنیم. ولی هیچ اتفاقی نمی افته.اعصابم این صبا خورد کرده ..
سرویسم 2 مگ هست.این دفعه عوضش میکنم.دوستان مشهدی این مشکل رو دارن یا نه؟
سلام.
من از همدان هستم خواستم بدونم با 20 تومن در ماه چه سرویسی میتونم داشته باشم و در مدت زمان شبانه رایگان چه مقدار میتونم دانلود کنم
کسی با شبانه مشکل نداره؟
تا نیمساعت سرعت خوبه, ولی توی همون نیمساعت حدود 5-6 بار دیسکانکت میشه و بعدش سرعت افتضاح میشه.
من هم همین مشکلو تو تهران دارم
زنگ زدم میگه این سیاست جدیده شرکته تا ورشکست نشه
دوستان من مشکلی که دارم شب از هر سایتی سرعت بالای 45 نمیاد ولی اگه برم سرور داخلی مثل سایت تبیان دانلود کنم حدودا 680 690 میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)