خوب معلومه باید صبر کنی فصل ترانسفر شروع بشه وسط فصل کجا دیدی بازیکن اضافه بشه![]()
خوب معلومه باید صبر کنی فصل ترانسفر شروع بشه وسط فصل کجا دیدی بازیکن اضافه بشه![]()
باید اون فایل speeder.dll رو تو پوشه ی کیت سرور بریزی بعد هم مراحل زیر رو برو:
فایل config.txt رو تو کیت سرور باز کن بعد این متن رو dll = speeder.dll در پایین [kload] کپی کن و بعد [speeder]
count.factor = 1.0
رو بعد از همه ی نوشته ها کپی کن بعد هم سیو رو بزن.
Last edited by shahabprince; 11-11-2009 at 16:38.
چرا گزارشگر بازی اینقدر بیحاله ؟ من گل میزنم اما گزارشگر برا خودش داره یک چیز دیگه رو تعریف میکنه ؟ !!!!!!!
krauser جان این آپشن فایل هنوووز دم نکشییییده؟![]()
BAL رو هم فتح کردیمهرچی افتخار ملی و باشگاهی بود درو شد حالا با همون بازیکن مستر لیگ هم میرم اکسپورت کردم بعدش هم تو مستر لیگ خریدمش
و در حال حاضر توی 25 سالگی شماره 7 رئال مادرید هستم و مثل یک ستاره در آسمان سانتیاگو برنابئو می درخشم (چشم نخوری آرمین کم تحویل بگیر خودتو)
این رو یادگاری گرفتم خیلی بهم میاد پیرهن شماره 7 رئال.
این رو هم وقتی توی رم بودم گرفتم فکر کنم 19 سال داشتم
راستی این توپ رو گل نگرفت داور خیلی شوت داوری این PES2010
امسال قرار نیست GDB فولدر اینا داشته باشه کیت سرور؟ من خیلی با gdb راحت تر هستم. کاش جویس یه فکری به حالش بکنه بدون gdb اصلا دستم تو کار نمی ره
والا یه روز کامل بشینم می تونم بسازم اسامی اورجینال تیم ها و بازیکنان رو دارم منتظر چند تا چیز هستم تا کارم بیهوده نشه اول منتظر فایل آپدیت defdat کونامی هستم و همینطو اضافه شدن gdb به کیت سرور
Last edited by Spaniuly; 11-11-2009 at 16:57.
چه اراده ای داری آرمین جان
من که هنوز نوزده سالمه توی رم هم هستم
اینا هم چند تا عکس از قیافمو افتخارات کسب شده
میشه امید داشت منم یه روز برم بارسا ....
اگه اسکوربورد ها توی بازی اینجوری میشه باید توجه داشته باشی به زبانی که استفاده می کنی
(dt05_e.img = english , dt05_f.img = french etc.)
سوال دوم و بگرد توی پست های قبلی پیدا می کِنی![]()
اسمش که روشه سرعت روند کلی بازی رو کم و زیاد میکنه مثل فوتبال 1999
Last edited by MESI08; 11-11-2009 at 17:45.
دوستان یکی لطف کنه طریقه استفاده فایل speed که به انگلیسی در فایل readme نوشته شده رو به فارسی ترجمه کنه ؟ توی پوشه اصلی کیت سرور باید کپی بشه یا پوشه example-root1 ؟
ممنون میشم جواب بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)