تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 792 از 1024 اولاول ... 292692742782788789790791792793794795796802842892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,911 به 7,920 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه pcsoft_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها کسی نیست این که این در س 10 دین وزتدگی پیش دانشگاهی رو برام آپلود کنه ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ادمك اخر دنياست بخند/ ادمك مرگ همين جاست بخند
    آن خدايي كه بزرگش خواندي/به خدا مثل تو تنهاست بخند
    دست خطي كه تو را عاشق كرد/شوخي كاغذي ماست بخند
    راستي آن چه به يادت داديم/پرزدن نيست كه در جاست بخند
    ادمك نغمه اغاز نخوان/به خدا اخر دنياست .... بخند
    چند روزه خنده ام نمی گیره...
    منم دو سه روزه یه همچین وضعیتی دارم...
    هر کاری هم می کنم اصلا حالم سر جاش نمیاد...
    کسی راهکاری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی امیر جان واسه درس آمار هم ممنون خیلی موثر بود.
    خصوصا واسه من که تو طول سال نخونده بودمش.

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

سلام
    1- سر جلسه کنکور میذارن جامدادی ببریم؟همین جامدادی زیپی ها که چند مداد و پاک کن و شکلات داخلش جا بشه.
    2-آبمیوه ببریم یا سر جلسه همه حوزه ها میدن؟
    3- بطری آب یخ ببرم یا معمولی؟

اگه سوالات مسخرست ببخشید.
    سلام
    1- آره می ذارن.
    2- همه جا می دن.
    3-همون آب خنک بهتره. من پارسال شب قبل گذاشتم توی فریزر و سر جلسه بیشترش آب نشده موند!

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسی می تونه اعلام و تاریخ ادبیات سال دوم رو واسم آپلود کنه؟
    نور فیزیک1 رو جزوه دارم ولی نمیدونم چرا از 4 تا سوال حداکثر 2 تا میزنم
    لطفا راهنماییم کنید
    مرسی

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

راستی عربی بالای 15 نمی زنم
    چیکار کنم؟

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

راستی عربی بالای 15 نمی زنم
    چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

اعلام جزئیات شخصی ‌سازی دفترچه‌ های كنكور

در روش شخصی‌سازی، سوالات با نام و پلمب‌ شده در اختیار داوطلب قرار می‌گیرد و ترتیب سوالات و گزینه‌ها متفاوت است، اما برای رعایت عدالت، سوالات یكی است.

با اشاره به این‌كه كمتر از یك ماه تا برگزاری كنكور سراسری سال ۸۹ باقی است، درباره شیوه شخصی‌سازی دفترچه كنكور كه امسال برای نخستین بار در این مقطع برگزار می‌شود، گفت: در این روش ماشین‌های شخصی‌ساز سوالات را برای هر داوطلب در بسته‌های جدا پلمب می‌كنند.
    سرورالدین تاكید كرد: در این روش به این علت كه همه چیز پلمب شده و با نام داوطلب ارائه می‌شود امكان تقلب در كمترین حد است، هیچ‌گونه امكان رد و بدل سوال وجود ندارد و اگر كسی هم بخواهد جور دیگری شیطنت كند، نمی‌تواند.
    وی افزود: در گذشته به این دلیل كه سوالات اسم نداشت، اگر كسی غایب بود از برگه سوالاتش سوءاستفاده می‌شد، اما اكنون اگر غایبی باشد كل سوالاتش با نام در همان بسته پلمب شده بازگردانده می‌شود.
    سرورالدین همچنین از متفاوت‌ بودن سوالات خبر داد و گفت: برای برقراری عدالت، سوالات یكی است اما چیدمان گزینه‌ها و سوالات برای داوطلبان متفاوت است.
    پس كسانی كه می‌خواهند از روی دست دیگران بنویسند، اصلا نمی‌توانند، زیرا نمی‌دانند آیا همان سوالی را كه می‌خواهند سوال كناری‌شان است یا خیر؟
    وی اضافه كرد: تمام سیستم‌ها به سمت این‌كه كاملا مكانیزه شود، پیش می‌رود و این روند باید در تمام سیستم‌های كشور پیاده شود.
    رئیس سازمان سنجش با اشاره به این‌كه طرح شخصی‌سازی دفترچه كنكور پیش از این در آزمون كارشناسی ارشد سال ۸۸ و آزمون پیام‌نور امسال برای مطالعه اجرا شده بود، گفت: برای این‌كه بگوییم این روش چقدر و چه درصدی از تقلب جلوگیری كرده احتیاج به بررسی و وقت بیشتری داریم، اما طبق مطالعاتی كه تاكنون انجام شده، كیفیت كار از حد انتظار ما بسیار بهتر بوده است، یعنی ما فكر می‌كنیم اصلا در این روش امكان تقلب نیست.

6. 4 کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

منم چپ دستم . پارسال سر کنکور دانشگاه آزاد صندلیم چپ دست بود ولی خیلی اذیت شدم . آخه عادت کرده بودم پشت صندلی معمولی بشینم . خلاصه امسال خدا خدا میکنم چپ دستی بهم نیوفته آخه متاسفانه حواسم نبود زدم چپ دستم
    اگه نیمکت باشه خیلی خوبه .

من توی آزمونایی که از خودم میگیرم برا حل مساله های شیمی از برگه آچار ( همون A4 ) استفاده میکنم و خیلی درشت مینویسم که توی محاسبات اشتباه نکنم و هر مساله رو تقریبا" توی یه برگه حل میکنم . واسه ی کنکور اجازه میدن برگه آچار با خودم ببرم ؟؟

کسی اطلاع داره واسه ی انتخاب دانشجو طرح بومی گزینی رو چطور اعمال میکنن ؟؟

داره خودمونی میشه Ali-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

3 - اسمتو می نویسن و میفرستن برای سازمان سنجش ( پارسال مراقبه اینو گفت و راست و دروغش با خداست)
    بعد با این اسمه چی کار میکنن؟
    نکنه اینم سهمیه داره

9. این کاربر از Ali-ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ادمك اخر دنياست بخند/ ادمك مرگ همين جاست بخند
    آن خدايي كه بزرگش خواندي/به خدا مثل تو تنهاست بخند
    دست خطي كه تو را عاشق كرد/شوخي كاغذي ماست بخند
    راستي آن چه به يادت داديم/پرزدن نيست كه در جاست بخند
    ادمك نغمه اغاز نخوان/به خدا اخر دنياست .... بخند
    چند روزه خنده ام نمی گیره...
    آره راست میگی منم همچین حسی دارم . خیلی از برنامه هام مونده ولی واسه ما پشت کنکوریا نزدیک شدن به کنکور مصداق همین بیت شعره :
    نغمه اغاز نخوان/به خدا اخر دنياست .... بخند

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------

اگه نیمکت باشه خیلی خوبه .

من توی آزمونایی که از خودم میگیرم برا حل مساله های شیمی از برگه آچار ( همون A4 ) استفاده میکنم و خیلی درشت مینویسم که توی محاسبات اشتباه نکنم و هر مساله رو تقریبا" توی یه برگه حل میکنم . واسه ی کنکور اجازه میدن برگه آچار با خودم ببرم ؟؟

کسی اطلاع داره واسه ی انتخاب دانشجو طرح بومی گزینی رو چطور اعمال میکنن ؟؟
    اجازه وارد کردن هیچ برگه کاغذ چه سفید و استفاده نشده باشه چه چیزی توش باشه داده نمیشه (لا اقل اطلاعات من اینطوری میگه) در مورد بومی گزینی هم اعلام کردن عین پارساله حالا یکی بگه پارسال مگه چطور بوده

11. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdis_apex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ?!!

پيش فرض

در مورد بومی گزینی هم اعلام کردن عین پارساله حالا یکی بگه پارسال مگه چطور بوده
    پارسال واسه ی رشته های پرطرفدار 60به40 بود
    بقیه80درصد بومی 20درصد غیر بومی
    رشته های پرطرفدار ریاضی:برق.عمران.مکانیک.صنای ع.معماری.یکی دیگه هم بود که یادم نیس

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

بعد با این اسمه چی کار میکنن؟
    نکنه اینم سهمیه داره
    نگه ش میدارن که اگه یه وقت مثه اون یارو 2 تا یک آورد ببرنش آزمایشگاه واسه تحقیقات بیشتر

13. 2 کاربر از mahdis_apex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

اعلام جزئیات شخصی ‌سازی دفترچه‌ های كنكور

در روش شخصی‌سازی، سوالات با نام و پلمب‌ شده در اختیار داوطلب قرار می‌گیرد و ترتیب سوالات و گزینه‌ها متفاوت است، اما برای رعایت عدالت، سوالات یكی است.

با اشاره به این‌كه كمتر از یك ماه تا برگزاری كنكور سراسری سال ۸۹ باقی است، درباره شیوه شخصی‌سازی دفترچه كنكور كه امسال برای نخستین بار در این مقطع برگزار می‌شود، گفت: در این روش ماشین‌های شخصی‌ساز سوالات را برای هر داوطلب در بسته‌های جدا پلمب می‌كنند.
    سرورالدین تاكید كرد: در این روش به این علت كه همه چیز پلمب شده و با نام داوطلب ارائه می‌شود امكان تقلب در كمترین حد است، هیچ‌گونه امكان رد و بدل سوال وجود ندارد و اگر كسی هم بخواهد جور دیگری شیطنت كند، نمی‌تواند.
    وی افزود: در گذشته به این دلیل كه سوالات اسم نداشت، اگر كسی غایب بود از برگه سوالاتش سوءاستفاده می‌شد، اما اكنون اگر غایبی باشد كل سوالاتش با نام در همان بسته پلمب شده بازگردانده می‌شود.
    سرورالدین همچنین از متفاوت‌ بودن سوالات خبر داد و گفت: برای برقراری عدالت، سوالات یكی است اما چیدمان گزینه‌ها و سوالات برای داوطلبان متفاوت است.
    پس كسانی كه می‌خواهند از روی دست دیگران بنویسند، اصلا نمی‌توانند، زیرا نمی‌دانند آیا همان سوالی را كه می‌خواهند سوال كناری‌شان است یا خیر؟
    وی اضافه كرد: تمام سیستم‌ها به سمت این‌كه كاملا مكانیزه شود، پیش می‌رود و این روند باید در تمام سیستم‌های كشور پیاده شود.
    رئیس سازمان سنجش با اشاره به این‌كه طرح شخصی‌سازی دفترچه كنكور پیش از این در آزمون كارشناسی ارشد سال ۸۸ و آزمون پیام‌نور امسال برای مطالعه اجرا شده بود، گفت: برای این‌كه بگوییم این روش چقدر و چه درصدی از تقلب جلوگیری كرده احتیاج به بررسی و وقت بیشتری داریم، اما طبق مطالعاتی كه تاكنون انجام شده، كیفیت كار از حد انتظار ما بسیار بهتر بوده است، یعنی ما فكر می‌كنیم اصلا در این روش امكان تقلب نیست.
    خوب امیدوارم موقع تصحیح کردن دستگاهشون 6 و 8 نزنه

15. 2 کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •