کوئست shaman رو تموم کردم![]()
دهنم صاف شده بود تا تونستم 3 تا leather جمع کنم الان هم blue bandana خریدم ردیف شد![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
کوئست shaman رو تموم کردم![]()
دهنم صاف شده بود تا تونستم 3 تا leather جمع کنم الان هم blue bandana خریدم ردیف شد![]()
بابا دوئلر !! تو ديگه كي هستي!!8 از اعضای شهر club آسفالت شدن و در این بین یک بنده خدا هم پاس اوت شد![]()
من كه تا حالا به شامن نياز پيدا نكردم!کوئست shaman رو تموم کردم![]()
يه كوئست مي خوام انجام بدم 180 Xp ميده!!
در ضمن فردا از پاس اوت در اومدم مي خوام يه عمليات انتحاري تو شهر چينيه داشته باشيم!
كسي پاس اوت نيست كه؟!
چاکرم رئیس به شما نمیرسیم البته با اون یکی کاراکتر شایدبابا دوئلر !! تو ديگه كي هستي!!
منظورت کوئست Union flag که 180 exp میده ؟من كه تا حالا به شامن نياز پيدا نكردم!
يه كوئست مي خوام انجام بدم 180 Xp ميده!!
در ضمن فردا از پاس اوت در اومدم مي خوام يه عمليات انتحاري تو شهر چينيه داشته باشيم!
كسي پاس اوت نيست كه؟!
با این کاراکتر فوق العاده بد اسکیل گرفتم (یعنی تا حالا فایرآرم نداشتم) واسه همین مجبور شدم سری کوئست رو بزنم .
نه خدا رو شکر چینی ها هنوز نفهمیدن من از پاس اوت در اومدم![]()
آره ولي نميده منم حوصله ندارم يه قرن بفرستم پرچم بالا بكشه!!منظورت کوئست union flag که 180 exp میده ؟
فردا ساعت شش به وقت سرور خوبه برا دوئل ؟ مي خوام موقعي باشه كه خارجي هم بتونن با ما باشن.
یه کوئستی بود باید 3 ساعت همین پرچم رو بالا نگه میداشتی همون موقع یه دونه flag بهم داد D:
کوئست بعدیشم خیلی باحاله همینطوری یه کلا خفن میده
+1 charisma
+11 trading
نخواستی هم 210 دلار بفروش xD
من که کل فروم وست رو زیر و رو کردم چیز خاصی نبود ! فقط میگفتن نزدیکای ساعت 20 سرور علامت توی مپ ظاهر میشه یا توی پنجره کوئست یه اتفاقاتی میفته
از بچه ها کسی اینو نرفته ؟
بنده خدا یک ساعت و نیم از شهر BigBang انداخته بود اومده بود یه چیزی گیرش بیاد xD
آخ پول دستم نمیاد اسکیل ها رو دست کنم D: تقریبا 1500 تا لازم دارم xD
![]()
من توی ورلد 6 با لول دوئل 29 و لول 22 رفتم یه بیلدر لول 37 رو بزنم![]()
چه تجربه ای بدهد !!
M-Pro wins the duel and gains 117 experience points. tsitsos did not carry any cash and M-Pro walks away without taking any money.
لول دوئلم 30 شد و الان رفتم با یه لول 40 ادونچر دوئل کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)