بچه ها کسی نیست این که این در س 10 دین وزتدگی پیش دانشگاهی رو برام آپلود کنه ممنون میشم
بچه ها کسی نیست این که این در س 10 دین وزتدگی پیش دانشگاهی رو برام آپلود کنه ممنون میشم
منم دو سه روزه یه همچین وضعیتی دارم...
هر کاری هم می کنم اصلا حالم سر جاش نمیاد...
کسی راهکاری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی امیر جان واسه درس آمار هم ممنون خیلی موثر بود.
خصوصا واسه من که تو طول سال نخونده بودمش.
سلام
1- آره می ذارن.
2- همه جا می دن.
3-همون آب خنک بهتره. من پارسال شب قبل گذاشتم توی فریزر و سر جلسه بیشترش آب نشده موند!
کسی می تونه اعلام و تاریخ ادبیات سال دوم رو واسم آپلود کنه؟
نور فیزیک1 رو جزوه دارم ولی نمیدونم چرا از 4 تا سوال حداکثر 2 تا میزنم
لطفا راهنماییم کنید
مرسی
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
راستی عربی بالای 15 نمی زنم
چیکار کنم؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
راستی عربی بالای 15 نمی زنم
چیکار کنم؟
اعلام جزئیات شخصی سازی دفترچه های كنكور
در روش شخصیسازی، سوالات با نام و پلمب شده در اختیار داوطلب قرار میگیرد و ترتیب سوالات و گزینهها متفاوت است، اما برای رعایت عدالت، سوالات یكی است.
با اشاره به اینكه كمتر از یك ماه تا برگزاری كنكور سراسری سال ۸۹ باقی است، درباره شیوه شخصیسازی دفترچه كنكور كه امسال برای نخستین بار در این مقطع برگزار میشود، گفت: در این روش ماشینهای شخصیساز سوالات را برای هر داوطلب در بستههای جدا پلمب میكنند.
سرورالدین تاكید كرد: در این روش به این علت كه همه چیز پلمب شده و با نام داوطلب ارائه میشود امكان تقلب در كمترین حد است، هیچگونه امكان رد و بدل سوال وجود ندارد و اگر كسی هم بخواهد جور دیگری شیطنت كند، نمیتواند.
وی افزود: در گذشته به این دلیل كه سوالات اسم نداشت، اگر كسی غایب بود از برگه سوالاتش سوءاستفاده میشد، اما اكنون اگر غایبی باشد كل سوالاتش با نام در همان بسته پلمب شده بازگردانده میشود.
سرورالدین همچنین از متفاوت بودن سوالات خبر داد و گفت: برای برقراری عدالت، سوالات یكی است اما چیدمان گزینهها و سوالات برای داوطلبان متفاوت است.
پس كسانی كه میخواهند از روی دست دیگران بنویسند، اصلا نمیتوانند، زیرا نمیدانند آیا همان سوالی را كه میخواهند سوال كناریشان است یا خیر؟
وی اضافه كرد: تمام سیستمها به سمت اینكه كاملا مكانیزه شود، پیش میرود و این روند باید در تمام سیستمهای كشور پیاده شود.
رئیس سازمان سنجش با اشاره به اینكه طرح شخصیسازی دفترچه كنكور پیش از این در آزمون كارشناسی ارشد سال ۸۸ و آزمون پیامنور امسال برای مطالعه اجرا شده بود، گفت: برای اینكه بگوییم این روش چقدر و چه درصدی از تقلب جلوگیری كرده احتیاج به بررسی و وقت بیشتری داریم، اما طبق مطالعاتی كه تاكنون انجام شده، كیفیت كار از حد انتظار ما بسیار بهتر بوده است، یعنی ما فكر میكنیم اصلا در این روش امكان تقلب نیست.
اگه نیمکت باشه خیلی خوبه .
من توی آزمونایی که از خودم میگیرم برا حل مساله های شیمی از برگه آچار ( همون A4 ) استفاده میکنم و خیلی درشت مینویسم که توی محاسبات اشتباه نکنم و هر مساله رو تقریبا" توی یه برگه حل میکنم . واسه ی کنکور اجازه میدن برگه آچار با خودم ببرم ؟؟
کسی اطلاع داره واسه ی انتخاب دانشجو طرح بومی گزینی رو چطور اعمال میکنن ؟؟
بعد با این اسمه چی کار میکنن؟
نکنه اینم سهمیه داره![]()
آره راست میگی منم همچین حسی دارم . خیلی از برنامه هام مونده ولی واسه ما پشت کنکوریا نزدیک شدن به کنکور مصداق همین بیت شعره :
نغمه اغاز نخوان/به خدا اخر دنياست .... بخند
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
اجازه وارد کردن هیچ برگه کاغذ چه سفید و استفاده نشده باشه چه چیزی توش باشه داده نمیشه (لا اقل اطلاعات من اینطوری میگه) در مورد بومی گزینی هم اعلام کردن عین پارساله حالا یکی بگه پارسال مگه چطور بوده![]()
پارسال واسه ی رشته های پرطرفدار 60به40 بوددر مورد بومی گزینی هم اعلام کردن عین پارساله حالا یکی بگه پارسال مگه چطور بوده
بقیه80درصد بومی 20درصد غیر بومی
رشته های پرطرفدار ریاضی:برق.عمران.مکانیک.صنای ع.معماری.یکی دیگه هم بود که یادم نیس
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
نگه ش میدارن که اگه یه وقت مثه اون یارو 2 تا یک آورد ببرنش آزمایشگاه واسه تحقیقات بیشتربعد با این اسمه چی کار میکنن؟
نکنه اینم سهمیه داره![]()
![]()
خوب امیدوارم موقع تصحیح کردن دستگاهشون 6 و 8 نزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)